Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

user posted image
user posted image

Tęsiam toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 08, 21:43)
Man MF Mineralinė išvis kažkoks nesusipratimas, be galo blizga,  blink.gif  Loreal mineralkė tai mano viena s iš mėgstmiausių produktų  thumbup.gif

Man irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 09 vasario 2010 - 09:00
Gal kur matėt Max Factor nuolaidų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 12, 15:58)
Gal kur matėt Max Factor nuolaidų?  g.gif

Man irgi labai aktualu, nes lėksiu pirkti Miracle Touch jau antrą pakuotę, visgi geresnės pudros iki šiol neatradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 12, 16:30)
Man irgi labai aktualu, nes lėksiu pirkti Miracle Touch jau antrą pakuotę, visgi geresnės pudros iki šiol neatradau  ax.gif

Tik mineralkei droge nuolaida. Buvau kosmadoj irgi neuzmaciau. o si Miracle ir man labai patiko..
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 12, 16:30)
Man irgi labai aktualu, nes lėksiu pirkti Miracle Touch jau antrą pakuotę, visgi geresnės pudros iki šiol neatradau  ax.gif

Dėl nuolaidų - skaičiau, kad iki vasario 28 d. visoms Max Factor prekėms (išskyrus naująjį tušą) nuolaida 20% Sarma ir Douglas parduotuvėse smile.gif Taip pat kai kurioms prekėms nemažos nuolaidos Drogas ir Kosmada parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 12, 19:40)
Tik mineralkei droge nuolaida. Buvau kosmadoj irgi neuzmaciau.  o si Miracle ir man labai patiko..

o kuo patiko?
Atsakyti
nusipirkau vakar douglase pudra long lasting performance,isbandziau siandien,tai visai patiko kaip maskuoja,dengiasi,spalva issirinkau idealiai,ziuresiu,kaip laikysis dienos begyje,ar nenuplauks,na ir ar nekims poru.. dar prigriebiau lupdazi,patiko spalva,bet noretusi,kad siek tiek riebesnis butu,truksta lupoms drekinimo,net siek tiek sausina.Beje nuolaidos max factor buvo ir douglase ir sarmoje mirksiukas.gif

ANKSTESNE TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 15 vasario 2010 - 14:46
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 15, 15:42)
nusipirkau vakar douglase pudra long lasting performance,isbandziau siandien,tai visai patiko kaip maskuoja,dengiasi,spalva issirinkau idealiai,ziuresiu,kaip laikysis dienos begyje,ar nenuplauks,na ir ar nekims poru.. dar prigriebiau lupdazi,patiko spalva,bet noretusi,kad siek tiek riebesnis butu,truksta lupoms drekinimo,net siek tiek sausina.Beje nuolaidos max factor buvo ir douglase ir sarmoje mirksiukas.gif

ANKSTESNE TEMA

visoms priemonėms nuolaidos?
Atsakyti
kiek atkreipiau demesio,tai lupdaziams ir pudroms buvo,kitu priemoniu kazkaip nepaziurejau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar jums taip nebuvo doh.gif įsigyjau neseniai draugės išreklamuota MF Masterpice Max tuša ir pradėjo žiauriai kristi blakstėnos - kaip rudeniniai lapai doh.gif verysad.gif draugė sakė kad kiek jau ilgai ją naudoja tai taip nebuvo...o man va še tau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 15, 20:05)
Mergaitės, ar jums taip nebuvo  doh.gif įsigyjau neseniai draugės išreklamuota MF Masterpice Max tuša ir pradėjo žiauriai kristi blakstėnos - kaip rudeniniai lapai  doh.gif  verysad.gif draugė sakė kad kiek jau ilgai ją naudoja tai taip nebuvo...o man va še tau  blink.gif

naudojau si tusa ir tikrai taip nebuvo ,kaip Jums schmoll.gif Gal tusas pasenes pasitaike
Atsakyti