Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 20, 13:54)
Reikia storo sepetelio ir geriausia pirma ant rankos uzberi ir tada sukamaisiais judesiais tepi ant veido  rolleyes.gif
Laukiam atsiliepimu  mirksiukas.gif

Dar girdėjau, kad birią pudrą gerai tepti kabinant su kabukiu, tada apvertus koteliu stuktelint į ranką (kad miltukai sukristų gilyn), o tada jau sukamaisiais judesiais ant veiduko smile.gif Pati nebandžiau, nes neturėjau niekad tokios pudros... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 20, 13:54)
Reikia storo sepetelio ir geriausia pirma ant rankos uzberi ir tada sukamaisiais judesiais tepi ant veido  rolleyes.gif
Laukiam atsiliepimu  mirksiukas.gif

sepeteli stira turiu thumbup.gif o rankos uzberti su pirstu? blush2.gif
o jau laimes kiek thumbup.gif
Papildyta:
o jus man tada dar pasakykite, o kam tada idetas tas plastmasiukas su skykutem?o tos kempineles kur ideta nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 20, 14:04)
o jau laimes kiek  thumbup.gif
Papildyta:
o jus man tada dar pasakykite, o kam tada idetas tas plastmasiukas su skykutem?o tos kempineles kur ideta nenaudojat?

As tai sepeteliu "pakabinu" biggrin.gif O tas plastmasiukas tai cia apsaugos sumetimais speju, garantija, kad gavai nepanaudota produkta, kempineles as asmeniskai nenaudoju ax.gif
Atsakyti

Mineraliniai produktai visi tokius turi (mano šešėliai su tokiais). Sako, kad reikia apversti kartelį, tada kažkiek subyra per tas skylutes ant dangtelio ir iš ten kabini jau smile.gif
Atsakyti
o jau laimes kiek  thumbup.gif
Papildyta:

butu labai idomu isgirsti, kaip pudryte sekasi naudot? ar nenuvyle? ar nors kiek pamaskuoja? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar Vilniuje, vaistinėje "Pharmelia" (Pylimo g.5/2, Vilnius) Benecos kosmetika kainuoja panasiai kaip Ecoland? Ir ar toje vaistineje platesnis sios kosmetikos pasirinkimas negu Ecoland?
Atsakyti
O kazin kaip riebiai odai sios pudros tinka? gal kas bande kieno riebi oda makiazo pagrinda ir biria pudra?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 04 28, 09:24)
Sveikos! Ar Vilniuje, vaistinėje "Pharmelia" (Pylimo g.5/2, Vilnius) Benecos kosmetika kainuoja panasiai kaip Ecoland? Ir ar toje vaistineje platesnis sios kosmetikos pasirinkimas negu Ecoland?

As buvau vaistinej, tai labai nusivyliau, nes kainos labai skyresi. Tusas apie 40 Lt kainavo... ir tutele mazoka... tai nepirkau
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 28, 18:20)
As buvau vaistinej, tai labai nusivyliau, nes kainos labai skyresi. Tusas apie 40 Lt kainavo... ir tutele mazoka... tai nepirkau

Zinoma, kad parduotuveje visa laika bus brangiau, kadangi ten eina visokie nuomos mokesciai, algos ir pan. smile.gif Del to internetu pirkti visad pigiau.
Atsakyti
Tai galima ten nueit apsižiūrėt spalvų, o pirkti paskui tiesiai internetu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 28, 18:48)
Tai galima ten nueit apsižiūrėt spalvų, o pirkti paskui tiesiai internetu wink.gif

tai kad ten nelabai ju daug buvo, beveik nera ka ziuret blush2.gif
Atsakyti
As isigijau Benecos 2-u piestukus: ruda ir sviesiai melyna, tai puikiai islaiko linija, graziai atrodo visa diena. taip pat isigijau min.pudra auksinio riesuto tai kaip naturali visai nieko, neblogai pasidengia, maskuoja minimaliai aisku labai ir nesitikejau, o siaip kaina ir kokybe man patinka prekiu thumbup.gif
Atsakyti