Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Sveikutes. Perskaiciau visa temele, mazokai atsiliepimu apie piestuka akims bei maskuoklius (abudu, ir kremini, ir piestuko pavidalu, naudociau paakiams). Gal kuri pakomentuotumet bet viena produkta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 07, 21:53)
Sveikutes. Perskaiciau visa temele, mazokai atsiliepimu apie piestuka akims bei maskuoklius (abudu, ir kremini, ir piestuko pavidalu, naudociau paakiams). Gal kuri pakomentuotumet bet viena produkta? smile.gif

tai kad maskuokliai nesenai ir atsirade.
neturiu nuomones, nemeginus
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 08, 10:59)
tai kad maskuokliai nesenai ir atsirade.
neturiu nuomones, nemeginus

Gaila... Esu radus tik vienos merginos pasisakyma, kad jai patiko... Trumpai drutai. Na, gal kuri vis delto jau yra meginus ir pasidalintu ispudziais

Piestukas, matyt, jau seniai yra, gal bus daugiau bandziusiuju... Man su jais tikrai beda, niekaip negaliu atrast tinkancio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 08 gegužės 2012 - 10:55
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 07, 22:53)

Turiu juodą pieštuką. Nei pernelyg minkštas, nei per kietas, pigmentuotas, ilgai išlieka.

Maskuoklio turiu šviesiausią atspalvį 'beige', bet jis gana tamsus. Naudoju jį paakiams, nes kitiems negerumams maskuoti netiko (per tamsus, todėl matosi kur tepta, neužmaskuoja pilnai, greitai nusitrina), o vat paakius visai gerai pamaskuoja ir nesubėga.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 05 08, 13:02)
Turiu juodą pieštuką. Nei pernelyg minkštas, nei per kietas, pigmentuotas, ilgai išlieka.

Maskuoklio turiu šviesiausią atspalvį 'beige', bet jis gana tamsus. Naudoju jį paakiams, nes kitiems negerumams maskuoti netiko (per tamsus, todėl matosi kur tepta, neužmaskuoja pilnai, greitai nusitrina), o vat paakius visai gerai pamaskuoja ir nesubėga.

Dekui smile.gif O ar breziat piestuku linija ties virsutiniu voku? Mano problema tame, kad piestukai atsispausdina ant virsutinio voko, tas apatiniu voku tepliojimas ne taip gyvent trukdo. Kiek esu bandzius, kai kurie laikosi geriau (nors, aisku, visi jie siek tiek atsispausdina), bet kai kurie, kaip pvz. Bourjois, tai isvis tragedija. Ka nubreziai, ta vos ne po pusvalandzio ant virsutiniu voku turi, tokio pat ryskumo...

Ai, tik dabar pastebejau, kad ecolande tas piestuko formos maskuoklis ne Benecos firmos, o Alva... blush2.gif Aiskutis tada, kad tik man tas beige ne butu per tamsus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 08, 14:10)
Dekui smile.gif O ar breziat piestuku linija ties virsutiniu voku? Mano problema tame, kad piestukai atsispausdina ant virsutinio voko, tas apatiniu voku tepliojimas ne taip gyvent trukdo. Kiek esu bandzius, kai kurie laikosi geriau (nors, aisku, visi jie siek tiek atsispausdina), bet kai kurie, kaip pvz. Bourjois, tai isvis tragedija. Ka nubreziai, ta vos ne po pusvalandzio ant virsutiniu voku turi, tokio pat ryskumo...

Ai, tik dabar pastebejau, kad ecolande tas piestuko formos maskuoklis ne Benecos firmos, o Alva...  blush2.gif  Aiskutis tada, kad tik man tas beige ne butu per tamsus...  g.gif

Ne, nemoku pieštuku gražiai viršutinio voko padažyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 05 08, 12:02)

as turiu ruda kiu piestuka. man liusk. islieka gana ilgai, nerangus, o svarbiausia naturalus (-esnis) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 10, 10:58)
as turiu ruda kiu piestuka. man liusk. islieka gana ilgai, nerangus, o svarbiausia naturalus (-esnis) rolleyes.gif

O Jus ar naudojat piestuka ir virsutiniu voku dailinimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 10, 10:17)
O Jus ar naudojat piestuka ir virsutiniu voku dailinimui?  4u.gif

virsutiniam ir apatiniam vokui. dar noriu zalio ir pilko nes man tinka prie pilkai-zaliu akiu blush2.gif
Atsakyti
Tada ir as pabaigus turima, isigysiu smile.gif Dekoju smile.gif
Atsakyti
Įsigyjau iš ecoland ruda pieštuką antakiams- nu pasakaaa wub.gif Labai patiko, ilgai laiko, spalva tobula smile.gif O gal kas renka užsakyma iš ecco verde? smile.gif) g.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2012 05 28, 17:50)
Įsigyjau iš ecoland ruda pieštuką antakiams- nu pasakaaa wub.gif  Labai patiko, ilgai laiko, spalva  tobula  smile.gif  O gal kas renka užsakyma iš ecco verde? smile.gifg.gif

negaliu padet as tiesiogiai uzsisakau. yra dar iherbe benecos, bet 2gubai brangiau doh.gif doh.gif
Atsakyti