ka tik gavau mineraline pudra, jau pasidazau, ir visai patinka pasidenge lygiai, ne miltuota, spalva naturali, nera jokiu blizgiu daleliu, man patinka, reikejo senai nusipirkt
maskuoja pakankamai (bent man).
Nusipirkau maskavimo pieštuką Warm Beige, ir nors gyvenime nesu pirkus šv iesios pudros, bet kaip maskavimas jinai tikrai tikrai per tamsi. Na bet tepant kaip makiažo pagrindą visai nieko, kai jau paskirstai tą spalvytę.
O su lūpdažio spalvyte labai prašoviau...prieš metus buvau nusižiūrėjus lūpų balzamo spalvytę Pink, bet jos nebuvo, tai ėmiau Berry (atrodo taip vadinosi), tai jinai buvo praktiškai permatoma, nors šiaip dar bijojau, kad nebūtų per ryški. Dabar nusižiūrėjau lūpdažius Hot Pink ir Pink Honey, pirmojo pabijojau, kad nebūtų per daug ryški spalva, tai ėmiau Honey, o jis vos vos suteikia spalvytę, per žingsnį jau nepasakysi, kad pasidažius tai dabar galvoju gal pasiimti dar ar tą lūpų blizgesį Pink ar lūpdažį Hot Pink, bet jau taip bijau rizikuot, kad vėl nebūtų permatoma spalvytė, vis tik ne 10 Lt kainuoja...
O su lūpdažio spalvyte labai prašoviau...prieš metus buvau nusižiūrėjus lūpų balzamo spalvytę Pink, bet jos nebuvo, tai ėmiau Berry (atrodo taip vadinosi), tai jinai buvo praktiškai permatoma, nors šiaip dar bijojau, kad nebūtų per ryški. Dabar nusižiūrėjau lūpdažius Hot Pink ir Pink Honey, pirmojo pabijojau, kad nebūtų per daug ryški spalva, tai ėmiau Honey, o jis vos vos suteikia spalvytę, per žingsnį jau nepasakysi, kad pasidažius tai dabar galvoju gal pasiimti dar ar tą lūpų blizgesį Pink ar lūpdažį Hot Pink, bet jau taip bijau rizikuot, kad vėl nebūtų permatoma spalvytė, vis tik ne 10 Lt kainuoja...
QUOTE(Kartu_Kartu @ 2011 12 28, 16:54)
Nusipirkau maskavimo pieštuką Warm Beige, ir nors gyvenime nesu pirkus šv iesios pudros, bet kaip maskavimas jinai tikrai tikrai per tamsi. Na bet tepant kaip makiažo pagrindą visai nieko, kai jau paskirstai tą spalvytę.
Sveikos, senai besilankiau cia - idomu jus paskaityti
Turiu dar naujienu savo krepselyje, ypac mineralinei pudrai "kabinti" labai patiko Kabukis BAMBUS Kabuki
ir Bambus kampinis
O is Benecos isbandzius jau lupu dazus (soft coral ir pink honey), lupu blizgesiuka berry, seselius mokka ir Alva tusa Jeigu kam idomus atsiliepimai - visada prasom Siaip prie progos apsilankykit Ecoland ofise, ten mergickos labai fainos dirba, netingi pasakot taip smulkmeniskai, viska parodo, patepa, papasakoja (ir minusus pasako todel jauciasi, kad tikrai nori tau parinkti tinkama spalva ir produkta). Na zodziu rekomenduoju. Ir dar nuolaidu visad duoda
aš pabūsiu prie tų,kur nepatiko nei pudrą skysta, nei tušas.
Pudra labai prastai tepasi, net ir su kremu maišant, veidas margas atrodo.
tušas išvis nieko vertas- tepa paakius, atrodo kaip nepasidažius išvis.
vienintelis pliusas-lengvai nusivalo.
daugiau neketinu nieko pirkti iš jų
QUOTE(Ausra86 @ 2012 02 13, 12:07)
oi Benecos dar pakankamai puikiai padažo, jei lyginti su kokiu sante ar laveros.
o kai truputį jau pasinaudoja, nebebūna toks skystas, tada jau dažo kaip reikiant, bent man tas pats ir su Dr.Hauschka tušu
QUOTE(Ausra86 @ 2012 02 13, 13:07)
O kokį Benecos tušą turite - MAXIMUM VOLUME, MULTI EFFECT ar SUPER LONG LASHES?
Teko girdėti, kad MAXIMUM VOLUME tepa paakius.. Bet čia irgi matyt, kad kiekvienai skirtinai, nes taip pat teko girdėti, kad šis tušas nepriekaištingai išsilaiko netepdamas paakių
Labai būtų įdomu, kokie atsiliepimai apie MULTI EFFECT ir SUPER LONG LASHES? Ar jie netepa paakių, netrupa, negraužia akių? Ar bent pusmetį neuždžiūna? Ar pastebimai paryškina blakstienas - pastorina, pailgina? Ar lengvai nusiplauna?
Kaip tik turiu Benecos Multi Effect tusa. Nusivyliau juo. Tepa paakius, jokio multi efekto ne is tolo nesuteikia, is viso nepastorina blakstienu, atrodo labai naturaliai, kol nepradeda tepti paakiu ir virs voko, tada jau dingsta visas naturalumas... Tusa pradariau vos pries menesi, bet jau dabar sauseti pradejo. Nerekomenduociau
Is isbandytu naturaliu tusu man geriausias buvo Forever Living turbut, tik sepetelis nepatiko, tai sukeiciau su kitu. O to tobuliausio dar neradau.
Is isbandytu naturaliu tusu man geriausias buvo Forever Living turbut, tik sepetelis nepatiko, tai sukeiciau su kitu. O to tobuliausio dar neradau.
Pasidalinsiu savo isbandytais produktais
Nagu lakai labai patinka. Turiu 2 spalvas sharp rose ir avorio glam. Greit isdziusta, neblogai laikosi.
Biri pudra labai patinka- neblogai maskuoja
Ranku kremas labai patiko, greit susigeria, pigus
Nagu lakai labai patinka. Turiu 2 spalvas sharp rose ir avorio glam. Greit isdziusta, neblogai laikosi.
Biri pudra labai patinka- neblogai maskuoja
Ranku kremas labai patiko, greit susigeria, pigus
Turiu ir aš tušą Maximum volume, tikrai pagirti negaliu - labai tepa paakius ir beveik nesimato, kad dažyta, tikrai daugiau nebepirkčiau
QUOTE(No_Angel* @ 2012 03 20, 21:04)
Turiu ir aš tušą Maximum volume, tikrai pagirti negaliu - labai tepa paakius ir beveik nesimato, kad dažyta, tikrai daugiau nebepirkčiau
kiek maciau you tube video, tusai ju tikrai nekoki
Is ecco verde