Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 10:51)
Sveikos,

Gavau natūralų kreminį makiažo pagrindą, labai šviesiai odai 30ml, o ant jos užklijuotas lipdukas, kad MĖGINYS... g.gif
Ir kaip kitoms dengiasi ji ant veido? Aš tai turėjau kaip reikiant darbelio, kol išskirsčiau ant veido... Ir tai neidealiai gavosi, ypač  žiūrint prieš šviesą... O veidas toks kaip popierinis kažkoks, sausas atrodo, gal tonu tamsesnė geriau atrodytų...

Tai pat jau išbandžiau šį lūpų dažą: http://www.ecoland.l...p?id_product=19 Svalva patiko, ant lūpų kiek sodresnė nei nuotraukoje, maloniai dažosi.

Tikrai būtinai kreipkis, turėtų pakeisti pagal viską arba bent nuolaidą padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 12 17, 15:39)
Tikrai būtinai kreipkis, turėtų pakeisti pagal viską arba bent nuolaidą padaryti smile.gif

Mano situacija, panasi, kazkaip kiek domejaus visoms tiko, patiko, na ir as pameginau. Nezinau, man irgi baisiai sunkiai skirstes, tiesiog neimanoma buvo, lyg per tirsta, nors siaip is zvilgsnio normali konsistencija, o va bandau tept, ne is vietos, demetas paliko veidas, gavau viska nuvalyt, nes taip ir nepavyko, naudojau kremine, honey spalvos. naudoju ir piestuka bei tusa, piestukas man irgi liejas greitokai lauk, bet kadangi kiek naturaliau uz naudotas chemine spriemones, tai pakenciama ir sekmingai naudoju toliau. Taciau gal bus kokiu patarimu del pudros, manau, net imt su kokiu skystesniu kremu maisyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 12 04, 17:11)
O gal kuri Benecos nagu laka bandet?

Laka isbandziau, raudona, siaip tikrai esu megeja visokiu nagu laku, ir po daugybes gasdinancios informacijos ieskojau ko nors naturalesnio, pareiskusi, kad galiu daug ko atsisakyt, bet tik ne nagu lako biggrin.gif man asmeniskai viskas gerai, ir ryskus ir laiko man ne ka trumpiau nei kiti, gerai pasidengia. As asmeniskai priekaistu neturiu, uzsisakiau ir kitu spalvyciu, laukiu siuntinuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 12 05, 16:58)
Isigyjau krempudrą ir lūpų blizgį, tai galiu parašyti savo įspūdžius 4u.gif
Krempudros atspalvis geras, ant rankos pabandžius tepasi normaliai, viskas lyg ir tiktų, bet ant veido odos negražiai gula verysad.gif  išryškina sausesnes vietas, pasiburbuliuoja, sušoka į poras doh.gif Gaila, nes ir pamaskuoja, rodos, neblogai. Na, bandysiu dar ant labiau sudrėkintos odos, po kito kremo ir pan. teptis, žiūrėsim smile.gif

Visiskai pritariu unsure.gif Atspalvis man idealiai tiko, taciau tekstura ir dengimasis - bent jau man - klaikus. Tepu ant Akne bp5 - nesamone, tepiau ant kremo, skirto misriai odai - tas pats..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gavau ir as sian savo mineraline pudra ir lupdazi, uzsisakinejau is ecoland.lt, tai kolkas dar nesusidariau nuomones, nors visa diena tepliojuos, bet labiau linksta i geraja puse smile.gif
Pudra siek tiek sausina,bet ant riebaus kremo pats tas, nors oda sausa mano. Atspalvis tiko(tas tamsesnis), bijojau, kad bus per sviesi,nes perku tamsiausia pudra dazniausiai...
Lupu dazam tai truksta dregmes, nelabai laikosi, bet nieko baisaus. Spalva nelabai atitaikiau,per sviesi,tai tenka maistyt su Aubrey organics bespalviu blizgiu, tada super gaunas.
Tai tiek atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
aš irgi šiandien gavau savo siuntinuką iš ecoland smile.gif benecos mineralinė pudra tikrai sausoka ant odos, bet mano oda ir taip linkusi sausėti, o ir pabandymui pudravausi prieš tai kremo neužsitepusi, tai gal dėl to tas sausumo pojūtis buvo smile.gif pergyvenau dėl spalvos ( auksinė riešuto ) bet ji tikrai ne per tamsi, belieka tik išmokti kaip lygiai ant odos ją užtepti.
Rudą akių pieštuką užsisakiau antakiams naudoti, tik užtepus ant rankos pagalvojau, kad labai prašoviau su spalva, bet ant antakių labai gražiai atrodė rolleyes.gif
gal labiausiai patiko lupų balzamas wub.gif nors greit nusivalgo biggrin.gif tik įdomiai pasirodė, kad ant balzamo nėra ženkliuko su BDIH sertifikatu, nors kur lipdukas priklijuotas su lietuvišku aprašymu, tai ant jo pažymėta g.gif
Atsakyti
as tai isigudrinau Benecos krempudra sumaisyt su dieniniu kremu ir tada ant veido mozot, daug graziau pasiskirsto ax.gif Tik darbuotis aisku irgi reikia greit, kolk nenusedo 4u.gif
Atsakyti
Man tai vis geriau sekasi padengti... Skirstau su kempinėle ir laaabai žaibiškai lotuliukas.gif Tuomet kažkaip gerai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 22, 20:12)
Rudą akių pieštuką užsisakiau antakiams naudoti, tik užtepus ant rankos pagalvojau, kad labai prašoviau su spalva, bet ant antakių labai gražiai atrodė rolleyes.gif

O jis puskietis ar minkštas? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=ernesin,2010 12 22, 22:54]
O jis puskietis ar minkštas? rolleyes.gif
[/quona

nėra labai minkštas, bet ir ne kietas.. gal toks vidutiniškas, na bet kai aš dažau antakius, tai stengiuosi tik plaukelius dažyti, tai jis man tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 22, 23:43)
as tai isigudrinau Benecos krempudra sumaisyt su dieniniu kremu ir tada ant veido mozot, daug graziau pasiskirsto  ax.gif Tik darbuotis aisku irgi reikia greit, kolk nenusedo  4u.gif

taip, ir as bandziau, graziau pasidengia, bet ne stebuklas... Siaip butu smagu surasti toki pat atspalvi, bet pasidengiancia normaliai..
Atsakyti
Jau ir as isbandziau benecos tusa ir biria pudra (aukso riesuto) thumbup.gif As katik perejau nuo sintetines kosmetikos, prie naturalios, tai galiu pasakyt, kad mazai ka skiriasi sie produktai nuo sintetines kosmetikos, pudra man ir sepeteliu neblogai pasiskirsto, kai ja tepu ant kremu patepto veido, greitai prisitaiko prie veido odos spalvos, ir atrodo tarsi nepastebima mirksiukas.gif o tusas labai fainai pailgina, atskiria blakstienas, jis skystokas, todel kai tik pasidazau, reikia mazai mirkseti akimis biggrin.gif antraip siek tiek patepa ne tik po akimis, bet ir ant akiu voku doh.gif Bet is esmes man labai patinka, ypac kad prieinama kaina rolleyes.gif zadu ir toliau naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
ilgeliau panaudojus ir as susidariau nuomone ax.gif
seseliai lb patiko, pakankamai gerai laiko ir man nesubega.
tusas irgi neprastas, graziai padazo visai, bet paakius visvien nemaloniai patepa rolleyes.gif
nu o blizgesys, tai man kazkokia katastrofa doh.gif turiu ta ruzava spalvyte, dazo graziai, islieka pakankamai neblogai, bet ta tokia pliurza subegusi kur lupos susiliecia, tai feee...daugiau nekartosiu. o gal cia tik ta sviesi spalva taip g.gif
Atsakyti