Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Turiu Benecos Light sand biria pudra, nu kuo toliau tuo labiau maziau dziaugiuos ja... Poras isryskina ant veido be krempudros pudrinant, plius pakuote jau suluzo (juodas dangtelis), ir barstant zemyn vis iskrenta apsauginis dekliukas su skylutem ir pudra pabyra po visur... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 02 liepos 2010 - 09:54
QUOTE(Satura @ 2010 07 02, 09:57)
o juose yra violetinio atspalvio apskritai, ar ne?

Gyvai jie atrodo lygiai taip kaip ir nuotraukoja, viena spalva rožinė, kita violetinė, o pasidažiusi ta rožinė tokia neutrali rausva(būtent tokia vidasa dažausi po antakiu, kad padaryti akis išraiškingesnes), o ta violetinė pelenų spalvos, ka koks hamelioniškumas įvyksta ant kūno biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 07 02, 10:52)
Turiu Benecos Light sand biria pudra, nu kuo toliau tuo labiau  maziau dziaugiuos ja... Poras isryskina ant veido be krempudros pudrinant, plius pakuote jau suluzo (juodas dangtelis), ir barstant zemyn vis iskrenta apsauginis dekliukas su skylutem ir pudra pabyra po visur...  ax.gif

Man irgi pakuotė lyginant tarkim su BellaPiere ne tokia patogi, sunkiau byra, bet čia mažiausia man bėda pasirodė, būčiau persipylusi ją į patogią pakuotę ir dažiusis, bet kai jau spalva netinka, tai tas pats kaip ne su savo išmieros batais vaikščiotum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 11:14)
Gyvai jie atrodo lygiai taip kaip ir nuotraukoja, viena spalva rožinė, kita violetinė,

būtų rudas su violetiniu ir dar šiek tiek švytintys..... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

kągi, gavau siuntinuką ir aš. Pirmąkart užsisakiau šios firmos kosmetikos. Taigi, pirmieji mano pastebėjimai (nors jie, aišku gali pakisti po ilgesnio naudojimo):
akims tušas tikrai labai neblogas, gražiai dengia, nesijaučia jokio sunkumo, mažai lipina;
rudas akių pieštukas tikrai tamsiai rudas, jokio raudono atspalvio nematyt. Brėžiasi gražiai, pasiskirsto irgi gerai;
raudonas pieštukas lūpomsgalėtų būti raudonesnis, nes realiai tai jis toks rožinis, šviesus;
kreminė pudra dengiasi tolygiai, bet mažokai maskuoja, (gal per mažai dedu??) spalva man tikrai tiko, rinkausi vidutinio šviesumo;
lūpų blizgis - ėmiau šviesiausią, man patiko, dienai jis kaip tik. Ir šiaip pasitepus jausmas tikrai neblogas;
per savo kvailą galvą pasiėmiau skaistalus... Su jais viskas gerai, bet kad aš skaistalų niekad nenaudoju paprastai... Tai nžn, ką čia dabar daryt, mėgint pradėt naudot naują dalyką, ar išparduotuvėn..... išties tai norėjau bronzanto. Matyt, galva jau mažai veikė, kad sumaišiau tokius dalykus doh.gif Šiaip spalvytė graži, blizgiosios dalelės tikrai "nerėkiančios". Jei kam reikia, tai mielai perleisčiau ax.gif

Tai tiek tų mano komentarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 22 liepos 2010 - 19:45
sveikos, gundausi juoda tusa ir smelio spalvos mineraline pudra imti....

Nesu naudojusi birios pudros, tai klausimas - ar reikia pagrinda tepti pries mineraline naudojant?
Su sepeteliu ar su kempinele dengtis reikia mineraline naudojant?? blush2.gif
http://www.ecoland.l...p?id_product=10
Atsakyti
nu jau susiradau kad su sepeteliu reikia dengti ta miner.pudra.

bet kazkaip pasvarsciua, kad geriau gal krempudra imti...nes merginos rase kelios kad neliko labai patenkintos-tai nelab maskuoja, tai poras isryskina mineral pudra... g.gif
Atsakyti
Apie krempudrą kiek pamenu irgi nebuvo gerų atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie jūsų pasisakymų apie šią kosmetiką, nes neseniai pradėjau naudoti. Iki tol naudojau ir kai ką dar baiginėju iš Nvey kosmetikos, bet ji man brangoka, pirkdavau tik per akcijas. Nors ekologiška. Džiaugiuosi atradusi Benecos - natūrali ir daug pigesnė thumbup.gif Pastoviai naudoju dabar tik akių tušą, bet parduotuvėje išbandžiau ir krempudrą bei mineralinę, nes žadu jas pirkti, kai baigsiu turimą. Na, nežinau...išgąsdino mane jūsų atsiliepimai. Įdomu, kaip ten iš tiesų yra ilgiau panaudojus, nes man pasirodė, kad tepasi labai tolygiai ir gražiai unsure.gif O tušas tai man labai patinka! Kiek anksčiau ieškojau kokio natūralaus ar eko tušo, tai visi tik paryškindavo spalvą ir dar po kurio laiko pajuoduodavo po apatinėm blakstienom. O Benecos ne tik spalvą paryškina, bet ir pailgina blakstienas bei puikiai laikosi visą dieną cool.gif
Atsakyti
Turiu juodą blakstienų tušą. Man labai patinka, nusipirkau jau antrą tubiką smile.gif Draugė irgi šitą naudoja, taip pat patinka.
Atsakyti
Biri mineraline maskuoja, laikosi ant misrios odos? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš čia dar tik pradedu domėtis eko kosmetika... Tai taip susidariau vaizdą, kad Benecos kosmetika prie pigesnių yra? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 lapkričio 2010 - 21:55
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 18, 22:53)
Sveikos,

Aš čia dar tik pradedu domėtis eko kosmetika... Tai taip susidariau vaizdą, kad Benecos kosmetika prie pigesnių yra?  smile.gif

sakyciau pigiausia, nors tikrai visu eko produktu nezinau ax.gif
as asmeniskai skysta pudra naudoju, esu labai patenkinta thumbup.gif tiek spalva, tiek konsistencija ir odos padengimu.
Kolege tusa, piestuka ir biria pudra turi, sake liuks Tai vat sekantis mano pirkinys bus biri pudra smile.gif
Atsakyti