įsigijau šią, bet išbandysiu tik ryt, nors kvapas tai man jau dabar labai patinka
o gal kas po ilgesnio tušo naudojimo galėtų papasakot kaip jis blakstienoms? ir ar netepa paakių?
Sveikos:)
Turiu Benecos tušą- natūraliai paryškina blakstienas, tik galėtų kiek mažiau tepliotis, nes aš labai mėgstu patrint akis...o šiap tai man patinka:) pirkau jį, nes nuo tų nenatūralių pradėjo byrėt blakstienos..tai va dabar lyg ir viskas gerai:)
susigundžiau nusipirkt ir BENECOS makiažo pagrindą HONEY ir pakankamai neįvertinau savo odos šviesumo tai va išbandžiau- ir kiek per tamsi...
[COLOR=yellow] Jei ką sudomins tas makiažo pagrindas- rašykit į až. Geriausia Vilnius arba Plungė) parduodu arba keičiu į NUDE atspalvio pagrindą [COLOR=yellow]
Turiu Benecos tušą- natūraliai paryškina blakstienas, tik galėtų kiek mažiau tepliotis, nes aš labai mėgstu patrint akis...o šiap tai man patinka:) pirkau jį, nes nuo tų nenatūralių pradėjo byrėt blakstienos..tai va dabar lyg ir viskas gerai:)
susigundžiau nusipirkt ir BENECOS makiažo pagrindą HONEY ir pakankamai neįvertinau savo odos šviesumo tai va išbandžiau- ir kiek per tamsi...
[COLOR=yellow] Jei ką sudomins tas makiažo pagrindas- rašykit į až. Geriausia Vilnius arba Plungė) parduodu arba keičiu į NUDE atspalvio pagrindą [COLOR=yellow]
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 31, 19:21)
o gal kas po ilgesnio tušo naudojimo galėtų papasakot kaip jis blakstienoms? ir ar netepa paakių?
Paakių netepa, bet jis visiškai neatsparus vandeniui.
O man tai jis super Ypač dėl to, kad vakare viens du ir akių makiažas nuvalytas... Nereik jokių spec. valiklių ar tonikų, tiesiog suvilgau vatos tamponėlį ir puikiausiai nusivalo
Per lietingą dieną, tai jau sunkiau, jei koks lašiukas užtykš, tai gali ir patekėti Todėl tokiomis dienomis dažausi su tuo paprastu
Per lietingą dieną, tai jau sunkiau, jei koks lašiukas užtykš, tai gali ir patekėti Todėl tokiomis dienomis dažausi su tuo paprastu
Tušą naudoju jau mėnesį. Nu ką galiu pasakyt, viskas čiki, man jis netepa, bet ir po lietum nebuvau papuolus Ruošiuos šiandien prie ežeriuko,tai tik akių pravedimus pasidariau (nesugebu niekur eit nesidažius ) bet vat tušo netepiau, neduokdie kas netyčia aptaškys, tai nenoriu paskui nubėgusiu veidu vaikščiot
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 06 04, 08:30)
Ypač dėl to, kad vakare viens du ir akių makiažas nuvalytas... Nereik jokių spec. valiklių ar tonikų, tiesiog suvilgau vatos tamponėlį ir puikiausiai nusivalo
man cia irgi didziausias jo pliusas retkarciais pasidazau clinique high impact, tai kai reikia ji nugramdyt, tai , palyginus su benecos
Aš nusipirkau rankų kremą, susigeria gerai, tik vakpas toks įdomus
Paskui lupų blizgesį įsigijau, taip pat patenkinta, švelniai tepasi, graži spalva. Labai ilgai aišku nelaiko.
Ir pagaliau nusipirkau birią pudrą riešuto spalvos, gerai, akd neėmiau šviesios, nes spalva tiko man, šiek tiek tik sausina odą kai kur Tik nelabai moku ja naudotis Na kaip pasibarstyti jos, tai įsiberiu į dangtelį kiek reikia ir paskui su šeptėlių tepu. O jūs naudojat tą baltą pagalvėlę?
Paskui lupų blizgesį įsigijau, taip pat patenkinta, švelniai tepasi, graži spalva. Labai ilgai aišku nelaiko.
Ir pagaliau nusipirkau birią pudrą riešuto spalvos, gerai, akd neėmiau šviesios, nes spalva tiko man, šiek tiek tik sausina odą kai kur Tik nelabai moku ja naudotis Na kaip pasibarstyti jos, tai įsiberiu į dangtelį kiek reikia ir paskui su šeptėlių tepu. O jūs naudojat tą baltą pagalvėlę?
Gal kas jau išbandėt naujienas?
Natūralus blakstienų tušas MULTI EFFECT
Natūralus blakstienų tušas SUPER LONG LASHES
Natūralus blakstienų tušas MULTI EFFECT
Natūralus blakstienų tušas SUPER LONG LASHES
be galo nepatiko jų skysta veido pudra - toninis kremas, nes nepadengia tolygiai odos - betepant pradeda uždžiūti ir tada nors verk . baigėsi tuom, kad tiesiog nenaudoju naujo daikto, nes yra galimybė, kad bus veidas visas plėmuotas toks
QUOTE(syri @ 2011 07 06, 11:28)
be galo nepatiko jų skysta veido pudra - toninis kremas, nes nepadengia tolygiai odos - betepant pradeda uždžiūti ir tada nors verk . baigėsi tuom, kad tiesiog nenaudoju naujo daikto, nes yra galimybė, kad bus veidas visas plėmuotas toks
Man lygiai tas pats.. plėmais išsitepiau. Man kažkokia lipnni ta pudra. Tai aš ją pamaišau delne su Hauschos pudra, tai tada pusė velnio. Nes viena gerai maskuoja, bet nesitepa, o kita - gerai tepasi, bet nieko nemaskauoja
QUOTE(syri @ 2011 07 06, 10:28)
jooo, aš ir turėjau, košmaras
O aš irgi pasibaisėjus ta pudra
O tušą turiu tą jų senesnį. Nu pradžioj prukštavau kad tepa, o dabar kažkaip nieko. Ir neuždžiūsta ilgai. Turbūtreiksnaujus pabandyt, kai šitas baigsis
O tušą turiu tą jų senesnį. Nu pradžioj prukštavau kad tepa, o dabar kažkaip nieko. Ir neuždžiūsta ilgai. Turbūtreiksnaujus pabandyt, kai šitas baigsis