Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 30, 14:55)
ane g.gif  o mano oda ir misri bet man ji tokia drekinanti, lengva ir gerai prisitaikanti pasirode rolleyes.gif  o kokia spalvyte bandet? ax.gif

vat abejoju ,ar nenuplauks ji kaip second skin nuo manes.nepamenu net,koks nr doh.gif tik pamenu kad i ruzavuma,omano oda i ruduma.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 30, 11:05)
O tušą žiūrėjote? smile.gif

po keletos bandymu nusprendziau kad pudra tikrai gera biggrin.gif ji tinka visos odos tipams, lengvai pasiskirsto ir prisitaiko o be to nekemsa poru. Tuso nebandziau bet kiek maciau jis yra storinantis ir kainyte jo bus apie 51lt 4u.gif lupdaziukai nauji bus 5 spalvu ir su balzamu kainyte bus apie 33lt 4u.gif
kai jus isbandysit ka nors naujo is sios kolekcijos parasykit atsiliepimus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 03, 22:09)
po keletos bandymu nusprendziau kad pudra tikrai gera biggrin.gif  ji tinka visos odos tipams, lengvai pasiskirsto ir prisitaiko o be to nekemsa poru. Tuso nebandziau bet kiek maciau jis yra storinantis ir kainyte jo bus apie 51lt  4u.gif  lupdaziukai nauji bus 5 spalvu ir su balzamu kainyte bus apie 33lt 4u.gif
kai jus isbandysit ka nors naujo is sios kolekcijos parasykit atsiliepimus mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už atsiliepimą 4u.gif
Manau reikės man apsižiūrėti tą makiažo pagrindą (paskutiniu metu žiauriai jų norisi biggrin.gif )
Ir tušą naują įsigyti nekantrauju, kažkaip pasitikiu Max factor, manau neturėtų nuvilti g.gif Tik dabar patykosiu akcijų wub.gif Jeigu kas sužinosit - praneškit thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau tusa, geras, ale kad mazai juodulio, gal pasenusi nusipirkau? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 04, 18:54)
isbandziau tusa, geras, ale kad mazai juodulio, gal pasenusi nusipirkau? g.gif  schmoll.gif

Na juk ta naujoji linija skirta natūraliam makiažui, tai gal todėl tas tušas neryškina/nejuodina blakstienų smile.gif Kas dienai juk labai gerai toks variantas bigsmile.gif
Atsakyti
As naudoju lash extensions kiekvienai dienai. Man jis superinis, pariecia, siek tiek pailgina, tepu tik viena sluoksni ir atrodo, kad tokios naturalios blakstienos blush2.gif Na ar tinka nauoji pudryte misriai odai? Ryt bandysiu eit jei turesiu laiko paziureti blush2.gif Man svarbu, kad nenubegtu niekas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 04, 15:12)
Ačiū už atsiliepimą 4u.gif
Manau reikės man apsižiūrėti tą makiažo pagrindą (paskutiniu metu žiauriai jų norisi biggrin.gif )
Ir tušą naują įsigyti nekantrauju, kažkaip pasitikiu Max factor, manau neturėtų nuvilti  g.gif  Tik dabar patykosiu akcijų  wub.gif Jeigu kas sužinosit - praneškit  thumbup.gif

butinai pranesiu 4u.gif mirksiukas.gif as ir laukiu nuolaidu ir tada zadu ta naujaja pudra prigriebt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 04, 17:54)
isbandziau tusa, geras, ale kad mazai juodulio, gal pasenusi nusipirkau? g.gif  schmoll.gif

sorry, cia turejau omenyje 2000 calorie tusa. tikejaus kazko ypatingesnio. neradau dar tikrai TANKINANCIO mano 5 blakstienas tuso verysad.gif
Atsakyti
as irgi sita bandzius, tai neypatingas pasirode, smile.gif pas man ne 5 blakstienos, tai dazyt yra ka, bet nelabai man jis tankino. smile.gif trupejo kazko dar, antra kart nepirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 05, 00:21)
sorry, cia turejau omenyje 2000 calorie tusa. tikejaus kazko ypatingesnio. neradau dar tikrai TANKINANCIO mano 5 blakstienas tuso verysad.gif

man tai ir tankina ir ilgina blakstenas ir jau 2 sunaudoju ir 3 pirksiu tai falsh lash effect, pati tai turi nestoras ir nelabai ilgas blakstenas, bet kaip pasidazai tai super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vale B @ 2010 10 16, 00:50)
man tai ir tankina ir ilgina blakstenas ir jau 2 sunaudoju ir 3 pirksiu tai falsh lash effect, pati tai turi nestoras ir nelabai ilgas blakstenas, bet kaip pasidazai tai super biggrin.gif

As ne karta esu pirkusi Falsh Lash effect, bet dabar atsitiko nelaime - pradejo byreti blakstienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 10 16, 15:27)
As ne karta esu pirkusi Falsh Lash effect, bet dabar atsitiko nelaime - pradejo byreti blakstienos  verysad.gif

man sitas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti