Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Orestes @ 2010 03 17, 19:21)
Na as jau gal po 2sav pastebejau, kad dziut pradeda...  g.gif

Oho g.gif mano tušui jau apie 3 mėnesiai, gal daugiau, viskas tvarkoje..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 19:39)
Oho  g.gif  mano tušui jau apie 3 mėnesiai, gal daugiau, viskas tvarkoje..

Va va, mano Loreal Telescopic irgi kokie trys menesiai, nuostabiai dazo, nei kiek nepradejes dziut... O su MF tai beveik nebegaliu jau dazytis verysad.gif
Atsakyti
Nauja kolekcija MF 4u.gif (perziurejau tema, kaip ir nebuvo dar jos)

QUOTE(MilGana @ 2010 03 23, 19:12)
Образы Весна/Лето 2010 от Max Factor
Визажист Max Factor в Германии Стефан Шмид (Stephan Schmied) и модель Анни Вендлер (Anni Wendler) представляют два основных образа для сезона Весна/Лето 2010. Посмотрите, как одна и та же модель может выглядеть по-разному с различным макияжем. Возьмите кое-что для себя на заметку.
Визажист Стефан Шмид так трактует тренды предстоящего сезона: он предложил два основных образа, которые будут актуальны - X-TRA CHIC и XTRA GLAM. Посмотрите на работу мастера, скорее всего, эти гаммы будут очень актуальны, так что ищите подходящие продукты декоративной косметики. А Стефан Шмид использовал в основном продукты из линии COLOUR X-PERT от Max Factor.
user posted image
X-TRA CHIC – это то, что мы называем стиль nude в макияже. Нежные, невесомые оттенки смотрятся действительно с особым шиком. Для создания образа Шмид использовал следующие продукты от Max Factor:
user posted image
• Тени COLOUR X-PERT Eyeshadow двух оттенков
- 01 White Satin (белые сатиновые)
- 03 Metallic Brown (металлизированные коричневые)
• Лайнер для глаз COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner в оттенке 01 Deep Black (глубокий черный)
• Румяна COLOUR X-PERT Duo Blush – двухцветная палетка в оттенке 01 Apple Cheeks (яблочные щёчки)
• Блеск для губ COLOUR X-PERT Lipgloss в оттенке 05 Nude Brown 9телесно-коричневый)
• Лак для ногтей Mini Nail Polish в оттенке 04 Elegant / розово-бежевый
• Тушь для ресниц Lash Extension Effect Mascara в черном цвете
user posted image user posted image user posted image
XTRA GLAM – образ гламурной и даже несколько роковой красавицы. Смотрится одновременно ярко и незабываемо, и очень легко. Здесь визажист нашел две актуальные гаммы.
user posted image
• Тени COLOUR X-PERT Eyeshadow в оттенке 09 Aqua Marine (аквамарин)
• Лайнер для глаз COLOUR X-PERT Waterproof Eyeliner в оттенке 03 Metallic Anthracite (металлик антрацит)
• Румяна и пудра COLOUR X-PERT 2in1 Highlighter, оттенок 01 Shimmer Effects (светящийся эффект)
• Блеск для губ COLOUR X-PERT Lipgloss в оттенке 11 Spicy Plum (слива)
• Тушь для ресниц Lash Extension Effect Mascara в черном цвете
• Лак для ногтей Mini Nail Polish в оттенке 18 Cloudy (синий)
• Подводка для глаз Khol Kajal, черная
• Для варианта с зеленой гаммой использовались тени: Max Effect Dip-in Eyeshadow в оттенках:
- 06 Party Lime / лайм
- 07 Vibrant Turqoise / мерцающая бирюза.

Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 23:09)
Supratau drinks_cheers.gif  o gali pailyginti su masterpiece max ?gal abu bandei? 4u.gif  as tik masterp.max bandziau,patiko,bet gundaus tuo false lashes ax.gif

as galeciau palyginti, nes turejau abu smile.gif Siaip mano naturaliai blakstienos nera yspudingai ilgos ir pan, bet masterpiece max man thumbup.gif Nes megstu, kad blakstienos butu ilgos, tankios, ryskios. Neesu tu "naturaliai atrodanciu" blakstienu megeja ax.gif O false lash irgi patiko, bet vis delto pirmenybe teikiu masterpiece max, nes tai pats geriausias iki siol turetas tusas. Jei neklystu, tai ir kaina jo mazesne, mano artimiausias pirkinys, tik dabar reikia dar nuolaidu pasizvalgyt.
Atsakyti
kaip naujasis lūpų blizgis? gal kas išbandėt? bigsmile.gif

http://www.maxfactor...rve/detail.aspx
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 01, 15:54)
kaip naujasis lūpų blizgis? gal kas išbandėt?  bigsmile.gif

ir gal kas nors matet kokia ju kaina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 01, 15:54)
kaip naujasis lūpų blizgis? gal kas išbandėt?  bigsmile.gif

Mane jis taip pat labai domina, bet kazkuriam skyrelyje viena mamyte labai ispeike si blizgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 17, 10:01)
Bet ten siuntimas 7 lt.  tai man gautusi tas pats jai uzsisakau taspats iseina .O uzsisakant uz 100Lt. pristatymas nemokamas , tada gerai.  Man tai gaila kad ten nera  Miracle Touch.  ax.gif  Vistik ji man nepamainoma .  wub.gif  Tik idomu ar tos prekes tokios kaip parduotuveje ar kaip butu sakykim is anglu parsiustos ?

norejau paklausti ar Miracle Touch gerai maskuoja? ar suteikia matiskumo?
as turiu second skin foundation, siaip nuostabi pudra, labai naturaliai atrodo, bet mano oda labai problematiska ir riebi, todel greit islenda blizgesys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 04 03, 13:35)
as turiu second skin foundation, siaip nuostabi pudra, labai naturaliai atrodo, bet mano oda labai problematiska ir riebi, todel greit islenda blizgesys verysad.gif

Man Miracle Touch labai patinka. Nesakyciau, kad labai stipru maskavima turi, odai su didesnem problemom gali per mazai maskavimo but. O del blizgesio - man jis neislenda, bet ir siaip pas mane oda labai retai kada blizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 04 03, 13:35)

Turejau Miracle Touch maskuoja vidutiniskai, mano odos tipas buvo misri i riebuma linkusi oda, tai su sia pudra siektiek budavo blyzgesis T zonoi, bet siaip paemus man su visom pudrom si problema yra.
sia pudra 10balu sistemoi vertinciau 8 balams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 04 balandžio 2010 - 18:37
Kokia pudra labiau tiktų sausai odai, kuriai maskavimo kaip ir nereikia, kad tik raukšleles smulkias pamaskuotų ir sulygintų spalvą? smile.gif na ir kad kuo natūraliau atrodytų..
Dairausi tarp Second Skin ir Lasting Perrofmance rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 14:58)
Kokia pudra labiau tiktų sausai odai, kuriai maskavimo kaip ir nereikia, kad tik raukšleles smulkias pamaskuotų ir sulygintų spalvą? smile.gif na ir kad kuo natūraliau atrodytų..
Dairausi tarp Second Skin ir Lasting Perrofmance  rolleyes.gif

Second Skin patariu tikrai, ypač jei oda iš labai sausų, nes ji suteikia odai nemažai spindesio, man jo buvo net per daug. Labai natūraliai atrodo, niekaip nepasakysi, kad yra užtepta pudra, žinoma reikia išsirinkti tinkamą atspalvį. smile.gif
Atsakyti