Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Nirida @ 2010 04 29, 10:50)
As isigijau Benecos 2-u piestukus: ruda ir sviesiai melyna, tai puikiai islaiko linija, graziai atrodo visa diena. taip pat isigijau min.pudra auksinio riesuto tai kaip naturali visai nieko, neblogai pasidengia, maskuoja minimaliai aisku labai ir nesitikejau, o siaip kaina ir kokybe man patinka prekiu  thumbup.gif

Man irgi piestukas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 29, 12:50)
Man irgi piestukas labai patiko  thumbup.gif

Emm, čia apie akių pieštukus? Tuos plonus ar storus? rolleyes.gif
Atsakyti
As norejau rudo akiu piestuko, apziurejau gyvai, tai jisai turi tokio raudono atspalvio... jum taip neatrodo?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 29, 13:59)
Emm, čia apie akių pieštukus? Tuos plonus ar storus?  rolleyes.gif

As tai apie akiu piestukus plonus, tie stori gal daugiau kaip seseliai smile.gif

O man ruda spalva tai i raudonuma nenesa, greiciau i sokolada sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 29, 13:23)
As tai apie akiu piestukus plonus, tie stori gal daugiau kaip seseliai  smile.gif

O man ruda spalva tai i raudonuma nenesa, greiciau i sokolada sakyciau  g.gif

Storu tai neesu bandziusi siaip, as juoda naudoju tai man visa diena be problemu atlaiko. Siaip idomu butu isgirsti kaip su storais piestukais, man Olive labai grazi spalva atrodo bent jau nuotraukoje.
Hmm... nezinau ruda kaip ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 29, 13:12)
As norejau rudo akiu piestuko, apziurejau gyvai, tai jisai turi tokio raudono atspalvio... jum taip neatrodo?

Turiu klausimeli smile.gif O kaip gyvai atrodo lupu blizgesiuku spalvytes - prasciau nei foto/ geriau? Ir gal kartais bandei teptis? Kaip ispudziai? Mastau isigyt bronze arba berry g.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 29, 13:27)
Storu tai neesu bandziusi siaip, as juoda naudoju tai man visa diena be problemu atlaiko. Siaip idomu butu isgirsti kaip su storais piestukais, man Olive labai grazi spalva atrodo bent jau nuotraukoje.
Hmm... nezinau ruda kaip ruda  biggrin.gif

As Sarmos stende ismeginau beveik visus produktus smile.gif
Tai tas zalias piestukas storas - seselis, gana lengvai minkstai tepasi.
Spalvos - auksine, violetine ir samanine zalia, perlamutriniai visi.

kaino stai Sarmoj didesnes, nei internete.
Siu Benecos produktu yra ir cia www.intero.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 07 gegužės 2010 - 12:39
QUOTE(Sirvita @ 2010 05 07, 13:38)
As Sarmos stende ismeginau beveik visus produktus  smile.gif
Tai tas zalias piestukas storas - seselis, gana lengvai minkstai tepasi.
Spalvos - auksine, violetine ir samanine zalia, perlamutriniai visi.

kaino stai Sarmoj didesnes, nei internete.
Siu Benecos produktu yra ir cia www.intero.lt

O kaip lupu blizgesiukai?
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 05 10, 09:52)
O kaip lupu blizgesiukai?

Su blizgiukais, tepasi gana maloniai, spalvytes grazios smile.gif
Nezinau kaip apibudinti, manau kad prisiderinti galima, nes yra ir rausvu ir violetiniu ir rusvu atspalviu ax.gif
Atsakyti

Nulekiau ir as gyvai isbandyti poduktu 4u.gif Jaučiasi stiprus drėkinimas lūpų blizgesiukų, ir spalvos man patiko smile.gif Isigijau berry thumbup.gif
Tik keista, jog kazkuri minejo, kad kardinaliai skiriasi kainos, Pharmelijoje (Vilniuje) tuso kaina 32Lt su centais, sakyciau, viskas cia normalu.
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 05 12, 10:32)
Nulekiau ir as gyvai isbandyti poduktu  4u.gif Jaučiasi stiprus drėkinimas lūpų blizgesiukų, ir spalvos man patiko smile.gif Isigijau berry  thumbup.gif
Tik keista, jog kazkuri minejo, kad kardinaliai skiriasi kainos, Pharmelijoje (Vilniuje) tuso kaina 32Lt su centais, sakyciau, viskas cia normalu.

Interneto parduotuvej tusas 29.90 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 05 12, 09:32)
Nulekiau ir as gyvai isbandyti poduktu  4u.gif Jaučiasi stiprus drėkinimas lūpų blizgesiukų, ir spalvos man patiko smile.gif Isigijau berry  thumbup.gif

nezinau kur jus tokias kainas matet, man pasake vaistininke, kad kainuoja apie 39LT.
Atsakyti