Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Vis nerandu pudros sausai odai, perskaičiau, kad Second Skin ir Miracle Touch tam tinkamos, bet mano oda irgi šiek tiek linkusi į jautrumą, tai bijau bandyt unsure.gif
O ir apie tušus tiek gerų atsiliepimų bigsmile.gif Netveriu kaip norisi išbandyt.. Ypač Masterpiece ir Masterpiece Max, bet ir vėl bijau, nes kitoms sako, kad akys pajautrėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 31, 15:08)
Vis nerandu pudros sausai odai, perskaičiau, kad Second Skin ir Miracle Touch tam tinkamos, bet mano oda irgi šiek tiek linkusi į jautrumą, tai bijau bandyt unsure.gif

Miracle Touch jums sausins odą, o Second Skin išbandykit, ji pakankamai lengva ir nesausina. gal jums patiks smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau temą ir nieko nebesuprantu g.gif Mano oda mišri į riebumą, tačiau rieboki tik žandukai. T zona pas mane neblizga niekuomet. Dienos eigoje veido blizgėjimo nėra, tik kažkiek jaučiasi kad toks riebus veidas, kai/jei paliečiu. g.gif Nuo kompaktinės pudros man veidą išberia. Tai vis tik nusprendžiau toliau naudoti skystą makiažo pagrindą. Tai kurį man rinktis iš Max Factor - Second skin ar Miracle touch ? Ar šie išvis netinka mano odos tipo savininkėms? g.gif

Ačiū už atsakymus yu.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 06, 18:41)
Perskaičiau temą ir nieko nebesuprantu  g.gif  Mano oda  mišri į riebumą, tačiau rieboki tik žandukai. T zona pas mane neblizga niekuomet. Dienos eigoje veido blizgėjimo nėra, tik kažkiek jaučiasi kad toks riebus veidas, kai/jei paliečiu.  g.gif  Nuo kompaktinės pudros man veidą išberia. Tai vis tik nusprendžiau toliau naudoti skystą makiažo pagrindą. Tai kurį man rinktis iš Max Factor - Second skin ar Miracle touch ? Ar šie išvis netinka mano odos tipo savininkėms?  g.gif 

Ačiū už atsakymus yu.gif  4u.gif

misriai-riebiai tiktu Miracle touch pudra, bet matiskumo visa diena tikrai neislaikys man taip buvo teko parduot
second skin pudra labiau tinka normaliai-sausai odai,riebios odos savininkems ji nuo veido nuplauktu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 09 06, 22:05)
misriai-riebiai tiktu Miracle touch pudra, bet matiskumo visa diena tikrai neislaikys man taip buvo teko parduot
second skin pudra labiau tinka normaliai-sausai odai,riebios odos savininkems ji nuo veido nuplauktu

aaa..mat kaip blush2.gif O kokia kaina tos Miracle touch? 4u.gif Niekada nesu atkreipusi į ją dėmesio...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 06, 23:11)
aaa..mat kaip  blush2.gif  O kokia kaina tos Miracle touch?  4u.gif  Niekada nesu atkreipusi į ją dėmesio...

kainos tiksliai nepasakysiu bet apie 30-45lt man atrodo jai neklystu sarmoi siuo metu maxfactor pudroms nuolaida kaip tik yra
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 09 07, 21:15)
kainos tiksliai nepasakysiu bet apie 30-45lt  man atrodo jai neklystu sarmoi siuo metu maxfactor pudroms nuolaida kaip tik yra

be akcijų jinai kainuoja 50Lt, o su akcijom kartais galima nusipirkti tik už 38Lt 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri meginote Maxfactor Mineral foundation? Kokie atsiliepimai? Ieskau lengvos birios pudros suteikiancios svelnu spindejima. Turiu lygia oda todel maskavimo nereikia tik, kad suteiktu sioki toki atspalvi. Paciai parveze si produkta, bet spalva Fair Light - itin sviesi, todel negalejau pamatyti efekto, nes visiskai netinka man spalva. Gal dar zinote tikslia kaina lietuvos parduotuvese? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 08 rugsėjo 2010 - 15:37
ryuk, kam tau tos pudros, jei ir taip veidas švyti sveikumu bigsmile.gif o šiaip tai nemanau, kad tau reiktų rinktis kažką iš foundation, nes jos tau maskuos per daug, o kadangi pas tave nėra ko maskuoti.. Bus tas pats kaip ir buvo su bare minerals. Kažko visai lengvo tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 rugsėjo 2010 - 17:37
Pabandžiau Droge ant rankos Second Skin. Toj vietoj taip užmaskavo viską, kad net nustebau blink.gif Bandysiu būtinai ir ant veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 18:36)
ryuk, kam tau tos pudros, jei ir taip veidas švyti sveikumu  bigsmile.gif  o šiaip tai nemanau, kad tau reiktų rinktis kažką iš foundation, nes jos tau maskuos per daug, o kadangi pas tave nėra ko maskuoti.. Bus tas pats kaip ir buvo su bare minerals. Kažko visai lengvo tau reikia mirksiukas.gif

tai va vis ieskau ir nerandu to kazko lengvo biggrin.gif o si pasirode visai lengvute, milteliai su smulkiu zvilgesiu:

user posted image

bet parveze pacia sviesiausia spalva tinkancia porcelianinems smile.gif neiseina tinkamai pasiziureti kaip dengia.
Atsakyti
o kodėl tu nori būtent birios? Yra daug kompaktinių įvairių, kurios emaskuoja, bet suteikia žvilgesio. Nueik į kristianą, manau rasi ką nors. ax.gif pvz givenchy turi tokių smile.gif
neparašei vakar, kaip kaukė su šampūnu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 rugsėjo 2010 - 17:53