Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

įsigijau šią, bet išbandysiu tik ryt, nors kvapas tai man jau dabar labai patinka smile.gif
user posted image
o gal kas po ilgesnio tušo naudojimo galėtų papasakot kaip jis blakstienoms? ir ar netepa paakių?
Atsakyti
Sveikos:)
Turiu Benecos tušą- natūraliai paryškina blakstienas, tik galėtų kiek mažiau tepliotis, nes aš labai mėgstu patrint akis...o šiap tai man patinka:) pirkau jį, nes nuo tų nenatūralių pradėjo byrėt blakstienos..tai va dabar lyg ir viskas gerai:)

susigundžiau nusipirkt ir BENECOS makiažo pagrindą HONEY ir pakankamai neįvertinau savo odos šviesumo tai va išbandžiau- ir kiek per tamsi...
[COLOR=yellow] Jei ką sudomins tas makiažo pagrindas- rašykit į až. Geriausia Vilnius arba Plungė) parduodu arba keičiu į NUDE atspalvio pagrindą [COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latiriuke: 03 birželio 2011 - 21:20
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 31, 19:21)
o gal kas po ilgesnio tušo naudojimo galėtų papasakot kaip jis blakstienoms? ir ar netepa paakių?

Paakių netepa, bet jis visiškai neatsparus vandeniui.
Atsakyti
O man tai jis super smile.gif Ypač dėl to, kad vakare viens du ir akių makiažas nuvalytas... Nereik jokių spec. valiklių ar tonikų, tiesiog suvilgau vatos tamponėlį ir puikiausiai nusivalo smile.gif
Per lietingą dieną, tai jau sunkiau, jei koks lašiukas užtykš, tai gali ir patekėti biggrin.gif Todėl tokiomis dienomis dažausi su tuo paprastu smile.gif
Atsakyti
Tušą naudoju jau mėnesį. Nu ką galiu pasakyt, viskas čiki, man jis netepa, bet ir po lietum nebuvau papuolus biggrin.gif Ruošiuos šiandien prie ežeriuko,tai tik akių pravedimus pasidariau (nesugebu niekur eit nesidažius blush2.gif ) bet vat tušo netepiau, neduokdie kas netyčia aptaškys, tai nenoriu paskui nubėgusiu veidu vaikščiot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 06 04, 08:30)
Ypač dėl to, kad vakare viens du ir akių makiažas nuvalytas... Nereik jokių spec. valiklių ar tonikų, tiesiog suvilgau vatos tamponėlį ir puikiausiai nusivalo smile.gif

man cia irgi didziausias jo pliusas thumbup.gif retkarciais pasidazau clinique high impact, tai kai reikia ji nugramdyt, tai wacko.gif , palyginus su benecos wub.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau rankų kremą, susigeria gerai, tik vakpas toks įdomus ax.gif
Paskui lupų blizgesį įsigijau, taip pat patenkinta, švelniai tepasi, graži spalva. Labai ilgai aišku nelaiko.
Ir pagaliau nusipirkau birią pudrą riešuto spalvos, gerai, akd neėmiau šviesios, nes spalva tiko man, šiek tiek tik sausina odą kai kur ax.gif Tik nelabai moku ja naudotis biggrin.gif Na kaip pasibarstyti jos, tai įsiberiu į dangtelį kiek reikia ir paskui su šeptėlių tepu. O jūs naudojat tą baltą pagalvėlę?
Atsakyti
Gal kas jau išbandėt naujienas? bigsmile.gif

Natūralus blakstienų tušas MULTI EFFECT
user posted image

Natūralus blakstienų tušas SUPER LONG LASHES
user posted image
Atsakyti

be galo nepatiko jų skysta veido pudra - toninis kremas, nes nepadengia tolygiai odos - betepant pradeda uždžiūti blink.gif ir tada nors verk doh.gif . baigėsi tuom, kad tiesiog nenaudoju naujo daikto, nes yra galimybė, kad bus veidas visas plėmuotas toks
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 06, 11:28)
be galo nepatiko jų skysta veido pudra - toninis kremas, nes nepadengia tolygiai odos - betepant pradeda uždžiūti  blink.gif ir tada nors verk  doh.gif . baigėsi tuom, kad tiesiog nenaudoju naujo daikto, nes yra galimybė, kad bus veidas visas plėmuotas toks

Man lygiai tas pats.. schmoll.gif plėmais išsitepiau. Man kažkokia lipnni ta pudra. Tai aš ją pamaišau delne su Hauschos pudra, tai tada pusė velnio. Nes viena gerai maskuoja, bet nesitepa, o kita - gerai tepasi, bet nieko nemaskauoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 06, 10:28)
be galo nepatiko jų skysta veido pudra - toninis kremas, nes nepadengia tolygiai odos - betepant pradeda uždžiūti  blink.gif ir tada nors verk  doh.gif . baigėsi tuom, kad tiesiog nenaudoju naujo daikto, nes yra galimybė, kad bus veidas visas plėmuotas toks

jooo, aš ir turėjau, košmaras drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš irgi pasibaisėjus ta pudra smile.gif

O tušą turiu tą jų senesnį. Nu pradžioj prukštavau kad tepa, o dabar kažkaip nieko. Ir neuždžiūsta ilgai. Turbūtreiksnaujus pabandyt, kai šitas baigsis smile.gif
Atsakyti