Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Nude @ 2011 02 15, 10:58)
O is kurios salies puslapio Ecco verde siunciates?

Austrija(Europa) 4u.gif Todel viskas ir vokiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 15, 12:21)
Berods Australų..

Taip sukele sypsena,pagalvojau kad is Australijos siunciates biggrin.gif O cia is Austrijos pasirodo..
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2011 02 08, 15:11)
man siuntinukas is eco verde  atejo per gera savaite smile.gif

Kaip tik vakar gavau siuntinuką iš Ecco verde. Tikrai greitai, net savaitė nepraėjo nuo užsakymo. thumbup.gif !

Užsisakiau krempudrą Nude atspalvio ir kūno losjoną. Ir dar kitos firmos akių kremą, kad 20Eur susidarytų.
Losjonas labai fainas, riebokas, bet lengvai susigeria, galima bus ir kaip rankų kremą naudoti bigsmile.gif .
O krempudra kaip laikosi dar negaliu pasakyti, bet atspalvis, atrodo, tinka mirksiukas.gif .
Atsakyti
O man trūkstamos prekės, kurių pirmu sykiu neįdėjo, eina jau daugiau nei savaitę... Jau net ir neramu...
Atsakyti
Mergaites, pirmiau klausiu, po to eisiu ieskotis info ax.gif
Beda tokia, kad visada buvau alergiska, dideliam kiekiui cheminiu medziagu, kaip balintai viesbuciu patalynei, skalbiniu minkstikliams ar valymo priemonems, bet paskutiniu metu, po pastojimo, gyvenamosios vietos pakeitimo veidas kaip tarka, mazyciais kuno spalvos spuogeliais doh.gif nors su veidu anksciau neturejau jokiu problemu schmoll.gif tad pirmiausiai puoliau i SM skaityti apie naturalia kosmetika. Ar benecos turi ir krema veidui, paakiu, tonika ir prausikli. Na tik tiek veidui ir tenaudoju, na dar aisku biri pudryte ir akiu tusas, bet tuos jau matau internetiniam psl, bet va odos prieziurai tai skurdziai ax.gif
gal turit kokiu patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 16, 16:34)
Mergaites, pirmiau klausiu, po to eisiu ieskotis info ax.gif
Beda tokia, kad visada buvau alergiska, dideliam kiekiui cheminiu medziagu, kaip balintai viesbuciu patalynei, skalbiniu minkstikliams ar valymo priemonems, bet paskutiniu metu, po pastojimo, gyvenamosios vietos pakeitimo veidas kaip tarka, mazyciais kuno spalvos spuogeliais doh.gif  nors su veidu anksciau neturejau jokiu problemu schmoll.gif  tad pirmiausiai puoliau i SM skaityti apie naturalia kosmetika. Ar benecos turi ir krema veidui, paakiu, tonika ir prausikli. Na tik tiek veidui ir tenaudoju, na dar aisku biri pudryte ir akiu tusas, bet tuos jau matau internetiniam psl, bet va odos prieziurai tai skurdziai ax.gif
gal turit kokiu patarimu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Benecos tai daugiausia vien kosmetikos priemonės (bent jau kiek teko matyti), tačiau ten, iš kur sakosi čia visos, yra ir kitų firmų priemonių natūralių. Aš, pavydžiui, pamėgusi Alva. Nors gal čia jau ir nebe į temą kalbėt apie kitos firmos produkciją. blush2.gif

Yra šitokia linija kovai su spuogais (arba čia). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 16 vasario 2011 - 17:27
Laba visoms,
as su tokiu klausimu.
Gundausi pirkti benecos mineraline pudra, bet pasiskaiciau, kad kai kurioms is jusu blogai poras paslepia, dar isryskina jas. Beda ta, kad pas mane tos poros tikrai didokos. Pries tai naudojau Artdeco mineraline, tai ji maskuodavo tikrai neblogai. Gal kuri nors is jusu turi patirties su abiem budrom ir galetu palyginti?
Aciu
Atsakyti
Mane irgi domina benecos mineraline pudryte.
Bet mano oda misri, T zona linkusi blizgeti ir poros nemazos...doh.gif
Ar nuima ji nors truputeli blizgesi?
Labai noriu geros, naturaliai atrodancios ir blizgesi nuimancios pudrytes...
Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 02 03, 23:15)
Mineralinės pudros kelių vienetų (sau ir draugei), makiažo pagrindo Nude spalvos (gal su šita spalva neprašausiu), na, ir dar tokio mineralinio valomojo kremo su vulkaniniu moliu (tik jau ne Benecos, o Alva firmos).

Po kiek laiko žadu vėl krauti krepšelį ten. Jei kuri esate iš Šiaulių ar Klaipėdos, kviečiu prisijungti, nes viena už tuos 20 eurų iki nemokamo pristatymo kažin ar bepririnkčiau.  biggrin.gif

Aš prisijungčiau, aš iš klp smile.gif o tam puslapy tikrai viskas pigiau thumbup.gif Tik duokit žinot smile.gif
Atsakyti
Poras reikia gydyti, o ne maskuoti (kaip ir spuogus) smile.gif Siaip ta pudryte bent jau man labai maloni, naturaliai atrodo, aisku nemaskuoja kaip kremine, bet bent jau as patenkinta ja. Ir tikrai pirksiu dar ne karta. Kai reikia kazkur eiti, t.p. i koki baliu ja tepu ant kremines.
Atsakyti
Aš iš Benecos naudoju tušą, ir ką galiu pasakyti, kad jis man patinka, padažo labai natūraliai, neapsunkina blakstienų ir visai neblogai išsilaiko. Ir kaina priimtina. Visai neseniai nusipirkau jau net trečią, kažkaip pripratau ir gerai..
Taip pat turiu birią pudrą auksinio riešuto, taip pat džiaugiuosi, su ja užbaigiu makiažą, tada jis ilgiau išsilaiko. Kalbant apie spalva, tai nera labai sviesi,bet vakariniam makiazui sakyciau kaip tik smile.gif
Dar turiu skysta makiažo pagrindą (honey spalvos). Vat tuo daiktu tai labai nusivyliau, mano veido oda sausa, tai absoliuciai nesitepe, kad ir kaip besudrekintum, dar labiau issausino veida, ir kvapas labai nemalonus... tai as ja laikiau laikiau,kol galiausiai paseno..ir kazkodel dar neismeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 22, 14:32)
[size=1][/size]

Jau vakar išnaršiau ten pasitelkus vertėją.  lotuliukas.gif

Šiaip kainos tai labai labai geros, o dar kiek supratau ir 5 proc. nuolaida taikoma naujiems nariams.

Kaip tik mačiau yra neblogas rinkinukas: šešėliai, blakstienų tušas, akių pieštukas ir lūpų dažnai už 12,9 eurų viskas kartu.  thumbup.gif

Dėkui už nuorodą.  mirksiukas.gif

Tikrai geras rinkinukas ir pigiai gaunasi! thumbup.gif
Atsakyti