Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Na va, pagaliau šiandien man paštininke atnešė tušą ir kreminį makiažo pagrindą. Jau spėjau ir išbandyt- pudra labai patiko thumbup.gif puikiai visą veidą padengė ir atspalvis labai patinka. smile.gif Na, o dėl tušo, tai nepasakyčiau, kad jis labai ten jau storintų tas blakstienas,nebent, kad ilgina.. Bet šiaip įspūdis šių produktų tikrai yra geras! smile.gif Kitą kartą planuoju pabandyti ir kitų gaminių.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tušą taip pat jau naudoju, tai man jis labai patinka smile.gif Ir nusivalo labai liuks, žodžiu džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
O kaip šios firmos lūpų blizgesiai?Kaip išsilaiko ant lūpų? smile.gif
Atsakyti
Kurios naudoja Benecos blakstienų tušą, gal gali man pasakyti, kur yra jo galiojimas? Nu niekaip nematau doh.gif Ant LT vertimo parašyta, kad galiojimą žiūrėti ant pakatuotės, bet sakau ar aš nematau ar kas, na nėra jos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 lapkričio 2010 - 20:55
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 29, 21:54)
Kurios naudoja Benecos blakstienų tušą, gal gali man pasakyti, kur yra jo galiojimas? Nu niekaip nematau doh.gif Ant LT vertimo parašyta, kad galiojimą žiūrėti ant pakatuotės, bet sakau ar aš nematau ar kas, na nėra jos... g.gif

Ant visų pakuočių yra nupieštas toks indukas atidarytas ir prie jo parašyta pvz 6M. Tai reiškia atidarius geriausia naudoti 6 mėn. Kiek žinau, Europos Sąjungoje neprivaloma nurodyti galiojimo datos apskritai, užtenka nurodyti laiką po atidarymo.
Čia turbūt toks klausimas po Grinevičiūtės laidos lotuliukas.gif Manau, kad ekologiškos ar natūralios SERTIFIKUOTOS kosmetikos nereikia taip žiauriai nagrinėti. Laida buvo skirta chemijos pilnai kosmetikai, kuri tikrai galioja n metų smile.gif Eko kosmetikos, manau, niekur nerasit, kad galiotų daugiau nei metus ar dvejus. Bent jau man nepasiatikė tokia rolleyes.gif Bet jei kažkur klystu, tai būkit mielos, taisykit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 29, 23:13)
Ant visų pakuočių yra nupieštas toks indukas atidarytas ir prie jo parašyta pvz 6M. Tai reiškia atidarius geriausia naudoti 6 mėn. Kiek žinau, Europos Sąjungoje neprivaloma nurodyti galiojimo datos apskritai, užtenka nurodyti laiką po atidarymo.
Čia turbūt toks klausimas po Grinevičiūtės laidos  lotuliukas.gif  Manau, kad ekologiškos ar natūralios SERTIFIKUOTOS kosmetikos nereikia taip žiauriai nagrinėti. Laida buvo skirta chemijos pilnai kosmetikai, kuri tikrai  galioja n metų smile.gif Eko kosmetikos, manau, niekur nerasit, kad galiotų daugiau nei  metus ar dvejus. Bent jau man nepasiatikė tokia  rolleyes.gif  Bet jei kažkur klystu, tai būkit mielos, taisykit  mirksiukas.gif  4u.gif

Na taip, po Grinevičiūtės laidos pradėjau žiūrinėti viską ką turiu biggrin.gif Dėkui už atsakymą, aš net nežinojau dėl to induko blush2.gif Dabar jau matau jį biggrin.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu benecos lupu dazus ir galetu kazka pasakyti apie spalvytes? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 03 gruodžio 2010 - 20:14
O gal kuri Benecos nagu laka bandet?
Atsakyti
Atkeliauju su atsiliepimai apie benecos mineraline - na ji man tikrai patiko.

Ilgai laikosi, gerai ir lygiai dengiasi, spalva (tamesne) man tiko idealiai.
Tik tiek kad maskuoja itin minimaliai, nors is biriu pudru to ir nesitikiu.
Atsakyti
Isigyjau krempudrą ir lūpų blizgį, tai galiu parašyti savo įspūdžius 4u.gif
Krempudros atspalvis geras, ant rankos pabandžius tepasi normaliai, viskas lyg ir tiktų, bet ant veido odos negražiai gula verysad.gif išryškina sausesnes vietas, pasiburbuliuoja, sušoka į poras doh.gif Gaila, nes ir pamaskuoja, rodos, neblogai. Na, bandysiu dar ant labiau sudrėkintos odos, po kito kremo ir pan. teptis, žiūrėsim smile.gif

O lūpų blizgį ėmiau šį, noisette spalvos
user posted image
tai nuotraukoj daug šviesesnis, realiai tamsus, toks rudas net. Galvojau nenaudosiu, bet panašu, kad man tinka biggrin.gif
Žodžiu, spalvas geriausia žiūrėt realiai 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Benecos tušą, tai galiu pasakyti nuo savęs, kad reikia priprasti prie jo dažantis, nes efektas nėra toks ryškus ir stebinantis kaip kitų sintetinių tušų..Pasitvirtino tiesa, kad jis labiau ilgina nei storina, bet visumoj esu juo patenkinta ir širdy kažkaip ramiau kaip truputį atsisakau tų cheminių priemonių makiažui smile.gif
Atsakyti
Aš įsigijau Benecos Tušą ir skaistalus skruostams. Tai tušas man netiko schmoll.gif Šiaip, kaip jis dengia blakstienas man patiko - nesulipina, neperkrautos blakstienos tušu atrodo, bet ant mano akių jis nesilaiko, po valandos jau paakiai būną juodi verysad.gif Šiaip ir sintetiniai tušai man ilgai nelaikydavo, po pusdienio paakiai, kaip pandos pasidarydavo. Jau pradedu galvot, kad man joks tušas nelaikys ilgai, gal tokios akys. g.gif Dar reiks Alvos tušą pabandyt.
O skaistalai skruostams man patiko - ir spalva gera, ir laikosi atrodo gerai rolleyes.gif
Atsakyti