Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2011 03 20, 22:54)
Šviesiaodės, sakykit ar jum tinka šviesiausias mineralinės atspalvis? nėra tamsokas?  4u.gif

Aš nešviesiaodė, tai bijau suklaidint, bet man pavyzdžiui ji yra tikrai per šviesi mano vidutinei odai, tad jei kas ieškot atspalvio panašiai odai kaip mano, tai manau nelabai tiks. Sakyčiau, kad ji tik tikrai šviesioms, blyškioms tinka. Ir pasirodė tikrai blogiau maskuojanti nei LL, bet gal čia todėl, kad per šviesus atspalvis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 21 kovo 2011 - 09:01
O man kaiptik pasirode tamsokas tas sviesus atspalvis smile.gif tikejau sviesesnio smile.gif bet jis prisitaikantis toks. Baltai odai tikriausiai netiks, bet sviesiai turetu buti normaliai smile.gif galesiu nufotkint kada, jei yra norinciu smile.gif
Atsakyti
O kaip Benecos nagų lakai? Ar bandėt kas nors?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 21, 13:53)
O kaip Benecos nagų lakai? Ar bandėt kas nors?

Kažkurioj temoj viena narė rašė, kad įsigyjo vieną laką ir ketina dar pirkti, nes patiko
Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 03 19, 19:38)
Man rodo, kad už 30 eurų reikia sakytis, kad nemokamas pristatymas būtų...

30EUR tik i Vokietiją, Austriją ir Slovėniją, kitas EU šalis 40 EUR.

dar spėjau iš jų atsisiųsti, kol buvo pigiau smile.gif

Nagų lakas benecos nieko stebuklingo, bet ir nevienadienis. Iš esmės man patiko.

Tušas benecos man gražiai atskiria blakstienas, pailgina, jos gana natūraliai atrodo. jei norisi apimties ir pan. tikrai netiks. bėdutė, kad patepa, bet laiks nuo laiko pasitikrinti man nesunku, tai esu visai patenkinta. plius valosi labai lengvai.

kreminė pudra šviesiausio atspalvio ir patinka. esu rudaplaukė. man tepasi gana lengvai, bet gal todėl, kad migdolų aliejumi truputį veidą prieš tai tepu. mano veido oda mišri, tai po kiek laiko pablizga, todėl dar papudruoju sausa pudra. truputį. maskuoja spuogelius pusėtinai, o šiaip nelygumus gana gerai. taip pat nėra stebuklas ši pudra, bet man patinka, kad jaučias drėgmė, netraukia odos.

palyginti su kitais gamintojais eko nelabai galiu, nes nenaudojau.
Atsakyti
Sveikos, kadangi nerandau labiau susijusios temos, tai norėčiau paklausti ar negalėčiau prisidėti prie kokio nors užsakymo iš ecco-verde, mat labai norėčiau benecos akių pieštuko 4u.gif Galbūt kažkas nesurenka reikiamos sumos iki pristatymo blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievose: 27 kovo 2011 - 14:28
Sveikos,
o kiek http://www.ecco-verde.at/info/agb kainuoja pristatymas, jeigu neuzsakai uz 40?
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 29, 14:00)

man atsake, kad 5,90 EUR.
gal yra norinciu kooperuotis uzsakymui Vilniuje. as uzsakyciau uz 20 EUR.
Atsakyti
Gavau siandien skysta pudra Honey, tai atidarius issigandau, kad per tamsi bus blink.gif isbandysiu siandien vakare, ziureism kaip cia bus... g.gif
Atsakyti
Sveikos panelės.

Jei kam aktualu, galiu padovanoti kodą 5% Ecco Verde, kuris tegalioja paskutines kovo dienas. Taigi labai trumpai. Pati nežadu artimiausiu metu iš ten sakytis, bet gal kas darysitės užsakymą.

FB-RL14L

Kadangi čia vienkartinė nuolaida, tai atiteks pirmajai jį suvedusiai. biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,
cia galit nusipirkti Benecos www.ekologiskasgyvenimas.lt, 15 poc. nuolaida pirmam pirkimui ir nemokamas atvezimas. Apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(naminukė pagrandukė @ 2011 04 07, 14:32)
Sveikos,
cia galit nusipirkti Benecos www.ekologiskasgyvenimas.lt, 15 poc. nuolaida pirmam pirkimui ir nemokamas atvezimas. Apsimoka.

asmeniniai interesai nono.gif einat per temas su ta pacia zinute
Atsakyti