Sveikos,
išbandžiau benecos akių tušą ir pudrą.
Tušą naudiju jau pora savaičių, esu visai patenkinta. Tik jis labaiu terliojasi nei sintetinis ir mažiau efekto. Bet čia kolkas vienintelis natūralus tušas kokį esu badžius.
Kreminė pudra - spalva Honey - patiko. Kaip ir kitom sunkiai tepasi, tad dabar sėdžiu ir žiūriu ar nėr dėmių. Reiks maišyti su kremuku matyt. Ankščiau esu naudojus dr. Hauschka pudrą. PAstaroji tepdavosi lengviau, bet irgi reikėjo ją perprasti ir susigyventi Benecos rinkausi dėl per pus mažesnės kainos
Dar noriu išbandyti nagų laką.
pastebejimas
kai pudros tepu maziau tai issiskirsto puikiai bet kai pameginau storiau uztepti, tai Š.. gavosi
zodziu kai saikingai , tai ir rezultatas
kai pudros tepu maziau tai issiskirsto puikiai bet kai pameginau storiau uztepti, tai Š.. gavosi
zodziu kai saikingai , tai ir rezultatas
Prieš pora savaičių gavau BENECOS mineralinę pudrytę http://www.naturasel...en-hazelnut.jpg. Ėmiau tamsesnę spalvytę (auksinė riešuto) Dengiasi gerai, labai neišmuša sausesnių vietų, bet man norėtųsi didesnio maskavimo, nes praktiškai tik vos vos pamaskuoja ir tai nežymius "defektukus" Šiaip kiekvienai dienai, kai norisi greitai ir paprastai man , o kur dar žinojimas, kad kažkas natūralesnio ant veiduko
Gavau ir aš pirmąjį Benecos kosmetikos siuntinuką iš Austrijos (puikios kainos, nemokamas siuntimas nuo 20eur, tikrai rekomenduoju)
mano atsiliepimai tokie:
Kreminė pudra Honey - idealiai man tiko ir kaip bebūtų keista, bet tepasi puikiai Manau dėl to, jog aš žiemą vietoj kremo veidui naudoju sezamo aliejų. Šeip dažniausiai jo perteklių reikia nusausinti servetele, bet kai tepu pudrytę, tai oda pasidengia idealiai. Tiek pudra, tiek aliejukas įsigeria nuostabiai esu labai patenkinta
Mineralinė pudra Sand - taip pat tiko. Visai gerai dengia, sausina saikingai. Man asmeniškai maskavimo pakanka.
Šešėliukais taip pat esu patenkinta, gražiai suderintos spalvytės. Tik biski nervuoja, kad nėra šepetėlio
Apie tušą nieko geriau nei kitos nepasakysiu - skystokas, šepetėlis didokas, bet kadangi aš už ekologiją ir natūralumą - mane tenkina
Lūpų dažai irgi normalūs, man maloni tekstūra, šiek tiek blizgūs, nesubėgo kaip kažkas temoje minėjo
mano atsiliepimai tokie:
Kreminė pudra Honey - idealiai man tiko ir kaip bebūtų keista, bet tepasi puikiai Manau dėl to, jog aš žiemą vietoj kremo veidui naudoju sezamo aliejų. Šeip dažniausiai jo perteklių reikia nusausinti servetele, bet kai tepu pudrytę, tai oda pasidengia idealiai. Tiek pudra, tiek aliejukas įsigeria nuostabiai esu labai patenkinta
Mineralinė pudra Sand - taip pat tiko. Visai gerai dengia, sausina saikingai. Man asmeniškai maskavimo pakanka.
Šešėliukais taip pat esu patenkinta, gražiai suderintos spalvytės. Tik biski nervuoja, kad nėra šepetėlio
Apie tušą nieko geriau nei kitos nepasakysiu - skystokas, šepetėlis didokas, bet kadangi aš už ekologiją ir natūralumą - mane tenkina
Lūpų dažai irgi normalūs, man maloni tekstūra, šiek tiek blizgūs, nesubėgo kaip kažkas temoje minėjo
Laukiu nesulaukiu Benecos makiažio pagrindo.
Sakykit, per kiek laiko Jums prekes iš Ecoland pristatė?
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 21, 12:24)
Laukiu nesulaukiu Benecos makiažio pagrindo.
Per 3-5 dienas
Pagaliau sulaukiau siuntinuko su Benecos makiažo pagrindu.
Bet štai iškilo klausimas, ar nesibaigia šios pudros galiojimas...
Ant pakuotės parašyta: 11 20 12.
Gal galit kuri paaiškint, kada baigiasi jos galiojimo laikas: 2011 metų vasario 12 d. ar gruodžio 20 d.???
Jei baigiasi gruodžio mėnesį, tai ar ne per ilgas galiojimo laikas kaip natūraliai kosmetikos priemonei?..
Gal galit kuri paaiškint, kada baigiasi jos galiojimo laikas: 2011 metų vasario 12 d. ar gruodžio 20 d.???
Jei baigiasi gruodžio mėnesį, tai ar ne per ilgas galiojimo laikas kaip natūraliai kosmetikos priemonei?..
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 22, 11:19)
Pagaliau sulaukiau siuntinuko su Benecos makiažo pagrindu.
Čia iš viso nesąmonė parašyta, išeitų kad arba 11m arba 12m 20 mėnesis, geriau rašykite jiems laišką ir prašykite paaiškinimo
QUOTE(rutele-juk @ 2011 01 21, 15:14)
Gal galima plačiau, nes tinklapis vokiečių kalba...
Tikrai nieko nekainavo pristatymas?
Per kiek laiko atsiuntė prekes?
Tikrai nieko nekainavo pristatymas?
Per kiek laiko atsiuntė prekes?
pasinaudokit google vertėju
atsiuntė per dvi savaites, bet kaip supratau dėl to jog kažkurios prekės neturėjo. Už siuntimą nemokėjau. Pirkau tokias prekytes: kreminę ir mineralinę pudras, šešėlius, blakstienų tušą, akių pieštuką, lūpdažius. Visa tai kainavo kažkur apie 70Lt. Mokėjau per PAY PALL. Visą laiką gavau informacinius laiškiukus i el. paštą. Dabar vėl ruošiuosi krauti šampūnų ir kt. prekyčių kašiką
QUOTE(sinuhe @ 2011 01 22, 14:18)
pasinaudokit google vertėju
atsiuntė per dvi savaites, bet kaip supratau dėl to jog kažkurios prekės neturėjo. Už siuntimą nemokėjau. Pirkau tokias prekytes: kreminę ir mineralinę pudras, šešėlius, blakstienų tušą, akių pieštuką, lūpdažius. Visa tai kainavo kažkur apie 70Lt. Mokėjau per PAY PALL. Visą laiką gavau informacinius laiškiukus i el. paštą. Dabar vėl ruošiuosi krauti šampūnų ir kt. prekyčių kašiką
Jau vakar išnaršiau ten pasitelkus vertėją.
Šiaip kainos tai labai labai geros, o dar kiek supratau ir 5 proc. nuolaida taikoma naujiems nariams.
Kaip tik mačiau yra neblogas rinkinukas: šešėliai, blakstienų tušas, akių pieštukas ir lūpų dažnai už 12,9 eurų viskas kartu.
Dėkui už nuorodą.