QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 21, 23:49)
gal kas uzmatet is max factor kazkokia nauja linija turi atsirast,
Čia reklamavo? Nepastebėjau niekur , būtų įdomu sužinot kas naujo
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 21, 23:49)
gal kas uzmatet is max factor kazkokia nauja linija turi atsirast,
Įdomu, įdomu, bet šiaip jei jau jie kažką žada išleist, visada išsireklamuoja ir savo tinklapy, o dabar ten tyluma
QUOTE(agnite @ 2010 09 26, 22:06)
Čia reklamavo? Nepastebėjau niekur , būtų įdomu sužinot kas naujo
va radau kokia linija atsiras
http://www.chicprofi...inter-2010.html
Parašyta, kad nuo spalio.....
Teks palaukti dar...
Teks palaukti dar...
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 27, 22:00)
Kaip gražiai pakuotės atrodo... nekantriai laukiu!
QUOTE(sume @ 2010 09 12, 18:22)
ši pudra man irgi labai patiko, nes ja pasitepus oda labai natūraliai atrodydavo, net nesimatydavo, kad kažkas ant jos užtepta
Papildyta:
man second skin kaip tik beveik nieko nemaskuoja, palyginus su kitom
Papildyta:
na man tai tikrai ji labai lengvai ir lygiai pasidengia, net nesuprantu, kodėl jums ji užsitepa plėmais...
Papildyta:
man second skin kaip tik beveik nieko nemaskuoja, palyginus su kitom
Papildyta:
na man tai tikrai ji labai lengvai ir lygiai pasidengia, net nesuprantu, kodėl jums ji užsitepa plėmais...
manau priklauso nuo odos. man Second skin labai gerai dengias. bet netinka riebiai, problemiskai odai, kaip mano. tai dabar guli nenaudojama
QUOTE(Amellie @ 2010 09 28, 16:10)
manau priklauso nuo odos. man Second skin labai gerai dengias. bet netinka riebiai, problemiskai odai, kaip mano. tai dabar guli nenaudojama
Aš ja irgi gundžiausi , bet gerai kad nusipirkau Miracle touch..
QUOTE(agnite @ 2010 09 28, 07:53)
Kaip gražiai pakuotės atrodo... nekantriai laukiu!
sarmoj jau maciau pudra ir isbandziau man labai patiko ir tikrai labai naturaliai atrodo, bandziau medium sand storm spalvyte pudros kaina dabar 63 lt su cnt.. (is max factor tai vienintele pudra kuri man tiko )
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 29, 21:39)
sarmoj jau maciau pudra ir isbandziau man labai patiko ir tikrai labai naturaliai atrodo, bandziau medium sand storm spalvyte pudros kaina dabar 63 lt su cnt.. (is max factor tai vienintele pudra kuri man tiko )
Eisiu ir aš apžiūrėt kokią dieną
Bet manau dar turėtų kažkada būti tai naujai linijai akcija....
O tušą žiūrėjote?
man miracle touch vasarai buvo ideali ji lengva tokia,nematima ant veiduko, tik susinaudojo per 1,5men pries tai naudojau lastinf performance,tai ziemos/pavasario sezonui labai ji man tiko irgi,uzteko net pusei metu poru ji man nekimso,maskavimas puikus buvo,spalva atitaikyta idealiai.o paskutini karta nusipirkau second skin,ant rankos taip patiko ji man,bet veidui visiskai netinka,nuplaukia,blizga veidas mano oda riebi.
o naujos serijos meginuka pudros turejau,gaila spalva netiko man,bet kiek pamenu,ji drekinanti tokia,kazin ar tiks riebiai odai
o naujos serijos meginuka pudros turejau,gaila spalva netiko man,bet kiek pamenu,ji drekinanti tokia,kazin ar tiks riebiai odai
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 30, 11:36)
ane o mano oda ir misri bet man ji tokia drekinanti, lengva ir gerai prisitaikanti pasirode o kokia spalvyte bandet?