Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Isigijau Pure Elements pieneli kunui ir Bioturm intensyvų dezodorantą clap_1.gif Itin patiko dezikas, nes kiek esu bandziusi naturaliu, tai , deja, nei vienas nesulaiko prakaito taip, kaip noretusi. Sis stebuklu nedaro, bet is to, ka esu turejusi - geriausias variantas, sulaiko prakaita ir nelieka baltu demiu ant drabuziu, beto nera erzinancio kvapo. Isvis netgi sakyciau, kad tik vos vos kazkoks gaivos jauciasi.
O pienelis tai skystokas, na gal cia tokia visu pieneliu konsistencija, nezinau. Dazniausiai losjonus naudoju. Bet kaip drekina ir po to blizga kunas man labai patiko smile.gif Ypac dabar, vasara po deginimo einamiausia priemone pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 17:46)
Ar panaši į kurią nors iš šių? mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

Aš maišyčiau su tokią:
user posted image

merginos o kaip sita pudryte teisingiausiai naudoti? ja viena ant veido tepti reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 06 08, 23:28)
merginos o kaip sita pudryte teisingiausiai naudoti? ja viena ant veido tepti reikia? blush2.gif

Taip, vieną, su šepetėliu, nes ji biri smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvo Pylimo g. vaistinej paskutiniu metu ir gali pakomentuoti ar ten yra visi biriu pudru atspalviai?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau aš tą pudrą - bet man jinai nepatiko schmoll.gif dengia prastai, toks jausmas, kad poros dar labiau išryškėja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 20:24)
Gal kas buvo Pylimo g. vaistinej paskutiniu metu ir gali pakomentuoti ar ten yra visi biriu pudru atspalviai?smile.gif

Ryt žadu ten apsilankyti, parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 21, 00:51)
Ryt žadu ten apsilankyti, parašysiu mirksiukas.gif

Vaistinej Vilniuj jau nebeprekiauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 06 21, 20:18)
Vaistinej Vilniuj jau nebeprekiauja  verysad.gif

Čia kalbi apie tą kur Pylimo gatvėje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 22, 05:24)
Čia kalbi apie tą kur Pylimo gatvėje? ax.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 06 22, 11:15)

Neklausei kodėl išėmė? unsure.gif Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti

Neklausei kodėl išėmė? unsure.gif Kaip gaila verysad.gif

As rasiau maila ecoland, tai sake, del to, kad nesusimoka vaistine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 06 23, 14:26)
As rasiau maila ecoland, tai sake, del to, kad nesusimoka vaistine  lotuliukas.gif

aggressive.gif
Atsakyti