Tęsiam toliau
QUOTE(Elegant @ 2010 02 08, 21:43)
Man MF Mineralinė išvis kažkoks nesusipratimas, be galo blizga, Loreal mineralkė tai mano viena s iš mėgstmiausių produktų
Man irgi
Gal kur matėt Max Factor nuolaidų?
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 12, 15:58)
Gal kur matėt Max Factor nuolaidų?
Man irgi labai aktualu, nes lėksiu pirkti Miracle Touch jau antrą pakuotę, visgi geresnės pudros iki šiol neatradau
QUOTE(Elegant @ 2010 02 12, 16:30)
Man irgi labai aktualu, nes lėksiu pirkti Miracle Touch jau antrą pakuotę, visgi geresnės pudros iki šiol neatradau
Tik mineralkei droge nuolaida. Buvau kosmadoj irgi neuzmaciau. o si Miracle ir man labai patiko..
QUOTE(Elegant @ 2010 02 12, 16:30)
Dėl nuolaidų - skaičiau, kad iki vasario 28 d. visoms Max Factor prekėms (išskyrus naująjį tušą) nuolaida 20% Sarma ir Douglas parduotuvėse Taip pat kai kurioms prekėms nemažos nuolaidos Drogas ir Kosmada parduotuvėse.
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 12, 19:40)
Tik mineralkei droge nuolaida. Buvau kosmadoj irgi neuzmaciau. o si Miracle ir man labai patiko..
o kuo patiko?
nusipirkau vakar douglase pudra long lasting performance,isbandziau siandien,tai visai patiko kaip maskuoja,dengiasi,spalva issirinkau idealiai,ziuresiu,kaip laikysis dienos begyje,ar nenuplauks,na ir ar nekims poru.. dar prigriebiau lupdazi,patiko spalva,bet noretusi,kad siek tiek riebesnis butu,truksta lupoms drekinimo,net siek tiek sausina.Beje nuolaidos max factor buvo ir douglase ir sarmoje
ANKSTESNE TEMA
ANKSTESNE TEMA
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 15, 15:42)
nusipirkau vakar douglase pudra long lasting performance,isbandziau siandien,tai visai patiko kaip maskuoja,dengiasi,spalva issirinkau idealiai,ziuresiu,kaip laikysis dienos begyje,ar nenuplauks,na ir ar nekims poru.. dar prigriebiau lupdazi,patiko spalva,bet noretusi,kad siek tiek riebesnis butu,truksta lupoms drekinimo,net siek tiek sausina.Beje nuolaidos max factor buvo ir douglase ir sarmoje
ANKSTESNE TEMA
ANKSTESNE TEMA
visoms priemonėms nuolaidos?
Mergaitės, ar jums taip nebuvo įsigyjau neseniai draugės išreklamuota MF Masterpice Max tuša ir pradėjo žiauriai kristi blakstėnos - kaip rudeniniai lapai draugė sakė kad kiek jau ilgai ją naudoja tai taip nebuvo...o man va še tau
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 15, 20:05)
Mergaitės, ar jums taip nebuvo įsigyjau neseniai draugės išreklamuota MF Masterpice Max tuša ir pradėjo žiauriai kristi blakstėnos - kaip rudeniniai lapai draugė sakė kad kiek jau ilgai ją naudoja tai taip nebuvo...o man va še tau
naudojau si tusa ir tikrai taip nebuvo ,kaip Jums Gal tusas pasenes pasitaike