Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(lauryna @ 2012 03 21, 10:11)
Is kur siunciates sia kosmetika ?  4u.gif

Aš ecoland.lt pirkau smile.gif
Atsakyti
kaip benecos lupu blizgesiai? ar nelimpa? ar ilgai laikosi? 4u.gif ir kaip ROSE atspalvis , jis suteikia kazkokia spalvyte ar toks kaip persvieciamas labiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2012 04 01, 19:14)
kaip benecos lupu blizgesiai? ar nelimpa? ar ilgai laikosi?  4u.gif  ir kaip ROSE atspalvis , jis suteikia kazkokia spalvyte ar toks kaip persvieciamas labiau?  ax.gif

man asmeniškai pats prasčiausias iš visų bandytų lūpų blizgių.
kaip tik torėjau šią spalvą, tai labai gražiai atrodo, bet labai nepatiko, kad tarp lūpų palieka gan ryškų ruožą subėgimo kuris lipma tarpusavyje, trūkstą drėgnumo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra86 @ 2012 02 13, 12:07)
aš pabūsiu prie tų,kur nepatiko nei pudrą skysta, nei tušas.
Pudra labai prastai tepasi, net ir su kremu maišant, veidas margas atrodo.
tušas išvis nieko vertas- tepa paakius, atrodo kaip nepasidažius išvis.
vienintelis pliusas-lengvai nusivalo.
daugiau neketinu nieko pirkti iš jų smile.gif

pvz ju nagu lakai net labai neblogi, neblogas ranku kremas. dabar uzsisakiau dar akiu piestuka ir seselius (2spalvius), o kiek esu skaicius atsiliepimu butent tusas ir kremine pudra vieni is silpnesniu produktu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 02, 12:32)
pvz ju nagu lakai net labai neblogi, neblogas ranku kremas. dabar uzsisakiau dar akiu piestuka ir seselius (2spalvius), o kiek esu skaicius atsiliepimu butent tusas ir kremine pudra vieni is silpnesniu produktu. mirksiukas.gif

man visai nieko šešeliai, minusas, kad labai sunkiai tepasi, pliusas, kad pakankamai neblogai išsilaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 02, 15:09)
man visai nieko šešeliai, minusas, kad labai sunkiai tepasi, pliusas, kad pakankamai neblogai išsilaiko  ax.gif

O man kaip tik labai puikus seseliai! Puikiai pigmentuoti, ilgai issilaiko, lengva issklaidyti. Turiu Alverde seselius, tai nera ne ka lyginti, Alverde tokie miltuoti, mazai pigmantuoti ir blogai sklaidosi, taigi tikrai rekomenduoju Benecos seselius! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2012 04 03, 09:37)
O man kaip tik labai puikus seseliai!  Puikiai pigmentuoti, ilgai issilaiko, lengva issklaidyti. Turiu Alverde seselius, tai nera ne ka lyginti, Alverde tokie miltuoti, mazai pigmantuoti ir blogai sklaidosi, taigi tikrai rekomenduoju Benecos seselius!  smile.gif

tai aš nesakau, kad jie blogi, o kad visai nieko. laikosi tikrai neblogai, na man sunkiai pasitepa, gal čia dar ir nuo odos tipo priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 03, 13:26)
tai aš nesakau, kad jie blogi, o kad visai nieko. laikosi tikrai neblogai, na man sunkiai pasitepa, gal čia dar ir nuo odos tipo priklauso  ax.gif

O kokie Jusu megstamiausi is ekologisku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2012 04 03, 15:30)
O kokie Jusu megstamiausi is ekologisku?  4u.gif

natūraliste esu kai tų "sintetinių" nebenaudoju jau beveik 2 metai, bet šešėlius va esu turėjus benecos tik, nes labai labai mažai su šešėliais dažausi ax.gif
dabar va papirkau Alva šešėlius, tai dar tik taip esu pabandžius, patiko kad labai lengvai dengiasi, o po velykų galėsiu pasakyti kaip laiko ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 balandžio 2012 - 16:28
Noriu isbandyti Benecos mineraline pudra, bet metausi tarp spalvu Sand ir Golden Hazelnut doh.gif Perskaiciau visa tema, tai sviesiaodes teige, kad Golden Hazelnut spalva puikiai tiko, bet juk ji jau skaitosi prie tamsesniu spalvu, tai nesuprantu g.gif Ar Sand spalvyte labai sviesi? Gal kas turit abi ir galetu palyginti? ax.gif Imciau abi, bet pas mane dar kiek EM atsargu yra doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 06, 12:21)
Noriu isbandyti Benecos mineraline pudra, bet metausi tarp spalvu Sand ir Golden Hazelnut doh.gif Perskaiciau visa tema, tai sviesiaodes teige, kad Golden Hazelnut spalva puikiai tiko, bet juk ji jau skaitosi prie tamsesniu spalvu, tai nesuprantu g.gif Ar Sand spalvyte labai sviesi? Gal kas turit abi ir galetu palyginti? ax.gif Imciau abi, bet pas mane dar kiek EM atsargu yra doh.gif  ax.gif

aš tamsi nesu, bet ir ten labai labai šviesi taip pat nea.
man Sand spalva dabar thumbup.gif
gal vasara kai bus įdegęs jau veidas ir bus šiektiek per šviesi.
Atsakyti
baisiai domina benecos skaistalai coral spalva, vasarai manau butu grazu smile.gif
ar yra atsiliepimu ? ar labai blizgus, kaip dengiasi ?
Atsakyti