Nebandžiau benecos kreminės, bet biri pudra tikrai patiko ir nors naudojau kiekvieną dieną, jos užteko gal pusmečiui
naujus tušus mačiau beautyfly naujienlaikrasty, jei kas pabandysit, pasidalinkit įspūdžiais
blakstienų tušas kaip ir nieko buvo, už tokią kainą tai pats tas (maximum volume berods vadinosi ), bet kaip sualergizavo, tai vaje vaje. alkoholis jautėsi iš toli, o kai pateko į akis prasidėjo nemalonumai perleidau draugei, jai labai tinka, tik berods uždžiūna sakė po kelių mėn.
Papildyta:
o benecos auksinio riešuto pudra man visai normali-nemaskuoja itin smarkiai, bet įdegusiam veidukui pats tas. ant šviesesnio tepant ryžai atrodo dengiasi, netolygiai, bet įdegusiam veideliui viskas ok nesausina/ neriebina, neutrali tokia
Papildyta:
o benecos auksinio riešuto pudra man visai normali-nemaskuoja itin smarkiai, bet įdegusiam veidukui pats tas. ant šviesesnio tepant ryžai atrodo dengiasi, netolygiai, bet įdegusiam veideliui viskas ok nesausina/ neriebina, neutrali tokia
Mergaites, o ta sviesi biri pudra labai baltam veidui?
QUOTE(Etama @ 2011 07 14, 18:35)
blakstienų tušas kaip ir nieko buvo, už tokią kainą tai pats tas (maximum volume berods vadinosi ), bet kaip sualergizavo, tai vaje vaje. alkoholis jautėsi iš toli, o kai pateko į akis prasidėjo nemalonumai perleidau draugei, jai labai tinka, tik berods uždžiūna sakė po kelių mėn.
Papildyta:
Papildyta:
pirkau per kalėdas tą tušą ir jis iki šiol neuždžiuvęs
Dedu pliusą nagų lakui. Labai gera kokybė - greitai džiūva, užtenka nulakuoti 1 kartą, spalva labai sodri, nesitepa dryžiais. Žiūrėsim, kiek laikysis.
Per kiek laiko iš ecco-verde atsiunčia?
Per kiek laiko iš ecco-verde atsiunčia?
Bandau jau puse metu gal. Labai patenkinta, o ypac Alva kosmetika. Nesitikejau, kad mane tas naturalumas taip peraukles:) Juk buvai chanel fane:)) O jums kaip patinka? Kokie produktai megstamiausi ir kur dazniausiai perkate?
Papildyta:
Bandziau-super dalykelis. Mano alkunes suskerdejusias puikiai sutvarke.
Papildyta:
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 26, 17:19)
Mačiau asortimentą ecoland praplėtė. Mano viena drauge rekomendavo su Urea losjona kunui, gal jau yra bandziusiuju?
Bandziau-super dalykelis. Mano alkunes suskerdejusias puikiai sutvarke.
Sveikos merginos
Noriu isigyti akių pieštuka štai toki
Norėjau paklausti gal kuri bandėte, ar nėra jis kietas
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 08 14, 10:39)
Sveikos merginos
Pieštukai minkšti
QUOTE(Amadeja @ 2011 08 15, 15:27)
Pieštukai minkšti
Ačiū nuraminote nes jau užsisakiau
Antakių pieštuką gal kas jau bandėt?
Ar kas bande tuos naujuosius Benecos tusus: Multieffect ir Super Long Lashes? Gal butu imanoma ir palyginti su Benecos Maximum Volume tusu?
Sveikos, ar mineraline pudryte nekemsa poru ir nesausina veido?