Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Green tea* @ 2011 10 17, 13:17)
Dėkui už pagalbą ! Na matot, bijau, kad sausins mineralinė.. mano oda mišri, T zona rieboka, o skruostai žiemą žiauriai sausėja.. Kremą naudoju, tai gal neišsausintų labai?  smile.gif

man išsausino sad.gif tiesa skruostų nesausino, bet išsausino labai zona aplink lūpas sad.gif visais kitais metų laikais puikiai tinka, bet žiemą kai viskas sausėja labai, tai man pasausino - gal reikėjo intensyvesnį kremą tept.. g.gif šiaip pabandykite, nes kaina ne kosminė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 10 17, 13:17)
Dėkui už pagalbą ! Na matot, bijau, kad sausins mineralinė.. mano oda mišri, T zona rieboka, o skruostai žiemą žiauriai sausėja.. Kremą naudoju, tai gal neišsausintų labai?  smile.gif

siulau pudra su kremu sumaisyti ant rankos ir tik tada teptis, nes kitaip tikrai pasausina. As taip darydavau - tai buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 10 18, 11:55)
siulau pudra su kremu sumaisyti ant rankos ir tik tada teptis, nes kitaip tikrai pasausina. As taip darydavau - tai buvo gerai smile.gif

Reikės nebent taip pamėgint, tik sunkiai įsivaizduoju mineralinės maišymą su kremu smile.gif mąsčiau kreminę maišyt taip, nes daug kas minėjo, kad blogai pasiskirsto, bet gal tada mėgint mineralinę ir tiek g.gif
Atsakyti
siūlau kreminės pudros tiesiog nepirkt.
O tušai man visai patinka. smile.gif Dabar iš naujų tų pirkau. Nu nieko. Nėra tiek to efekto kai rašo, met akis atrodo gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 10 18, 14:11)
Reikės nebent taip pamėgint, tik sunkiai įsivaizduoju mineralinės maišymą su kremu  smile.gif mąsčiau kreminę maišyt taip, nes daug kas minėjo, kad blogai pasiskirsto, bet gal tada mėgint mineralinę ir tiek  g.gif

biggrin.gif ne ne birios tai nemaisiau, tik kremine su kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas žino koks yra benecos mineralinės birios pudros light sand atspalvis, į rausvumą ar gelsvumą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 10 19, 10:36)
biggrin.gif  ne ne birios tai nemaisiau, tik kremine su kremu mirksiukas.gif

Aš ir sakau, kad kažkas čia ne taip biggrin.gif Na, žiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
Na ką, papildžiau savo Benecos atsargas, tai skubu atsiliepimus parašyt.

Rinkinys:

Tušas Maximum Volume - kaip natūralus, apimties suteikia. Jei lyginti su anksčiau turėtais natūraliais, pavyzdžiui, HoneyBee Gardens, - pastarasis tiek ryškiai nepadažydavo. Bet va, Benecos minusas - jis tepa (o HBG išvis netepdavo).

Benecos lūpų dažai (spalva) Soft Coral - lūpdažis tai labai geras, drėkina gerai ir visai neblogai laikosi, tik gal su spalva prašoviau. Kasdienai jis man per ryškus.

Šešėliai: keista, nesubėga į raukšles. Net cheminiai šešėliai subėgdavo, o šitie ne. Padažo irgi gražiai.

Pieštukas akims: be priekaištų jam. Lengvai brėžia, ilgai laikosi.

Kiti Benecos produktai:

Maskuoklis, spalva Beige - man nėra per tamsus. Dedu pliusą.

Antakių pieštukas: labai labai geras.

Skaistalai, spalva Rouge - tragedija. Net nežinau, ką galvojau, kad juos pirkau. Šiaip nenaudoju išvis jokių skaistalų, o šitie toookie ryškiai rožiniai. Netepsiu jų kaip skaistalų, nebent vietoj šešėlių sunaudosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 27 lapkričio 2011 - 10:26
Idomu buvo išgirsti nuomonę apie rinkinį, o iš kur pirkote? Ir kokia šešėlių spalva? Ar labai skiriasi spalvos šešėlių ir lupdažių realybėje nuo internete parodytų? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau paprasyti patarimo - galvoju isigyti Benecos mineraline pudryte, tik su atspalviu sudetinga doh.gif
Nesu baltaode, siltesnio veido tono, igimta, bet nesideginu blush2.gif
Skaitau, kad daugelis perkate auksinio riesuto spalvyte, neva mineraline pudra prisitaiko prie veido atspalvio, bet bijau, kad nebutu per tamsi, su kauke vaikscioti nesinori schmoll.gif
Tai galvoju, gal medium beige atspalviuka rinktis
user posted image
Ar kas toki turi, jis i ruduma, ar turi koki rozini/gelsva ar pan. atspalvi g.gif
Noreciau svelniai rudos spalvytes neutralaus atspalvio.
Toks butu puiku!!!
user posted image
Atsakyti
Noriu paklaust,ar kas naudojot Benecos maskuojantį pieštuką? Rašoma,kad gerai maskuoja mėlynus ratilus, bet ar tikrai g.gif Ecoland psl. ir Alvos maskuojantį pieštuką mačiau, vat įdomu kuris geresnis, nes tie fanarai amžini... doh.gif
Atsakyti
O gal kuri pirkot Ekologiški lūpų dažai, hot pink? Šiaip mėgstu labiau švelniai ružavą, bet ne metallic tokią ir ne permatomą, kaip balzamas g.gif
Atsakyti