Aš pirmam kartui užsisakiau tušą blakstienoms.. Iš ecoland.lt dar patiko, kad pristatymas nemokamas
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 18, 23:24)
Aš pirmam kartui užsisakiau tušą blakstienoms.. Iš ecoland.lt dar patiko, kad pristatymas nemokamas
Hei dabar 20% nuolaida Benecosui! Išvis papigiai galima apsišopint naturkosmetikos. Reik imt ta proga kažką
esu siaubingai pikta ant Ecoland Pries pora savaiciu pirkau Benecos kremine pudra, uz puse kainos labai sviesiai odai, nebuvo pries pora savaiciu jokio uzraso apie galiojimo pasibaigima Siandien pasiziuriu ju tinklapy kad toji pudra jau su perspejimu, pasiziuriu akurat - mano gautoji irgi tegalioja iki sausio sukciai, pries pora savaiciu nei zodzio nebuvo parasyta apie galiojima O as jau dziaugiaus gera daikta nusipirkus. Daugiau is ju nebepirksiu. negali buti tikras kokio galiojimo preke gausi
QUOTE(bonza @ 2010 11 19, 19:04)
esu siaubingai pikta ant Ecoland Pries pora savaiciu pirkau Benecos kremine pudra, uz puse kainos labai sviesiai odai, nebuvo pries pora savaiciu jokio uzraso apie galiojimo pasibaigima Siandien pasiziuriu ju tinklapy kad toji pudra jau su perspejimu, pasiziuriu akurat - mano gautoji irgi tegalioja iki sausio sukciai, pries pora savaiciu nei zodzio nebuvo parasyta apie galiojima O as jau dziaugiaus gera daikta nusipirkus. Daugiau is ju nebepirksiu. negali buti tikras kokio galiojimo preke gausi
Nesutikciau visiskai, tikrai buvo parasyta, pati dar galvojau pirkti vel Benecos krempudra , bet nusipirkau Alva pamegint. Gal tik nepastebejai
QUOTE(SueGarbane @ 2010 11 19, 18:58)
Nesutikciau visiskai, tikrai buvo parasyta, pati dar galvojau pirkti vel Benecos krempudra , bet nusipirkau Alva pamegint. Gal tik nepastebejai
pries pora savaiciu nebuvo jokio prieraso apie galiojima. Kam as buciau ja pirkus su tokiu galiojimu viska as pastebejau, juk ne karta lindau i ineta jos apziuret
QUOTE(bonza @ 2010 11 19, 20:06)
pries pora savaiciu nebuvo jokio prieraso apie galiojima. Kam as buciau ja pirkus su tokiu galiojimu viska as pastebejau, juk ne karta lindau i ineta jos apziuret
O tai is kur tada 50% nuolaida? Negi siaip sau is niekur nieko. Kaip tik atkreipiau demesi, nes buvo du tokie pat produktai, ir vienas lygiai toks pats bet su nuolaida. As irgi susimasciau kaip cia suprast ir pamaciau uzrasa apie besibaigianti galiojima. Na zodziu, nezinau, cia tik mano nuomone aisku
kai pirkau Nude (pati sviesiausia) buvo tik viena pudra pasiuloj, nebuvo tu paciu dvieju skirtingom kainom. Is viso buvo nupigintos dvi pudros, si ir dar kitas atspalvis. dabar taip, yra tos pacios du variantai ir geras galiojimas, ir besibaigiantis....
QUOTE(bonza @ 2010 11 19, 20:21)
kai pirkau Nude (pati sviesiausia) buvo tik viena pudra pasiuloj, nebuvo tu paciu dvieju skirtingom kainom. Is viso buvo nupigintos dvi pudros, si ir dar kitas atspalvis. dabar taip, yra tos pacios du variantai ir geras galiojimas, ir besibaigiantis....
Aš tokiu atveju pirmiausiai kreipčiausi į parduotuvę, o ne juodinčiau juos internete...
gerai, piktus zodzius atsiimu, bet esmes nekeicia. Kaip pirkejau jauciuos labai isizeidus ir apgauta Juolab kad pudra labai patiko ir gyriau ja labai
QUOTE(bonza @ 2010 11 19, 19:04)
esu siaubingai pikta ant Ecoland Pries pora savaiciu pirkau Benecos kremine pudra, uz puse kainos labai sviesiai odai, nebuvo pries pora savaiciu jokio uzraso apie galiojimo pasibaigima Siandien pasiziuriu ju tinklapy kad toji pudra jau su perspejimu, pasiziuriu akurat - mano gautoji irgi tegalioja iki sausio
Mano pudra pasirodo irgi iki 2011.01 men, bet parasyta geriausia iki tai vadinasi kad po sios datos ji ne ka prastesnes kokybes taps. As pakankamai greitai sunaudoju tuos 30ml. tai labai nepergyvenu.
QUOTE(SueGarbane @ 2010 11 19, 16:41)
Hei dabar 20% nuolaida Benecosui! Išvis papigiai galima apsišopint naturkosmetikos. Reik imt ta proga kažką
O kaip suprasti "visą šventinį laikotarpį", čia iki Kalėdų?
QUOTE(ernesin @ 2010 11 20, 01:06)
O kaip suprasti "visą šventinį laikotarpį", čia iki Kalėdų?
Tiesą pasakius, tai nežinau Cia jau reiktu ju klaust. As facebooke pas juos pamaciau post'a.