Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

gal kas uzmatet is max factor kazkokia nauja linija turi atsirast, g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 21, 23:49)
gal kas uzmatet is max factor kazkokia nauja linija turi atsirast,  g.gif

Čia reklamavo? Nepastebėjau niekur , būtų įdomu sužinot kas naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 21, 23:49)
gal kas uzmatet is max factor kazkokia nauja linija turi atsirast,  g.gif

Įdomu, įdomu, bet šiaip jei jau jie kažką žada išleist, visada išsireklamuoja ir savo tinklapy, o dabar ten tyluma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 26, 22:06)
Čia reklamavo? Nepastebėjau niekur , būtų įdomu sužinot kas naujo  ax.gif

va radau kokia linija atsiras 4u.gif
http://www.chicprofi...inter-2010.html
Atsakyti
Parašyta, kad nuo spalio.....
Teks palaukti dar... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 27, 22:00)

Kaip gražiai pakuotės atrodo... blush2.gif nekantriai laukiu! karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2010 09 12, 18:22)
ši pudra man irgi labai patiko, nes ja pasitepus oda labai natūraliai atrodydavo, net nesimatydavo, kad kažkas ant jos užtepta thumbup.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

man second skin kaip tik beveik nieko nemaskuoja, palyginus su kitom unsure.gif
Papildyta:

na man tai tikrai ji labai lengvai ir lygiai pasidengia, net nesuprantu, kodėl jums ji užsitepa plėmais... g.gif

manau priklauso nuo odos. man Second skin labai gerai dengias. bet netinka riebiai, problemiskai odai, kaip mano. tai dabar guli nenaudojama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 28, 16:10)
manau priklauso nuo odos. man Second skin labai gerai dengias. bet netinka riebiai, problemiskai odai, kaip mano. tai dabar guli nenaudojama  unsure.gif

Aš ja irgi gundžiausi , bet gerai kad nusipirkau Miracle touch.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 28, 07:53)
Kaip gražiai pakuotės atrodo... blush2.gif  nekantriai laukiu!  karsta.gif

sarmoj jau maciau pudra ir isbandziau man labai patiko ir tikrai labai naturaliai atrodo, bandziau medium sand storm spalvyte bigsmile.gif pudros kaina dabar 63 lt su cnt.. (is max factor tai vienintele pudra kuri man tiko blush2.gif bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 29, 21:39)
sarmoj jau maciau pudra ir isbandziau man labai patiko ir tikrai labai naturaliai atrodo, bandziau medium sand storm spalvyte bigsmile.gif  pudros kaina dabar 63 lt su cnt.. (is max factor tai vienintele pudra kuri man tiko blush2.gif  bigsmile.gif )

Eisiu ir aš apžiūrėt kokią dieną blush2.gif
Bet manau dar turėtų kažkada būti tai naujai linijai akcija.... blush2.gif
O tušą žiūrėjote? smile.gif
Atsakyti
man miracle touch vasarai buvo ideali thumbup.gif ji lengva tokia,nematima ant veiduko, tik susinaudojo per 1,5men unsure.gif pries tai naudojau lastinf performance,tai ziemos/pavasario sezonui labai ji man tiko irgi,uzteko net pusei metu thumbup.gif poru ji man nekimso,maskavimas puikus buvo,spalva atitaikyta idealiai.o paskutini karta nusipirkau second skin,ant rankos taip patiko ji man,bet veidui visiskai netinka,nuplaukia,blizga veidas verysad.gif mano oda riebi.

o naujos serijos meginuka pudros turejau,gaila spalva netiko man,bet kiek pamenu,ji drekinanti tokia,kazin ar tiks riebiai odai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~PiNa_Colada~: 30 rugsėjo 2010 - 10:37
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 30, 11:36)
o naujos serijos meginuka pudros turejau,gaila spalva netiko man,bet kiek pamenu,ji drekinanti tokia,kazin ar tiks riebiai odai g.gif

ane g.gif o mano oda ir misri bet man ji tokia drekinanti, lengva ir gerai prisitaikanti pasirode rolleyes.gif o kokia spalvyte bandet? ax.gif
Atsakyti