Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 14, 15:29)
noreciau biria pudra pabandyt, bet baisoka nematant spalvos. ,mano oda ne tamsi, bet ir ne balta kaip lapas esu. kokia spalvyte geriau rinktis?o paziuret gyvai tu pudriuku nekur nera?o kaip ja tepti, su sepeciu dideliu? 4u.gif

Vilniuje, vaistinėje "Pharmelia" adresu Pylimo g.5/2, Vilnius (Jei Vilniuj, jei ne tai cia ieskok http://www.facebook....amp;topic=13702
Mano irgi tokia nei balta, nei tamsi, tai rinkausi auksine
riesuto, o siaip tai gali paciupinet gyvai del visa ko. Negi nera bandziusiu lupu dazu benecos ar blizgiu? Labai noreciau isgirst atsiliepimus pries perkant g.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 08, 15:00)
Sveikutes,

Ar bandete naturalia Benecos (www.ecoland.lt) dekoratyvine kosmetika? Ar tiko, patiko? Laukiami visu bandziusiuju pasisakymai  smile.gif
Turiu akiu tusa. Na, stebuklu nedaro, bet tikrai pailgina blakstienas smile.gif
Atsakyti
Sveikos.ar makiazo pagrindas pamaskuoja kiek nors..? g.gif gundausi.. blush2.gif tik nezinau kokia spalva imti..mano oda sviesi..gal ir imti sviesiai odai..gal nebus labai balta..
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 04 17, 13:52)
Sveikos.ar makiazo pagrindas pamaskuoja kiek nors..?  g.gif  gundausi.. blush2.gif  tik nezinau kokia spalva imti..mano oda sviesi..gal ir imti sviesiai odai..gal nebus labai balta..

Sveika, maniske honey, tai man pats tas, o maskuoja tai tikrai gerai, be to veidas atrodo naturaliai pasitepus thumb_yello.gif Tik kiek tepasi sunkiau, nei chemines. Nors kiek zinau, tai cia visu naturaliu bruozas.
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 17, 16:50)
Sveika, maniske honey, tai man pats tas, o maskuoja tai tikrai gerai, be to veidas atrodo naturaliai pasitepus  thumb_yello.gif Tik kiek tepasi sunkiau, nei chemines. Nors kiek zinau, tai cia visu naturaliu bruozas.

manau reikia tepti ne ant sauso, o dar dregno veido, geriau isigertu 4u.gif

uzsisakiau benecos biria pudra auksinio riesuto spalvos. tai labai jau laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 17, 16:50)
Sveika, maniske honey, tai man pats tas, o maskuoja tai tikrai gerai, be to veidas atrodo naturaliai pasitepus  thumb_yello.gif Tik kiek tepasi sunkiau, nei chemines. Nors kiek zinau, tai cia visu naturaliu bruozas.

aciu 4u.gif dar neuzsisakiau bet labai jau noriu.. biggrin.gif man svarbiausia,kad nebutu i rausvuma spalva jos, ir kad pamaskuotu.. o ji skysta labai ar tirstesne tokia? biggrin.gif man labiau tokia tirstesne..o ne vandenelis toks.. lotuliukas.gif as labai priekabi, bet atsakyk,jei galit,ypač kai Jūs naudojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 04 18, 16:56)
aciu  4u.gif  dar neuzsisakiau bet labai jau noriu..  biggrin.gif  man svarbiausia,kad nebutu i rausvuma spalva jos, ir kad pamaskuotu.. o ji skysta labai ar tirstesne tokia?  biggrin.gif man labiau tokia tirstesne..o ne vandenelis toks..  lotuliukas.gif  as labai priekabi, bet atsakyk,jei galit,ypač kai Jūs naudojat  4u.gif

Tikrai ne skysta, del to gali nesijaudint 4u.gif Ir spalva ne i rausvuma. Man kas labai patinka kad, atrodo labai naturaliai, lyg antra oda, todel neatrodai lyg tona krempudros prisitepus. Be to, kai teiravausi el. pastu konsultacijos rase, jog ji naturalaus vasko pagrindu, todel naturaliai drekina ir su UV apsauga.
Saunuole, tik taip juk ir atsirenki sau tinkamiausias priemones, kai esi priekabi ir nesitepi bet kuo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 18, 20:18)
Tikrai ne skysta, del to gali nesijaudint  4u.gif Ir spalva ne i rausvuma. Man kas labai patinka kad, atrodo labai naturaliai, lyg antra oda, todel neatrodai lyg tona krempudros prisitepus. Be to, kai teiravausi el. pastu konsultacijos rase, jog ji naturalaus vasko pagrindu, todel naturaliai drekina ir su UV apsauga.
Saunuole, tik taip juk ir atsirenki sau tinkamiausias priemones, kai esi priekabi ir nesitepi bet kuo  wink.gif

primink kokia spalva esi isigyjusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 04 19, 20:47)
primink kokia spalva esi isigyjusi?  4u.gif

Honey 4u.gif
Atsakyti
turiu birai Benecos pudra, tai nebloga, tik kad kur poros ryskesnes tai jas dar labiau paryskina, reik itrint su pirstu kad taip ryskiai nesimatytu ax.gif o siaip gera, matiskuma suteikia, jokiu sausumu ant veido neisryskina 4u.gif
Atsakyti
gal galit man paaiskinti kaip naudoti biria pudra?snd jau gavau auksinio riesuto atspalvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 20, 13:17)
gal galit man paaiskinti kaip naudoti biria pudra?snd jau gavau auksinio riesuto atspalvio 4u.gif

Reikia storo sepetelio ir geriausia pirma ant rankos uzberi ir tada sukamaisiais judesiais tepi ant veido rolleyes.gif
Laukiam atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti