Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

turiu šią pudrą user posted image

kiek turėjusi skystų pudrų, tai ši man geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 10 16, 15:27)
As ne karta esu pirkusi Falsh Lash effect, bet dabar atsitiko nelaime - pradejo byreti blakstienos  verysad.gif

Pati buvau nereali MF gerbeja - nuolat naudojau MF tusus, kr. pudras. bet MF Lasting performance pradejo smarkiai isryskinti poras (turbut ji skirta ne kasdieniniam vartojimui, nes yra sunki), o galiausiai perskaiciau kad irgi merginoms nuo MF tusu blakstienos byreti pradejo. Tad pristabdziau su sia firma ir dabar naudoju kita tusa, MF laukia eileje, bet duodu nuo ju chemijos pailseti.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 04, 15:12)
Jeigu kas sužinosit - praneškit  thumbup.gif

kosmadoj max factor nuolaidos yra lyg ir iki 40 proc, o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57 lt su ct.. (beje skaiciau kad tas naujasis max factor storinantis tusas neblogas, kazkurioj svetainej jis ivertintas is 10 balu 9,5 bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 24, 14:21)
kosmadoj max factor nuolaidos yra lyg ir iki 40 proc, o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57  lt su ct.. (beje skaiciau kad tas naujasis max factor storinantis tusas neblogas, kazkurioj svetainej jis ivertintas is 10 balu 9,5 bigsmile.gif )

Reikia tada nuvažiuoti iki Akropolio kokio...kur būtų ir Drogas ir Kosmada thumbup.gif
Kažkaip bijau pirkt tą naują Max Factor pudrą....bet jau mano Miracle touch į pabaigą.. Teks kažkaip suktis blush2.gif
Tušo tai nerealiai noriu ir jau TIKRAI man jo reikia. blush2.gif biggrin.gif

Ačiū už info 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 10 17, 19:21)
turiu šią pudrą user posted image

kiek turėjusi skystų pudrų, tai ši man geriausia  smile.gif

Aš gavau progą pratestuoti šios pudrytės, kelis atspalvius. Patiko ji labai man, gal net šaltąjam sezonui iškeisiu ją į Miracle touch blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 25, 21:46)
Aš gavau progą pratestuoti šios pudrytės, kelis atspalvius. Patiko ji labai man, gal net šaltąjam sezonui iškeisiu ją į Miracle touch blush2.gif

kuom patiko ji? gal galite palyginti su ta naujaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 27, 10:46)
kuom patiko ji? gal galite palyginti su ta naujaja 4u.gif

Naujosios ant veido netepiau, tai negaliu nieko pasakyti apie ją smile.gif
O ši patinka, nes labai gerai dengiasi, maskuoja irgi neblogai ir nepadaro kaukės efekto smile.gif thumbup.gif Man tinka 105spalvytė, 106 labiau į rūžavumą ax.gif Natūraliai, gaiviai veidas atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 24, 14:21)
o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57  lt su ct..

vis tiek brangu.Kadangi isbandziau atsiusta meginuka(buvo galima registruotis facebooke)ir labai patiko,pasiziurejau,kad anglu ebay su siuntimu i LT ji tik 25 lt.Buvo keli atspalviai,nedvejojau,atsisiunciau ir dziaugiuosi dabar naudodama mirksiukas.gif
Atsakyti
cia is facebook max factor puslapio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 10 27, 19:56)
vis tiek brangu.Kadangi isbandziau atsiusta meginuka(buvo galima registruotis facebooke)ir labai patiko,pasiziurejau,kad anglu ebay su siuntimu i LT ji tik 25 lt.Buvo keli atspalviai,nedvejojau,atsisiunciau ir dziaugiuosi dabar naudodama mirksiukas.gif

sakykit o blizgesys ar islenda? ir kokia spalvyte turit?
tai ir man per brangiai doh.gif del to dar to naujosios neisigyjau verysad.gif kad cia lt butu tokios nuolaidos (po 25lt) imciau net negalvodama bigsmile.gif
is pateikto aprasymo man vis tiek ta naujoji labiau imponuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 28, 08:46)
sakykit o blizgesys ar islenda? ir kokia spalvyte turit?

buciau rinkusis 60(i gelsvuma),bet nebuvo atsisiusti,tad rinkausi 50,nes buvau isbandziusi atsiusta megineli.Ji vidutinio sviesumo,ziemai pats tas.Butent dengia taip,kaip rasoma,glotniai,nepastebejau blizgesio.Uz second skin labiau patinka.O facebooke rasoma,kad 50 atspalvis atitinka 70 kitu max factor atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 16:21)
Tušai visai nieko, o krem pudros per daug matosi ant veido.

Na manau pudrą reikia rasti sau tinkamą.. smile.gif Ar jūs visas jas išbandėte ir jums visos netiko? ax.gif
Atsakyti