Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 18:52)
o kodėl tu nori būtent birios? Yra daug kompaktinių įvairių, kurios emaskuoja, bet suteikia žvilgesio. Nueik į kristianą, manau rasi ką nors.  ax.gif  pvz givenchy turi tokių  smile.gif
neparašei vakar, kaip kaukė su šampūnu  tongue.gif

Matai, ieskau vis dar tinkamos savo odai is mineraliniu smile.gif

Priemones siandien meginsiu, parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
na maxfactor mineralinė tikrai niekuo nesiskiria sudėtimi nuo paprastų eilinių pudrų. Jei jau nori mineralinės, tai ieškok su gera sudėtimi. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Second skin krempudrą. Esu sausos odos savininkė. Visą dieną vaikštau na ir netraukia man jos tikrai... dar tokio jausmo man nesa buvę.. Visad jei jau pasipudruoju būdavo tempia odą.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2010 08 29, 13:15)
Mano atsiliepimai apie secon skin foundation yra nekokie: Oda beria, uzsitepa lyg plemais, blizga dienos begyje. Labiau patiko Last peformace, atrodo taip vadinasi, pudra. Bet sita, jau labai maskuoja ir truputi matosi, kaip jus vadinat, kaukes efektas. Kadangi oda mano ypac jautri, tai pastaroji tikrai nepablogina padeties. Taciau, labiau man patinka is pigesniu variantu bourgos pudros, o labiausiai tai make up for ever pudros.  Be je labai garziai dazo blakstienas Max factoriaus False lash effect tusas. Tik jis biski ijautrina mano akeles. Dar labai patinka ilgai isliekanttys lupdaziai lipfinity su blizgiu. Ilgai jo naudojasi, ir patinka, kad taip greit nennusivalgo.

turiu mf tusa false lash efect, tai pagaliau ji baigiu 4u.gif , nepatiko jis man schmoll.gif sulipino blakstienas verysad.gif
nors isgyre man ji panos sarmoj, kad laaaabai geras. Pabandziau dabar pati, tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Gavau dovanų taip norėtos Miracle touch wub.gif
Dengiasi lengvai, maskuoja man asmeniškai puikiai. Oda matinė, neišlenda man būdingas riebumas ant žandų g.gif smile.gif Kol kas labai patenkinta smile.gif
Turiu golden75 numeriuką, esu gana šviesi (šią vasarą veido išvis neįdegiau) tai man ta spalva gražiai, natūraliai atrodo smile.gif
Tikiuosi ir toliau šis produktas patiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 12 rugsėjo 2010 - 14:46
QUOTE(agnite @ 2010 09 12, 15:45)
Gavau dovanų taip norėtos Miracle touch  wub.gif
Dengiasi lengvai, maskuoja man asmeniškai puikiai. Oda matinė, neišlenda man  būdingas riebumas ant žandų  g.gif  smile.gif Kol kas labai patenkinta  smile.gif
Turiu golden75 numeriuką, esu gana šviesi (šią vasarą veido išvis neįdegiau) tai man ta spalva gražiai, natūraliai atrodo  smile.gif

ši pudra man irgi labai patiko, nes ja pasitepus oda labai natūraliai atrodydavo, net nesimatydavo, kad kažkas ant jos užtepta thumbup.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2010 09 08, 18:39)
Pabandžiau Droge ant rankos Second Skin. Toj vietoj taip užmaskavo viską, kad net nustebau blink.gif Bandysiu būtinai ir ant veido biggrin.gif

man second skin kaip tik beveik nieko nemaskuoja, palyginus su kitom unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ingela @ 2010 08 29, 13:15)
Mano atsiliepimai apie secon skin foundation yra nekokie: Oda beria, uzsitepa lyg plemais, blizga dienos begyje. Labiau patiko Last peformace, atrodo taip vadinasi, pudra.

na man tai tikrai ji labai lengvai ir lygiai pasidengia, net nesuprantu, kodėl jums ji užsitepa plėmais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 12, 15:45)
Gavau dovanų taip norėtos Miracle touch  wub.gif
Dengiasi lengvai, maskuoja man asmeniškai puikiai. Oda matinė, neišlenda man  būdingas riebumas ant žandų  g.gif  smile.gif Kol kas labai patenkinta  smile.gif
Turiu golden75 numeriuką, esu gana šviesi (šią vasarą veido išvis neįdegiau) tai man ta spalva gražiai, natūraliai atrodo  smile.gif

Si pudra mano didzioji meile wub.gif , bet jos labai mazas kiekis pagal kaina , palyginus su kitomis MF pudromis ir ju kauinom
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 09 12, 18:50)
Si pudra mano didzioji meile  wub.gif  , bet jos labai mazas kiekis pagal kaina , palyginus su kitomis MF pudromis ir ju kauinom

Taip kiekis tikrai mažokas...mano draugas net paklausė "Tai jau greit vėl naują reikės pirkti? šitos tiek mažai" biggrin.gif
Atsakyti
gal būtų atsiliepimų apie šiuos kreminius šešėlius? ar gerai išlieka per dieną?

http://www.maxfactor...dow/detail.aspx pamačiau kaip Juodiškis su jais gražiai panelę padažė ir aš užsimaniau tos rudos coffee spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 18, 17:37)
gal būtų atsiliepimų apie šiuos kreminius šešėlius? ar gerai išlieka per dieną?

turiu situs, ir sv.kreminius turejau, laiko pukiai, as juos net vietoj seseliu pagrindo naudoju.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 09 18, 21:58)
turiu situs, ir sv.kreminius turejau, laiko pukiai, as juos net vietoj seseliu pagrindo naudoju.

turit būtent coffee spalvytę? bigsmile.gif naudojat dieniniam makiažui? ar nėra perryški dienai?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 19, 11:57)
turit būtent coffee spalvytę?  bigsmile.gif naudojat dieniniam makiažui? ar nėra perryški dienai?

turiu ir coffee spalva, nepasakyciau, kad ji labai ryski, as ja isoriniuose akiu kampuciuose pora kartu uztepu. tiesa sakant, rudeniui si spalva labai tinka, as ja su svelnia oranzine derinu, atrodo thumbup.gif
ka tik pabandziau ant rankos, ryskumas priklauso nuo to, kiek seseliai bus isklaidyti. galima juos ir neryskiai uzepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 19 rugsėjo 2010 - 18:09