Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Placebo. @ 2011 08 16, 11:32)
Antakių pieštuką gal kas jau bandėt? 4u.gif

turiu nusipirkus tokį
user posted image
tik bandžius vieną kartelį dar. pirmas įspūdis patiko, neturiu su kuo labai palyginti, nes anksčiau antakių pieštukų nesu turėjusi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 07 25, 16:07)
Dedu pliusą nagų lakui. Labai gera kokybė - greitai džiūva, užtenka nulakuoti 1 kartą, spalva labai sodri, nesitepa dryžiais. Žiūrėsim, kiek laikysis.  ax.gif

Per kiek laiko iš ecco-verde atsiunčia?

aš irgi bandau nagų lakus. tik man kažkaip per tirštas pasirodė g.gif tepiau du sluoksnius, bet galutinis rezultatas patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 08 14, 10:39)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu isigyti akių pieštuka štai toki
user posted image
Norėjau paklausti gal kuri bandėte, ar nėra jis kietas

turiu ir laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
tai ar galite, kas apie mineraline pudryte pasisakyti, ar nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2011 08 22, 21:26)

Čia, manau, kad kiekvienam skirtingai..man nekemša, bet tikrai atsiras mergaitė, kuriai kemša:)

bent jau man, tai mineralinė žiauriai patinka. Skysta - tikras nesusipratimas:)
Atsakyti
Isbandžiau tušą Super long lashes. Bent jau man senasis tušas yra nepalyginamai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2011 08 22, 21:26)

Porų nekemša, bet labai sausina odą, bent jau man..
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite kas nors pasakyti kokios čia spalvos, kuri šviesesnė, kuri tamsesnė ax.gif . Warm beige ir beige.
http://www.beautyfly...is-benecos.html

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As tokiu pat klausimu neseniai kreipiausi i ecoland.lt parasiau, kad mano oda sviesi ir tobulai tinka mineraline Benecos pudra Sand atspalvio, o ats buvo toks: "Jums rekomenduočiau maskuojamą priemonę Beige. Jos spalva blyškesnė, nei Warm Beige. Maskuoklis tinka ir kaip bazė šešėliams, ir idealiai tinka maskuoti paakius."
Pati dar nebandziau, bet greitu laiku reikes pabandyti smile.gif ir jei planuoji pirkti, tai kaip tik ten nuolaida dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizziuke: 29 rugsėjo 2011 - 16:15
QUOTE(fizziuke @ 2011 09 29, 18:13)
As tokiu pat klausimu neseniai kreipiausi i ecoland.lt parasiau, kad mano oda sviesi ir tobulai tinka mineraline Benecos pudra Sand atspalvio, o ats buvo toks:  "Jums rekomenduočiau maskuojamą priemonę Beige. Jos spalva blyškesnė, nei Warm Beige. Maskuoklis tinka ir kaip bazė šešėliams, ir idealiai tinka maskuoti paakius."
Pati dar nebandziau, bet greitu laiku reikes pabandyti  smile.gif ir jei planuoji pirkti, tai kaip tik ten nuolaida dabar  thumbup.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų kooperuotis siunčiantis iš šio psl.
http://www.ecco-verd...keyword=benecos
Labai norėčiau rinkinio, gera kaina už 4 priemones 4u.gif

Gal yra bandžiusių šiuos pieštukus-šešėlius? Kaip laikosi, kokios realiai spalvos?
http://www.ecoland.l...p?id_product=94
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 06 spalio 2011 - 14:43
Sveikos 4u.gif Gal kas galėtų palygint kreminės pudros NUDE ir HONEY atspalvius? Mano oda šviesi, bet itin porcelianine irgi nepavadinčiau.. Ar labai šviesus NUDE atspalvis, labai skiriasi nuo HONEY? Ir dėl mineralinės neaišku biggrin.gif Gal kas pagebės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 08 spalio 2011 - 20:09
QUOTE(Green tea* @ 2011 10 08, 21:08)
Sveikos  4u.gif Gal kas galėtų palygint kreminės pudros NUDE ir HONEY atspalvius? Mano oda šviesi, bet itin porcelianine irgi nepavadinčiau.. Ar labai šviesus NUDE atspalvis, labai skiriasi nuo HONEY? Ir dėl mineralinės neaišku  biggrin.gif Gal kas pagebės  rolleyes.gif

NUDE - gana šviesi tinka šviesiaodėms
HONEY - jau tokia tamsesnė, man kaip šviesios odos savininkei tai per tamsi, be to kadangi tikrai nekokybiškai tepasi ant veido, tai tas tamsumas labai išryškėja. Jeigu nori pabandyti, tai siūlyčiau imti šviesesnę, bent jau ne taip ryškiai tada matysis tas netolygus jos pasiskirstymas..
Šiaip nuoširdžiai tai nerekomenduoju šios pudos. Mineralinės kur kas lengviau smile.gif rinkis tarp pirmo-antro atspalvio. Pati naudojau SAND šviesiai odai, tai buvo pats tas smile.gif

Taip pat išbandžiau Benecos nagų laką pirmą kartą rose passion. Super atspalvis. Dėjau du sluoksnius, pradžioj nepatiko nepatogus teptukas, bet po to susidraugavau smile.gif praėjo keturios dienos, o lakas dar puikiai laikosi smile.gif manau pabandysiu dar ir koki kita atspalvi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 10 16, 20:03)
NUDE - gana šviesi tinka šviesiaodėms
HONEY - jau tokia tamsesnė, man kaip šviesios odos savininkei tai per tamsi, be to kadangi tikrai nekokybiškai tepasi ant veido, tai tas tamsumas labai išryškėja. Jeigu nori pabandyti, tai siūlyčiau imti šviesesnę, bent jau ne taip ryškiai tada matysis tas netolygus jos pasiskirstymas..
Šiaip nuoširdžiai tai nerekomenduoju šios pudos. Mineralinės kur kas lengviau smile.gif rinkis tarp pirmo-antro atspalvio. Pati naudojau SAND šviesiai odai, tai buvo pats tas smile.gif

Dėkui už pagalbą ! Na matot, bijau, kad sausins mineralinė.. mano oda mišri, T zona rieboka, o skruostai žiemą žiauriai sausėja.. Kremą naudoju, tai gal neišsausintų labai? smile.gif

Atsakyti