Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 11:26)
Gal kuri turite mineralinę pudrytę, domintų atsiliepimai apie atspalvius 4u.gif

ernesin, mano oda svesi ir zinok auksinio riesuto tau maisymui nebutu per tamsi, as dabar net noreciau tamsesnes, suteikia auksini grazu atspalvi 4u.gif taip ipratau as prie jos (anksciua visai pudru nenaudojau), kad bruksteliu net vaziuodama dukros i darzeli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 28, 18:34)
ernesin, mano oda svesi ir zinok auksinio riesuto tau maisymui nebutu per tamsi, as dabar net noreciau tamsesnes, suteikia auksini grazu atspalvi 4u.gif  taip ipratau as prie jos (anksciua visai pudru nenaudojau), kad bruksteliu net vaziuodama dukros i darzeli tongue.gif

Ačiū, tada gal nerizikuosiu su ta šviesai smėline 4u.gif
Papildyta:
O tu savo avatare ja pasipudravusi? Nes neatrodai tokia jau šviesiaodė biggrin.gif
Atsakyti
as irgi galvojau apie asviesesne, bet dziaugiuosi kad isigijau tamsesne, nes kitaip netiktu, nutu per sviesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 28, 18:38)
as irgi galvojau apie asviesesne, bet dziaugiuosi kad isigijau tamsesne, nes kitaip netiktu, nutu per sviesi ax.gif

Ar panaši į kurią nors iš šių? mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

Aš maišyčiau su tokią:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 gegužės 2010 - 17:52
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 16:50)
Nirida, o kaip tau pavyko pasižiūrėti abi spalvytes prieš perkant, kad sakai jog smėlinė labai šviesi? rolleyes.gif Šiaip morėjau pirkti maišymui su BellaPiere 4Nr nes per tamsi ji man, bet gal tada tikrai auksinio riešuto imti g.gif O ji į ružavumą, morkavumą ar grynai aukso atspalvio? mirksiukas.gif

Matai as gyvas apziurejau, pries tai buvo isvardintos vietos kur jas galima gyvai pamatyti, tik el.parduotuvese kaina ju mazesne mirksiukas.gif o siaip is tavo parodytu, tai gal kiek i 2-a virsutine desniam sone panasesne, bet dar kiek siltesnio ir tamsesnio atspalvio, bet ant veido kai pasidengia tai toks lyg ir ideges veidas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 05 28, 18:50)
Matai as gyvas apziurejau, pries tai buvo isvardintos vietos kur jas galima gyvai pamatyti, tik el.parduotuvese kaina ju mazesne  mirksiukas.gif o siaip is tavo parodytu, tai gal kiek i 2-a virsutine desniam sone panasesne, bet dar kiek siltesnio ir tamsesnio atspalvio, bet ant veido kai pasidengia tai toks lyg ir ideges veidas atrodo  smile.gif

Gyvai turbūt ne Vilniuje žiūrėjai? rolleyes.gif

Tokia maždaug?
user posted image
Atsakyti
na man tai ne viena spalva ne panasi 4u.gif man tai viduriuks tarp tavo turimos ir pirmos, tikrai ne vidurine blink.gif vat pavadinimas atitinka spalva cia tikrai-auksinis riesutas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 28, 22:43)
na man tai ne viena spalva ne panasi 4u.gif  man tai viduriuks tarp tavo turimos ir pirmos, tikrai ne vidurine blink.gif  vat pavadinimas atitinka spalva cia tikrai-auksinis riesutas 4u.gif

O mano supratimu man ir reikia tokios kaip vidurinės, kad pašviesintų mano turimą rolleyes.gif

Merginos, gal esate kuri Vilniuje užmačiusi kur gyvai būtų galima pasižiūrėti 4u.gif
Atsakyti

Merginos, gal esate kuri Vilniuje užmačiusi kur gyvai būtų galima pasižiūrėti 4u.gif
[/quote]
kazkokioj vaistineje berods yra arba pas mane tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 29, 12:09)
kazkokioj vaistineje berods yra arba pas mane tongue.gif

Užsuksiu tada į ta vaistinę kur galvoju kad gali būti, jei nebus tuomet į tave kreipsiuosi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 29 gegužės 2010 - 11:13
Sveikos, dar vienas kvailas klausimas: o apmokėjus neturėtu atsiųsti patvirtinimo, kad gavo, ar kad užsakymas išsiųstas? pirmą kart šios kosmetikos siunčiuosi - dar ne viskas aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 05 29, 16:24)
Sveikos, dar vienas kvailas klausimas: o apmokėjus neturėtu atsiųsti patvirtinimo, kad gavo, ar kad užsakymas išsiųstas? pirmą kart šios kosmetikos siunčiuosi - dar ne viskas aišku smile.gif

intero.lt pranesa apie apmokejimo gavima el.laisku, nezinau kaip ecoland.lt smile.gif
Atsakyti