Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Nebandžiau benecos kreminės, bet biri pudra tikrai patiko ir nors naudojau kiekvieną dieną, jos užteko gal pusmečiui tongue.gif 4u.gif
naujus tušus mačiau beautyfly naujienlaikrasty, jei kas pabandysit, pasidalinkit įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
blakstienų tušas kaip ir nieko buvo, už tokią kainą tai pats tas (maximum volume berods vadinosi g.gif ), bet kaip sualergizavo, tai vaje vaje. alkoholis jautėsi iš toli, o kai pateko į akis prasidėjo nemalonumai doh.gif perleidau draugei, jai labai tinka, tik berods uždžiūna sakė po kelių mėn.
Papildyta:
o benecos auksinio riešuto pudra man visai normali-nemaskuoja itin smarkiai, bet įdegusiam veidukui pats tas. ant šviesesnio tepant ryžai atrodo dengiasi, netolygiai, bet įdegusiam veideliui viskas ok smile.gif nesausina/ neriebina, neutrali tokia
Atsakyti
Mergaites, o ta sviesi biri pudra labai baltam veidui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikute1: 14 liepos 2011 - 20:53
QUOTE(Etama @ 2011 07 14, 18:35)
blakstienų tušas kaip ir nieko buvo, už tokią kainą tai pats tas (maximum volume berods vadinosi g.gif ), bet kaip sualergizavo, tai vaje vaje. alkoholis jautėsi iš toli, o kai pateko į akis prasidėjo nemalonumai doh.gif perleidau draugei, jai labai tinka, tik berods uždžiūna sakė po kelių mėn.
Papildyta:
o benecos auksinio riešuto pudra man visai normali-nemaskuoja itin smarkiai, bet įdegusiam veidukui pats tas. ant šviesesnio tepant ryžai atrodo dengiasi, netolygiai, bet įdegusiam veideliui viskas ok smile.gif nesausina/ neriebina, neutrali tokia

pirkau per kalėdas tą tušą ir jis iki šiol neuždžiuvęs
Atsakyti
Dedu pliusą nagų lakui. Labai gera kokybė - greitai džiūva, užtenka nulakuoti 1 kartą, spalva labai sodri, nesitepa dryžiais. Žiūrėsim, kiek laikysis. ax.gif

Per kiek laiko iš ecco-verde atsiunčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 liepos 2011 - 15:29
Bandau jau puse metu gal. Labai patenkinta, o ypac Alva kosmetika. Nesitikejau, kad mane tas naturalumas taip peraukles:) Juk buvai chanel fane:)) O jums kaip patinka? Kokie produktai megstamiausi ir kur dazniausiai perkate?

Papildyta:
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 26, 17:19)
Mačiau asortimentą ecoland praplėtė. Mano viena drauge rekomendavo su Urea losjona kunui, gal jau yra bandziusiuju? smile.gif

Bandziau-super dalykelis. Mano alkunes suskerdejusias puikiai sutvarke.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu isigyti akių pieštuka štai toki
user posted image
Norėjau paklausti gal kuri bandėte, ar nėra jis kietas
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 08 14, 10:39)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu isigyti akių pieštuka štai toki
user posted image
Norėjau paklausti gal kuri bandėte, ar nėra jis kietas

Pieštukai minkšti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2011 08 15, 15:27)
Pieštukai minkšti  mirksiukas.gif

Ačiū nuraminote nes jau užsisakiau 4u.gif
Atsakyti
Antakių pieštuką gal kas jau bandėt? 4u.gif
Atsakyti
Ar kas bande tuos naujuosius Benecos tusus: Multieffect ir Super Long Lashes? Gal butu imanoma ir palyginti su Benecos Maximum Volume tusu?
Atsakyti
Sveikos, ar mineraline pudryte nekemsa poru ir nesausina veido?
Atsakyti