turiu šią pudrą
kiek turėjusi skystų pudrų, tai ši man geriausia
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 10 16, 15:27)
As ne karta esu pirkusi Falsh Lash effect, bet dabar atsitiko nelaime - pradejo byreti blakstienos
Pati buvau nereali MF gerbeja - nuolat naudojau MF tusus, kr. pudras. bet MF Lasting performance pradejo smarkiai isryskinti poras (turbut ji skirta ne kasdieniniam vartojimui, nes yra sunki), o galiausiai perskaiciau kad irgi merginoms nuo MF tusu blakstienos byreti pradejo. Tad pristabdziau su sia firma ir dabar naudoju kita tusa, MF laukia eileje, bet duodu nuo ju chemijos pailseti.
QUOTE(agnite @ 2010 10 04, 15:12)
Jeigu kas sužinosit - praneškit
kosmadoj max factor nuolaidos yra lyg ir iki 40 proc, o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57 lt su ct.. (beje skaiciau kad tas naujasis max factor storinantis tusas neblogas, kazkurioj svetainej jis ivertintas is 10 balu 9,5 )
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 24, 14:21)
kosmadoj max factor nuolaidos yra lyg ir iki 40 proc, o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57 lt su ct.. (beje skaiciau kad tas naujasis max factor storinantis tusas neblogas, kazkurioj svetainej jis ivertintas is 10 balu 9,5 )
Reikia tada nuvažiuoti iki Akropolio kokio...kur būtų ir Drogas ir Kosmada
Kažkaip bijau pirkt tą naują Max Factor pudrą....bet jau mano Miracle touch į pabaigą.. Teks kažkaip suktis
Tušo tai nerealiai noriu ir jau TIKRAI man jo reikia.
Ačiū už info
QUOTE(Cili @ 2010 10 17, 19:21)
Aš gavau progą pratestuoti šios pudrytės, kelis atspalvius. Patiko ji labai man, gal net šaltąjam sezonui iškeisiu ją į Miracle touch
QUOTE(agnite @ 2010 10 25, 21:46)
Aš gavau progą pratestuoti šios pudrytės, kelis atspalvius. Patiko ji labai man, gal net šaltąjam sezonui iškeisiu ją į Miracle touch
kuom patiko ji? gal galite palyginti su ta naujaja
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 27, 10:46)
kuom patiko ji? gal galite palyginti su ta naujaja
Naujosios ant veido netepiau, tai negaliu nieko pasakyti apie ją
O ši patinka, nes labai gerai dengiasi, maskuoja irgi neblogai ir nepadaro kaukės efekto Man tinka 105spalvytė, 106 labiau į rūžavumą Natūraliai, gaiviai veidas atrodo
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 24, 14:21)
o droge 25 proc, droge ta naujoji pudra 57 lt su ct..
vis tiek brangu.Kadangi isbandziau atsiusta meginuka(buvo galima registruotis facebooke)ir labai patiko,pasiziurejau,kad anglu ebay su siuntimu i LT ji tik 25 lt.Buvo keli atspalviai,nedvejojau,atsisiunciau ir dziaugiuosi dabar naudodama
cia is facebook max factor puslapio
QUOTE(xde @ 2010 10 27, 19:56)
vis tiek brangu.Kadangi isbandziau atsiusta meginuka(buvo galima registruotis facebooke)ir labai patiko,pasiziurejau,kad anglu ebay su siuntimu i LT ji tik 25 lt.Buvo keli atspalviai,nedvejojau,atsisiunciau ir dziaugiuosi dabar naudodama
sakykit o blizgesys ar islenda? ir kokia spalvyte turit?
tai ir man per brangiai del to dar to naujosios neisigyjau kad cia lt butu tokios nuolaidos (po 25lt) imciau net negalvodama
is pateikto aprasymo man vis tiek ta naujoji labiau imponuoja
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 28, 08:46)
sakykit o blizgesys ar islenda? ir kokia spalvyte turit?
buciau rinkusis 60(i gelsvuma),bet nebuvo atsisiusti,tad rinkausi 50,nes buvau isbandziusi atsiusta megineli.Ji vidutinio sviesumo,ziemai pats tas.Butent dengia taip,kaip rasoma,glotniai,nepastebejau blizgesio.Uz second skin labiau patinka.O facebooke rasoma,kad 50 atspalvis atitinka 70 kitu max factor atspalvi.
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 16:21)
Tušai visai nieko, o krem pudros per daug matosi ant veido.
Na manau pudrą reikia rasti sau tinkamą.. Ar jūs visas jas išbandėte ir jums visos netiko?