Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 28, 18:34)
ernesin, mano oda svesi ir zinok auksinio riesuto tau maisymui nebutu per tamsi, as dabar net noreciau tamsesnes, suteikia auksini grazu atspalvi 4u.gif  taip ipratau as prie jos (anksciua visai pudru nenaudojau), kad bruksteliu net vaziuodama dukros i darzeli tongue.gif

bozkakoszka20, gal galėtum foto užtepusi truputį ant riešo įdėti 4u.gif
Atsakyti
Na užsisakiau aš tą auksinio riešuto vis gi šiandien, žiūrėsime kas bus biggrin.gif

Gal yra naudojusių šį kūno losjoną? 4u.gif
Atsakyti
Gavau šiandien savo pudrytę, tušą ir šešėlius clap.gif Atsiliepimai bus rytoj pavakarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 30, 13:10)
Gavau šiandien savo pudrytę, tušą ir šešėlius clap.gif Atsiliepimai bus rytoj pavakarį smile.gif

Man idomu kaip seseliai smile.gif kokia spalvyte ir kaip realiai? nenusivylei? o kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 01:24)
bozkakoszka20, gal galėtum foto užtepusi truputį ant riešo įdėti 4u.gif

oi, tik dabar pastebejau doh.gif
Atsakyti
Na ką, mano dvi prekės jau išparduotuvėje verysad.gif Nors tekstūra tie pudros, tiek šešėlių labai patiko, deja netiko spalvos. Reikėjo man tos šviesios smėlio spalvos vis gi pudrytės, per tamsi ta auksinio riešuto verysad.gif O šešėliai visai ne violetiniai bet pelenų spalvos, kas dažosi akis "smokie" tam turbūt tiktų, o man blizgesio trūksta..
Ačiū Dievui bent tušas tiko, be priekaištų atlaikė visą dieną nors vienu metu buvau netgi baisiai sukaitusi karsta.gif
Atsakyti
[quote=ernesin,2010 07 01, 19:18]
Na ką, mano dvi prekės jau išparduotuvėje verysad.gif Nors tekstūra tie pudros,

idomu g.gif as sviesiaode, bet si spalva puikiai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 07 01, 22:52)
idomu g.gif as sviesiaode, bet si spalva puikiai tinka 4u.gif

Tada aš didesnė šviesiaodė, negražu man kai veidas šviečiasi kaip su kauke pasipudravus schmoll.gif Norisi kad susilietų ta pudra su viso kūno spalva..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 01, 23:38)
Tada aš didesnė šviesiaodė, negražu man kai veidas šviečiasi kaip su kauke pasipudravus schmoll.gif Norisi kad susilietų ta pudra su viso kūno spalva..

hmm.. tikrai keista, nes as irgi sviesaode, o man auksine riesuto buvo kaip tik g.gif
Ir dar plius dabar vasara, oda idega nori ar nenori, tai turetu buti isvis kaip tik spalvyte. na idomiai. O ka manai apie seselius? laikosi?
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 07 01, 23:43)
hmm.. tikrai keista, nes as irgi sviesaode, o man auksine riesuto buvo kaip tik  g.gif
Ir dar plius dabar vasara, oda idega nori ar nenori, tai turetu buti isvis kaip tik spalvyte. na idomiai. O ka manai apie seselius? laikosi?

Man per daug ryžumo joje, ar per tamsus jis gal kitaip čia išsireiškus, pats tas įdegis pasidažiusi ja tai nerealiai gražus, nes labai toks švelnus tas žvilgesys, bet gi sakau kad kaip su kauke atrodau, nors specialiai net kaklą pudravau, kad tik mažiau būtų matyti - aš jaučiu diskomfortą kai veido spalva nesusilieja su viso kūno spalva ax.gif
Tikrai niekur šią vasarą nenudegsiu - tiksliai tai žinau, todėl nematau tikslo ją laikyti, o kai per atostogas(kurios dar labai negreit bus) nudegsiu tai ir pudros nebereikės, nes nuo saulės mano oda labai apsilygina ir neturiu tam poreikio mirksiukas.gif
Šešėliai visą dieną atlaikė, tik tikėjausi jų žvilgančių, o jie matiniai+spalva ne tokia kaip jau rašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 01, 23:01)
Šešėliai visą dieną atlaikė, tik tikėjausi jų žvilgančių, o jie matiniai+spalva ne tokia kaip jau rašiau mirksiukas.gif

o juose yra violetinio atspalvio apskritai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 00:01)
Man per daug ryžumo joje, ar per tamsus jis gal kitaip čia išsireiškus, pats tas įdegis pasidažiusi ja tai nerealiai gražus, nes labai toks švelnus tas žvilgesys, bet gi sakau kad kaip su kauke atrodau, nors specialiai net kaklą pudravau, kad tik mažiau būtų matyti - aš jaučiu diskomfortą kai veido spalva nesusilieja su viso kūno spalva ax.gif
Tikrai niekur šią vasarą nenudegsiu - tiksliai tai žinau, todėl nematau tikslo ją laikyti, o kai per atostogas(kurios dar labai negreit bus) nudegsiu tai ir pudros nebereikės, nes nuo saulės mano oda labai apsilygina ir neturiu tam poreikio mirksiukas.gif

Dėkui už įspūdžius smile.gif Reiktu gyvai pamatyti seselius, tik gaila Vilniuje nebera kur paziuret.
Atsakyti