Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

Sveikutes,

Ar bandete naturalia Benecos (www.ecoland.lt) dekoratyvine kosmetika? Ar tiko, patiko? Laukiami visu bandziusiuju pasisakymai smile.gif
Atsakyti
prisidedu prie klausimu, labai idomu, juolab kad kainos ner super aukstos bigsmile.gif Gal jau yra bandziusiu 4u.gif Gaila kad asortimentas ner labai platus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 08, 15:44)
prisidedu prie klausimu, labai idomu, juolab kad kainos ner super aukstos  bigsmile.gif Gal jau yra bandziusiu  4u.gif Gaila kad asortimentas ner labai platus  g.gif

As asmeniskai bandziau krempudra, mineraline biria pudra, tusa ir piestuka akims. Man tai labai patiko, bet noriu ir kitu nuomone suzinot, galvoju dar apie lupu blizgesi. Gal kas jau bandet?
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 08, 16:07)
As asmeniskai bandziau krempudra, mineraline biria pudra, tusa ir piestuka akims. Man tai labai patiko, bet noriu ir kitu nuomone suzinot, galvoju dar apie lupu blizgesi. Gal kas jau bandet?

ir kaip tusas? blakstienas kokias padaro - tiesiog tik spalva paryskina ar israiskingiau padazo? gal pvz su Hauschkos tusu galetum palyginti? 4u.gif
Atsakyti
Man ir Haushkos patiko tusas, abu geri vienodai, tik man kaina priimtinesne Benecos tuso. Isvis siaip juk naturali kosmetika stebuklu nedaro, chemine kosmetika aisku gali padaryti blakstienas kad ir "iki dangaus", bet as kazkaip nenoriu del grozio aukoti sveikatos 4u.gif O siaip tai blakstienos tokios intensyviai juodos tampa ir ilgina stipriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SueGarbane: 08 vasario 2010 - 17:34
QUOTE(bonza @ 2010 02 08, 14:44)
prisidedu prie klausimu, labai idomu, juolab kad kainos ner super aukstos  bigsmile.gif Gal jau yra bandziusiu  4u.gif Gaila kad asortimentas ner labai platus  g.gif

Dėl asortimento rašiau laiškelį, miglotai, bet lyg ir žadėjo platesnį.
Atsakyti
gal kas skaistalus bandet? Labai idomu kaip jie, gaila kad spalva viena... Kazi kaip ant veido ilgai isilaiko ju dekoratyvine g.gif nenuplaukia greit? ax.gif
Atsakyti
As bandziau mineraline pudryte, tai likau maloniai nustebinta, nes pasiskirstymas pudros buvo tolygus labai (turejau cia viena tokia isigijus, kuri tokiomis dememis ant veido pasiskirste) ir defektus odos gerai paslepe. Veido skaistaliuku neesu bandziusi, bet kiek ziurejau sudetis labai panasi tai turetu but panasiai speju g.gif
Tiesa, biria naudoju po krempudros tai man atlaike visa diena be priekaistu, o baliukas buvo gan intensyvus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SueGarbane: 08 vasario 2010 - 22:55
Mačiau asortimentą ecoland praplėtė. Mano viena drauge rekomendavo su Urea losjona kunui, gal jau yra bandziusiuju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SueGarbane @ 2010 02 08, 23:52)
As bandziau mineraline pudryte, tai likau maloniai nustebinta, nes pasiskirstymas pudros buvo tolygus labai (turejau cia viena tokia isigijus, kuri tokiomis dememis ant veido pasiskirste) ir defektus odos gerai paslepe. Veido skaistaliuku neesu bandziusi, bet kiek ziurejau sudetis labai panasi tai turetu but panasiai speju  g.gif
Tiesa, biria naudoju po krempudros tai man atlaike visa diena be priekaistu, o baliukas buvo gan intensyvus  drinks_cheers.gif  4u.gif

O birią pudrytę šviesesnę ar tamsesnę naudoji? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Gundausi sios firmos makiazo pagrindu, gal kas is bandziusiu pasisakytu? 4u.gif dauguma pudru man netinka, tai, sakau, gal sia visgi pabandyti g.gif ir ne karve kainuoja. Tik kazin kaip su spalvytem.
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 02 26, 15:08)
O birią pudrytę šviesesnę ar tamsesnę naudoji?  4u.gif

Auksine riesuto naudoju, siaip mineralines kiek zinau turi toki bruoza, kad jos prisitaiko prie veido spalvos plius minus, bet man ta sviesi pasirode kiek per sviesi, tai emiau sita ir tiko.
Atsakyti