Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

pasisakysiu ir as ax.gif
tusas labai neblogas,neturiu jam priekaistu,krempudra kaip ir daugeliui nelabai tolygiai tepasi,bet nera tas baisu mirksiukas.gif seseliai tikejausi,jog bus blizgus,bet nenusivyliau,nes pasidengia gerai,nesubega,laikosi puikiai thumbup.gif
zodziu esu patenkinta,kaina nebloga,ecoland nemokamas pristatymas labai dziugina rolleyes.gif nes benecos produkcija parduotuvese brangiau,nei is ju tiesiogiai,jei ka,galima uzsukt apsiziuret gyvai spalvas,pasibandyt(ka as ir padariau pries uzsisakydama biggrin.gif ) ir paskui gauni viska tiesiai i namus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 22, 13:27)
Čia iš viso nesąmonė parašyta, išeitų kad arba 11m arba 12m 20 mėnesis, geriau rašykite jiems laišką ir prašykite paaiškinimo g.gif

Parašiau Ecoland laišką ir paklausiau, kada baigiasi makiažo pagrindo galiojimo laikas, jei ant "tūbelės" išspausti tokie skaičiai.

Atsakymas papiktino. Atrašė:

Laba diena,

Ant tūbelės išspausti skaičiai ir yra galiojimo laikas.

Gražios dienos

Pagarbiai,

EcoLand komanda

Taip ir nesužinojau nieko. Toks jausmas, kad išsisukt bandė nuo atsakymo... g.gif

Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 24, 11:12)
Parašiau Ecoland laišką ir paklausiau, kada baigiasi makiažo pagrindo galiojimo laikas, jei ant "tūbelės" išspausti tokie skaičiai.

Atsakymas papiktino. Atrašė:

Laba diena,

Ant tūbelės išspausti skaičiai  ir yra galiojimo laikas.

Gražios dienos

Pagarbiai,

EcoLand komanda

Taip ir nesužinojau nieko. Toks jausmas, kad išsisukt bandė nuo atsakymo...  g.gif

Tuomet klauks apie prekės grąžinimą, jei jie vengia atsakymo apie galiojimo datą, kažkam jau yra atsiuntą su besibaigiančiu galiojimu, aš taip visko nepalikčiau..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 31, 01:41)
Gal yra atsiliepimų apie nagų laką 4u.gif

Yra, pora lapu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

įsigijau ir aš "Benecos" tušą, nes nuo lorealių man pardėjo ašaroti akytės ir vaikščiojau kaip apsirūkęs triušiukas. lotuliukas.gif Na, ką galiu pasakyti, dažo lengvai, be gumuliukų, aišku, blakstienos ne iki dangaus, bet rezultatas atrodo labai natūralus. ax.gif Kol kas esu labai patenkinta. thumbup.gif Dabar taikausi į pudras. O kur jūs perkate, kad pigiau būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fille du soleil* @ 2011 01 30, 10:42)
Sveikos,  4u.gif

įsigijau ir aš "Benecos" tušą, nes nuo lorealių man pardėjo ašaroti akytės ir vaikščiojau kaip apsirūkęs triušiukas.  lotuliukas.gif  Na, ką galiu pasakyti, dažo lengvai, be gumuliukų, aišku, blakstienos ne iki dangaus, bet rezultatas atrodo labai natūralus.  ax.gif  Kol kas esu labai patenkinta.  thumbup.gif  Dabar taikausi į pudras. O kur jūs perkate, kad pigiau būtų?  4u.gif

Skysta pudra man asmeniškai labai patiko. Tik gal spalvos neatitaikiau, sakiausi Honey, bet šiek tiek norėtųsi šviesesnės. Iš pradžių teko pavargt, kol išmokau ją greitai ir kokybiškai užsitept, nes kaip ir dauguma sakė, tepasi ji sunkiau nei cheminės.
Bet užtat maloniai jaučiasi ant odos ir oda išlieka neriebi iki vakaro (nors mano oda gana riebi).

Tik va, kaip anksčiau ir pasakojau čia, dėl galiojimo laiko kilo neaiškumų. Galiausiai Ecoland atrašė, kad galioja iki 2012 metų 11 mėnesio... Kaip natūraliai pudrai, šiek tiek ilgokai...

Tai užtat dabar bandysiu sakytis iš čia.

Skystos pudros kaina išeina kažkur apie 21 lt, sausos - apie 13 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 30 sausio 2011 - 15:49
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 30, 16:47)
Skysta pudra man asmeniškai labai patiko. Tik gal spalvos neatitaikiau, sakiausi Honey, bet šiek tiek norėtųsi šviesesnės. Iš pradžių teko pavargt, kol išmokau ją greitai ir kokybiškai užsitept, nes kaip ir dauguma sakė, tepasi ji sunkiau nei cheminės.
Bet užtat maloniai jaučiasi ant odos ir oda išlieka neriebi iki vakaro (nors mano oda gana riebi).

Tik va, kaip anksčiau ir pasakojau čia, dėl galiojimo laiko kilo neaiškumų. Galiausiai Ecoland atrašė, kad galioja iki 2012 metų 11 mėnesio... Kaip natūraliai pudrai, šiek tiek ilgokai...

Tai užtat dabar bandysiu sakytis iš čia.

Skystos pudros kaina išeina kažkur apie 21 lt, sausos - apie 13 lt.

Kaip šaunu! smile.gif O už pristatymą reikia mokėti kažkiek? blush2.gif Niekada neteko dar nieko užsakinėti iš užsienio internetu. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ir as si savaitgali isigijau benecos tuša. Mano nuomone jis neblogas, naudoti kiekvienai dienai, kai reikia ne itin ryškaus makiažo. Kadangi jis šiek tiek skystokas, tai ir blakstienas padengia lengvai, net nesijaucia kad pasidazius, bet tai siek tiek pavojinga.... nes uzsimirsusi netycia patryniau aki, tai reikejo lekt plauti tuso, nes taip uzgriauze blush2.gif o seip esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(fille du soleil* @ 2011 01 30, 21:10)
Kaip šaunu! smile.gif O už pristatymą reikia mokėti kažkiek?  blush2.gif Niekada neteko dar nieko užsakinėti iš užsienio internetu.  blush2.gif  ax.gif

siunčiantis už 20 eurų nemokamai atsiunčia
Atsakyti
Na va, padariau pirmą sakymą iš Ecco-verde. Paskaičiavau, kad sutaupiau 59 lt, jei būčiau sakiusis iš Ecoland.

Dabar belieka laukt prekių. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 02 03, 16:50)
Na va, padariau pirmą sakymą iš Ecco-verde. Paskaičiavau, kad sutaupiau 59 lt, jei būčiau sakiusis iš Ecoland.

Dabar belieka laukt prekių. smile.gif

o kokių prekių laukiat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 16:56)
o kokių prekių laukiat?  4u.gif

Mineralinės pudros kelių vienetų (sau ir draugei), makiažo pagrindo Nude spalvos (gal su šita spalva neprašausiu), na, ir dar tokio mineralinio valomojo kremo su vulkaniniu moliu (tik jau ne Benecos, o Alva firmos).

Po kiek laiko žadu vėl krauti krepšelį ten. Jei kuri esate iš Šiaulių ar Klaipėdos, kviečiu prisijungti, nes viena už tuos 20 eurų iki nemokamo pristatymo kažin ar bepririnkčiau. biggrin.gif
Atsakyti