Vis nerandu pudros sausai odai, perskaičiau, kad Second Skin ir Miracle Touch tam tinkamos, bet mano oda irgi šiek tiek linkusi į jautrumą, tai bijau bandyt
O ir apie tušus tiek gerų atsiliepimų Netveriu kaip norisi išbandyt.. Ypač Masterpiece ir Masterpiece Max, bet ir vėl bijau, nes kitoms sako, kad akys pajautrėja
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 31, 15:08)
Vis nerandu pudros sausai odai, perskaičiau, kad Second Skin ir Miracle Touch tam tinkamos, bet mano oda irgi šiek tiek linkusi į jautrumą, tai bijau bandyt
Miracle Touch jums sausins odą, o Second Skin išbandykit, ji pakankamai lengva ir nesausina. gal jums patiks
Perskaičiau temą ir nieko nebesuprantu Mano oda mišri į riebumą, tačiau rieboki tik žandukai. T zona pas mane neblizga niekuomet. Dienos eigoje veido blizgėjimo nėra, tik kažkiek jaučiasi kad toks riebus veidas, kai/jei paliečiu. Nuo kompaktinės pudros man veidą išberia. Tai vis tik nusprendžiau toliau naudoti skystą makiažo pagrindą. Tai kurį man rinktis iš Max Factor - Second skin ar Miracle touch ? Ar šie išvis netinka mano odos tipo savininkėms?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
QUOTE(agnite @ 2010 09 06, 18:41)
Perskaičiau temą ir nieko nebesuprantu Mano oda mišri į riebumą, tačiau rieboki tik žandukai. T zona pas mane neblizga niekuomet. Dienos eigoje veido blizgėjimo nėra, tik kažkiek jaučiasi kad toks riebus veidas, kai/jei paliečiu. Nuo kompaktinės pudros man veidą išberia. Tai vis tik nusprendžiau toliau naudoti skystą makiažo pagrindą. Tai kurį man rinktis iš Max Factor - Second skin ar Miracle touch ? Ar šie išvis netinka mano odos tipo savininkėms?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
misriai-riebiai tiktu Miracle touch pudra, bet matiskumo visa diena tikrai neislaikys man taip buvo teko parduot
second skin pudra labiau tinka normaliai-sausai odai,riebios odos savininkems ji nuo veido nuplauktu
QUOTE(agvill @ 2010 09 06, 22:05)
misriai-riebiai tiktu Miracle touch pudra, bet matiskumo visa diena tikrai neislaikys man taip buvo teko parduot
second skin pudra labiau tinka normaliai-sausai odai,riebios odos savininkems ji nuo veido nuplauktu
aaa..mat kaip O kokia kaina tos Miracle touch? Niekada nesu atkreipusi į ją dėmesio...
QUOTE(agnite @ 2010 09 06, 23:11)
aaa..mat kaip O kokia kaina tos Miracle touch? Niekada nesu atkreipusi į ją dėmesio...
kainos tiksliai nepasakysiu bet apie 30-45lt man atrodo jai neklystu sarmoi siuo metu maxfactor pudroms nuolaida kaip tik yra
QUOTE(agvill @ 2010 09 07, 21:15)
kainos tiksliai nepasakysiu bet apie 30-45lt man atrodo jai neklystu sarmoi siuo metu maxfactor pudroms nuolaida kaip tik yra
be akcijų jinai kainuoja 50Lt, o su akcijom kartais galima nusipirkti tik už 38Lt
Gal kuri meginote Maxfactor Mineral foundation? Kokie atsiliepimai? Ieskau lengvos birios pudros suteikiancios svelnu spindejima. Turiu lygia oda todel maskavimo nereikia tik, kad suteiktu sioki toki atspalvi. Paciai parveze si produkta, bet spalva Fair Light - itin sviesi, todel negalejau pamatyti efekto, nes visiskai netinka man spalva. Gal dar zinote tikslia kaina lietuvos parduotuvese?
ryuk, kam tau tos pudros, jei ir taip veidas švyti sveikumu o šiaip tai nemanau, kad tau reiktų rinktis kažką iš foundation, nes jos tau maskuos per daug, o kadangi pas tave nėra ko maskuoti.. Bus tas pats kaip ir buvo su bare minerals. Kažko visai lengvo tau reikia
Pabandžiau Droge ant rankos Second Skin. Toj vietoj taip užmaskavo viską, kad net nustebau Bandysiu būtinai ir ant veido
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 18:36)
ryuk, kam tau tos pudros, jei ir taip veidas švyti sveikumu o šiaip tai nemanau, kad tau reiktų rinktis kažką iš foundation, nes jos tau maskuos per daug, o kadangi pas tave nėra ko maskuoti.. Bus tas pats kaip ir buvo su bare minerals. Kažko visai lengvo tau reikia
tai va vis ieskau ir nerandu to kazko lengvo o si pasirode visai lengvute, milteliai su smulkiu zvilgesiu:
bet parveze pacia sviesiausia spalva tinkancia porcelianinems neiseina tinkamai pasiziureti kaip dengia.
o kodėl tu nori būtent birios? Yra daug kompaktinių įvairių, kurios emaskuoja, bet suteikia žvilgesio. Nueik į kristianą, manau rasi ką nors. pvz givenchy turi tokių
neparašei vakar, kaip kaukė su šampūnu
neparašei vakar, kaip kaukė su šampūnu