Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Nude @ 2011 02 23, 12:53)
Poras reikia gydyti, o ne maskuoti (kaip ir spuogus)

Porų dydis gali būti nulemtas genetiškai, tai kaip jas "išgydyti"?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 02 23, 19:56)
Porų dydis gali būti nulemtas genetiškai, tai kaip jas "išgydyti"?

Tas tiesa. smile.gif Pavyzdžiui, mano mamos poros irgi išsiplėtusios. Jau tiek visko išbandžiusios... Yra priemonių, kurios neužkemša porų, o tokių, kurios sutraukia dar neatradau... smile.gif
Atsakyti
O is ecco-verde sakantis prekes, koki apmokejimo buda renkates? Ar butinai reikia kreditines korteles?
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2011 02 28, 21:13)
O is ecco-verde sakantis prekes, koki apmokejimo buda renkates? Ar butinai reikia kreditines korteles?

Paypal tikriausiai patogiausias, bet galima ir Visa, Maestro kreditinėm kortelėm tikriausiai.

Jie savo puslapyje nurodo tokius būdus:

user posted image
Atsakyti
Gal galetumete patarti ax.gif , kokia pudra geriau maskuoja : biri ar kompaktine. Noriu pirkti benecos mineraline biria pudra, bet bijau, kad ji prastai maskuos unsure.gif
Atsakyti
kaip maskuoja Benecos kreminė? gal kuri labiau patyrusi pudrų srityje galėtų ją palyginti su kuo nors, kokia nors nenatūralia pudra? koks tas maskavimas- daugiau lengvas ar vidutinis-sunkus?
kaip ji išlieka per dieną? ax.gif
Atsakyti
Na, aš galiu pasidalinti savo patirtimi:

Pirmiausia, apie birią. Naudoju jau daugiau nei mėnesį ir tikrai esu patenkinta. Su ja galima gražiai užmaskuoti, nereikia jokio kreminio pagrindo. Kai pabaigsiu (nors, beje, ir tuos 10 gramų greit pabaigt neišeis), tikrai sakysiuosi vėl.

Kiek labiau esu nusivylusi skystu Benecos pagrindu. Sunkiai man ji tepasi, reikia būtinai su kempinėle tept. Aišku, nereikia tikėtis, kad natūrali pudra bus taip pat lengvai naudojama ir atrodys taip pat gerai kaip cheminės. Tačiau antrą sykį, ko gero, nesisakyčiau.

Anksčiau naudojau Lumene Natural Code. Be parabenų ta priemonė, bet vis tik nenatūrali. Taigi jei lyginti su Lumene, žinoma, Benecos pranašumas būtų tik vienas: ji natūrali. smile.gif

Na, gal pravers kam mano patirtis. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 14 kovo 2011 - 17:25
Siandien ant rankos pasibandziau mineraline pudra, atspalvio cinamon, tai visai nieko tokia,tik nepatiko,kad zvilgiu daleliu turi,idomu,kaip ant veido,ar labai nesimato.
Atsakyti
Ar galite kas nors palyginti benecos kremine pudra su lavera kremine? svarstau kuria pirkti smile.gif
Atsakyti
O gal kas gali "Benecos" mineralinę birią palyginti su "Bare X Minerals", "Lily Lolo", "Magic Minerals" pudromis? Ar lygintinos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 kovo 2011 - 22:03
QUOTE(Victorious @ 2011 03 18, 22:01)
O gal kas gali "Benecos" mineralinę birią palyginti su "Bare X Minerals", "Lily Lolo", "Magic Minerals" pudromis? Ar lygintinos?

Galiu palyginti su MM, ant veido pojūtis labai panašus, man toks šiek tiek į lipnumą, tik Benecos tris kart silpniau maskuoja, be to abi man jos sausindavo odą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 19, 01:04)
Galiu palyginti su MM, ant veido pojūtis labai panašus, man toks šiek tiek į lipnumą, tik Benecos tris kart silpniau maskuoja, be to abi man jos sausindavo odą rolleyes.gif

O kokio tipo oda?
Atsakyti