Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 08, 16:07)
As asmeniskai bandziau krempudra, mineraline biria pudra, tusa ir piestuka akims. Man tai labai patiko, bet noriu ir kitu nuomone suzinot, galvoju dar apie lupu blizgesi. Gal kas jau bandet?

Atleiskite, ar BENECOS krempudra meginote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 02 26, 18:44)
Atleiskite, ar BENECOS krempudra meginote? 4u.gif

Taip, jau parasiau atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Ecoland dar papilde asortimenta thumbup.gif
Siaubas as vos ne visu produktu noriu doh.gif
Kazkokia negirdeta PureElements linija, galvoju apie kauke veidui su argano aliejumi. Skaiciau kazkur kad arganas jaunystes eliksyras flirt.gif Gal kas bandet?
Atsakyti
Turiu jų kremą rankoms ir lūpų balzamą. Abiem patenkinta smile.gif
Gal kas bandėte lūpų dažus ar blizgius?
Atsakyti
O kaip akiu piestukai, lyg tai atsiliepimu nemaciau, ar nesubega, ar gerai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 04 02, 22:52)
O kaip akiu piestukai, lyg tai atsiliepimu nemaciau, ar nesubega, ar gerai laikosi?

As juoda piestuka akims bandzius, ji naudoju beveik kasdien tai atsiliepimus galeciau parasyt tik pacius geriausius.
Atsakyti
noreciau biria pudra pabandyt, bet baisoka nematant spalvos. ,mano oda ne tamsi, bet ir ne balta kaip lapas esu. kokia spalvyte geriau rinktis?o paziuret gyvai tu pudriuku nekur nera?o kaip ja tepti, su sepeciu dideliu? 4u.gif
Atsakyti
Susidomejau sia kosmetika, atsiverciau ju psl., ten plauku kaukes sudety raso:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Lac*, Glycerin, Inulin, PCA Glyceryl Oleate, Nelumbium Speciosum Nymhaeceae Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Sklerotium Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Dextrin, Sodium Benzoate , Alcohol, Limonene, Linalool

* Išauginta sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose

Be sintetinių konservantų, kvapiųjų medžiagų, dažiklių, PEG, parafino!

Nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 17:56)
Susidomejau sia kosmetika, atsiverciau ju psl., ten plauku kaukes sudety raso:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Lac*, Glycerin, Inulin, PCA Glyceryl Oleate, Nelumbium Speciosum Nymhaeceae Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Sklerotium Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Dextrin, Sodium Benzoate , Alcohol, Limonene, Linalool

* Išauginta sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose

Be sintetinių konservantų, kvapiųjų medžiagų, dažiklių, PEG, parafino!

Nesupratau  g.gif

Na logiskai mastant, jei rasoma, kad be sintetiniu tai vadinasi kvapiosios medziagos is eteriniu alieju, siaip pasitikiu BDIH. Kiek esu domejusis, tai neimanoma jog tai butu sintetinis aromatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 15, 12:32)
Na logiskai mastant, jei rasoma, kad be sintetiniu tai vadinasi kvapiosios medziagos is eteriniu alieju, siaip pasitikiu BDIH. Kiek esu domejusis, tai neimanoma jog tai butu sintetinis aromatas  g.gif

as irgi tikiu situo zenklu, bet tada kodel nepazymeta prie parfum zvaigzdute? Nejaugi pamirso? biggrin.gif Paziuresiu kaip prie kitu produktu zymi...
Papildyta:
na va, paziurejau niekur nepazymeta parfum zvaigzdute..
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 15, 13:42)
as irgi tikiu situo zenklu, bet tada kodel nepazymeta prie parfum zvaigzdute? Nejaugi pamirso?  biggrin.gif  Paziuresiu kaip prie kitu produktu zymi...
Papildyta:
na va, paziurejau niekur nepazymeta parfum zvaigzdute..

Neisivaizduoju tiesa sakant, reiks pasidomet. Gal nepazymeta, del to kad tas ingredientas ne ekologiskas, del to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 04 15, 14:44)
Neisivaizduoju tiesa sakant, reiks pasidomet. Gal nepazymeta, del to kad tas ingredientas ne ekologiskas, del to  rolleyes.gif

Na taip, žvaigždute paprastai žymi ingredientus, gautus iš organinių (ekologiškų) ūkių. O tad ten sintetiniai kvapai būtų įdėti, tikrai netikiu.

Be to, toliau sudėtyje rašomos dalys Limonene, Linalool yra būtent eteriniuose aliejuose, todėl manyčiau, kad kvapai iš jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 balandžio 2010 - 13:48