Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(andorinha @ 2010 07 12, 14:16)
itariu, kad mano Vokietijoje perkama Max Factor Soft Resistant Make Up Lietuvoje vadinasi  Long Lasting Performance, ar as klystu?

labai panasios bonkutes,itariu ,kad taip. g.gif nes soft resistant net nemaciau LT
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 07 06, 21:43)
Droge visai mf kosmetikai  25 proc , kosmadoj kaikuriems mf gaminiams iki 50 proc

Gal kuri apšvies iki kada nuolaidos galioja? ax.gif Kažkur mačiau, kad Droge lyg ir -25 proc. g.gif

Beje, neapsisprendžiu kurią sausai odai griebti: Miracle Touch ar Second skin unsure.gif Ar Miracle Touch ne per sunki vasarai?
Dabar Color Adap'ta naudoju, bet pabodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 07 15, 12:30)
Gal kuri apšvies iki kada nuolaidos galioja?  ax.gif Kažkur mačiau, kad Droge lyg ir -25 proc.  g.gif

Beje, neapsisprendžiu kurią sausai odai griebti: Miracle Touch ar Second skin  unsure.gif Ar Miracle Touch ne per sunki vasarai?
Dabar Color Adap'ta naudoju, bet pabodo  rolleyes.gif

as turejau color adapt, ir patenkinta buvau, kol second skin nepasirode. ir susviete man ta nauja pabandyti... butu visai nieko, laaaabai naturaliai atrodo, tik jei ne vienas dalykas - itariu, kad spuogeliai ir visokie kiti negerumai nuo second skin atsirado. ir taip jau 3x. sutapimas negali buti. dabar savaite vel naudoju color adapt, ir vel veidukas lygutelis tapo... gaila isleistu pinigu, bet sveika oda yra svarbiau. teks man ta second skin atidavineti kam nors, gal kam ji labiau tiks...
Atsakyti
Info, kam aktualu: Droge Max Factorui -25 proc. iki liepos 25 dienos, Max Factoro Masterpiece Max - prekė žvaigzdė, kaina lyg tai apie 30 Lt thumbup.gif

Dėl pudryčių, *****, pavaikščiojau vakar aplink jas kaip katinas apie lašinius ir niekaip neišsirinkau doh.gif Turiu dar Color Adapto likutį, na, nesiskundžiu tikrai. Bet vat maga išbandyt naują nors tu ką blush2.gif
Gal vis tik bandysiu Second Skin, Miracle Touch esu turėjus, tai vienas geriausių bandytų dalykėlių. Tik tas nesveikas noras pamėgint ką nors naujo ir, mažu, atrasti dar didesnį gėrį ramybės neduoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 07 16, 10:17)
Info, kam aktualu: Droge Max Factorui -25 proc. iki liepos 25 dienos, Max Factoro Masterpiece Max - prekė žvaigzdė, kaina lyg tai apie 30 Lt  thumbup.gif

Parfum Express'e MF Masterpiece Max dabar 25Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 07 16, 10:41)
Parfum Express'e MF Masterpiece Max dabar 25Lt.  4u.gif

Kaip tik norėjau paklausti ar apsimoka Parfum Express'e pirkti kosmetika, nes mačiau kad yra pigių tušų. Bet bijau kad gali būti apdžiuvęs, nes kai tokia nedidelė kaina. Gal esat kada pirkusios? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 16, 11:18)
Kaip tik norėjau paklausti ar apsimoka Parfum Express'e pirkti kosmetika, nes mačiau kad yra pigių tušų. Bet bijau kad gali būti apdžiuvęs, nes kai tokia nedidelė kaina. Gal esat kada pirkusios? Kokie atsiliepimai?

Man kolkas ten tuso neteko pirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 16, 11:18)

Pirkau būtent MF Masterpiece Max, bet jau senokai, buvo geras, šviežutėlis, nepradarytas.
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie max factor priemones biggrin.gif 4u.gif
pudros man ju nelabai, blizgesys mano silk gloss buvo mylimiausias bet lyg ir isima ji is apyvartos verysad.gif unsure.gif , o mylimiausias mano produktas is max factor yra macterpiece max tusas bus kartojamas dar daugeli kartu drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano atsiliepimai apie secon skin foundation yra nekokie: Oda beria, uzsitepa lyg plemais, blizga dienos begyje. Labiau patiko Last peformace, atrodo taip vadinasi, pudra. Bet sita, jau labai maskuoja ir truputi matosi, kaip jus vadinat, kaukes efektas. Kadangi oda mano ypac jautri, tai pastaroji tikrai nepablogina padeties. Taciau, labiau man patinka is pigesniu variantu bourgos pudros, o labiausiai tai make up for ever pudros. Be je labai garziai dazo blakstienas Max factoriaus False lash effect tusas. Tik jis biski ijautrina mano akeles. Dar labai patinka ilgai isliekanttys lupdaziai lipfinity su blizgiu. Ilgai jo naudojasi, ir patinka, kad taip greit nennusivalgo.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2010 08 29, 13:15)
Mano atsiliepimai apie secon skin foundation yra nekokie: Oda beria, uzsitepa lyg plemais, blizga dienos begyje. Labiau patiko Last peformace, atrodo taip vadinasi, pudra. Bet sita, jau labai maskuoja ir truputi matosi, kaip jus vadinat, kaukes efektas. Kadangi oda mano ypac jautri, tai pastaroji tikrai nepablogina padeties. Taciau, labiau man patinka is pigesniu variantu bourgos pudros, o labiausiai tai make up for ever pudros.  Be je labai garziai dazo blakstienas Max factoriaus False lash effect tusas. Tik jis biski ijautrina mano akeles. Dar labai patinka ilgai isliekanttys lupdaziai lipfinity su blizgiu. Ilgai jo naudojasi, ir patinka, kad taip greit nennusivalgo.

Su Second Skin mano oda jautėsi gerai, kaip nekeista, bet šiaip jautriaodėms nepatariu MaxFactor pudrų, sakau iš savo patirties, praeitą žiemą tiek buvo oda išjautrėjus nuo Miracle Touch, kad ojojoj... nors maskavimas nuostabus.
Atsakyti
turiu jautroka oda, ypac ziema sausos odos demes atsiranda, bet man colour adapt krempudra jau daug metu puikiai tarnauja... reiksmes turi koki drekinamaji krema po krempudra tepu, jei kremas tinka, tai ir galutinis efektas puikus gaunasi. o kas liecia second skin, tai ir mane ji nuvyle. isberdavo smulkiais spuogiukais, po keliu valandu demem nueidavo... blink.gif atidaviau draugei, o jai ji puikiai tinka...
Atsakyti