atkeliavo prekyciu is benecos
sis sepetelis panasus i everyday minerals sepetelius savo sereliais. labai minkstas, svelnus, tik mazokas.
atkeliavo berry spalvos lupu blizgis
spalva gal kiek tamsesne negu buvo interneto puslapyje, bet netamsi. patiko, kad nelipnus. platesni atsiliepimai bus po kurio laiko
atkeliavo 2 akiu piestukai olive ir grey. grey gana tamsus, o olive visai zalumo neturi, toks pilkas. supykau ir parasiau eco verde puslapiui kad spalvos neatitinka realybes
Sveikos,
Gal kuri bandėte šiuos: Mineraliniai milteliai daugiafunkciniam naudojimui - akims, lūpoms, skuostams ar nagams.
http://www.ecoland.l...category=32&p=2
Kažkaip gundausi... Tik nenusprendžiu kokią spalvą rinktis...
Gal kuri bandėte šiuos: Mineraliniai milteliai daugiafunkciniam naudojimui - akims, lūpoms, skuostams ar nagams.
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 07 30, 11:07)
Sveikos,
čia benecos tema
tuos miltelius pabandymui užsisakius esu, bet dar neatėjo siuntinys. Tik lietuviai nieko sau antkainį uždėjo iš vokiečių galima perpus pigiau nusipirkti.
Aš vasaros pradžioje labai buvau užsidegus išbandyti Benecos mineralinę pudrą, nes atsiliepimai labai geri buvo, tai gavos taip, kad nusipirkau ir padėjau į stalčių, nes pirmi bandymai mane nuvylė.. Dabar vėl išsitraukiau ją naudoti, bet vis ji man kažkaip neįtinka Pirmiausia tai spalva: turi praeiti valanda ar daugiau, kad spalva (golden hazelnut) prisitaikytų prie veido odos, tada viskas atrodo super, bet tą akimirką kai užsitepu vaizdas man visai nepatinka. O antras dalykas, kad greitai nusivalo, tik paliečiu su pirštu tai jau žiūrėt ta vieta ir nusivalė.. vieną kartą išvis pūčiau nosį į servėtėlę ( ) tai nuo nosies ir nusivalė visa pudra.. Žodžiu, sunaudosiu aš ją iki galo, bet nemanau, kad dar kartą pirksiu (O gal panaudojus daugiau, kaip tik nuomonė pasikeis, bus matyt.. )
Gal kuri turit mineralines pudros medium beige spalvyte?? kokia ji, ar nera per tamsi, ar labiau tokia neutrali?? bijau kad sand bus per sviesi labai
QUOTE(*Eglė @ 2012 09 05, 13:16)
Aš vasaros pradžioje labai buvau užsidegus išbandyti Benecos mineralinę pudrą, nes atsiliepimai labai geri buvo, tai gavos taip, kad nusipirkau ir padėjau į stalčių, nes pirmi bandymai mane nuvylė.. Dabar vėl išsitraukiau ją naudoti, bet vis ji man kažkaip neįtinka Pirmiausia tai spalva: turi praeiti valanda ar daugiau, kad spalva (golden hazelnut) prisitaikytų prie veido odos, tada viskas atrodo super, bet tą akimirką kai užsitepu vaizdas man visai nepatinka. O antras dalykas, kad greitai nusivalo, tik paliečiu su pirštu tai jau žiūrėt ta vieta ir nusivalė.. vieną kartą išvis pūčiau nosį į servėtėlę ( ) tai nuo nosies ir nusivalė visa pudra.. Žodžiu, sunaudosiu aš ją iki galo, bet nemanau, kad dar kartą pirksiu (O gal panaudojus daugiau, kaip tik nuomonė pasikeis, bus matyt.. )
o kuo jus ja dengiat, sepeteliu? man tai patinka si pudra, nes neblogai maskuoja. byra tik dengimo metu
QUOTE(ZBITKA @ 2012 09 18, 18:06)
o kuo jus ja dengiat, sepeteliu? man tai patinka si pudra, nes neblogai maskuoja. byra tik dengimo metu
Dengiu šepetėliu. Tai va praėjo mėnesis laiko kaip naudoju šią pudrą, bet vistiek ji man neįtinka. Atrodo, kad ji nei kiek neįsigeria į odą, tik ant paviršiaus nusėda, nes tik paliečiu veidą, taip viskas ir nusivalo..
as uzsisakiau mineraline, isbandysiu
Sakykit, kuri mineralinė tamsesnė vienu tonu už Medium Beige?man ši pasirodė per šviesi, noriu pamaišyti su tamsesne. Dėkui
QUOTE(sirdelyte @ 2012 10 12, 16:00)
Sakykit, kuri mineralinė tamsesnė vienu tonu už Medium Beige?man ši pasirodė per šviesi, noriu pamaišyti su tamsesne. Dėkui
Jūs klausiate apie Benecos ar apskritai mineralines? Jei iš Benecos tai lieka tik Golden Hazelnut spalva, nes visos kitos dar šviesesnės. Bet ir ši nėra labai tamsi, tinka ir šviesiaodėms.. skirtumas tik tas, kad medium beige yra šiek tiek į rausvumą, o golden hazelnut - į geltonumą. O apie kitas mineralines nieko nežinau..
Taip Eglę, dėkui
Gal kuri mergina užsisakynės iš ecoverde ? prisijungčiau ir aš, kad gautųsi nemokamas siuntimas
Gal kuri mergina užsisakynės iš ecoverde ? prisijungčiau ir aš, kad gautųsi nemokamas siuntimas