tai zinoma, kad rezultatus veliau matysime sitiek desimtmeciu auginom lasinius- tai nenorekim per 2 sav. presiuka tureti!!!! Taip stenkimes ir toliau, nes pavasaris ant nosies
Savaite dariau 8 minuciu programa, tik kiekviena pratima atlikdavau ne po 1min. o po 10 kartu, nes sunku buvo minute atlaikyti Jau po tos savaites maciau kad kazkiek grazeja pilvukas Apart 8min. programa treniruoju kojas, rankas ir t.t. tai gal ir kiti pratimai prisidejo.
Bet paskui padariau savaite pertrauka, tinginyste buvo uzplaukus dabar vel nuo pradziu, bandysiu po truputi isivaziuoti ir daryti kaip priklauso, 8 pratimus po 1 minute.
Bet paskui padariau savaite pertrauka, tinginyste buvo uzplaukus dabar vel nuo pradziu, bandysiu po truputi isivaziuoti ir daryti kaip priklauso, 8 pratimus po 1 minute.
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 22, 16:15)
tai zinoma, kad rezultatus veliau matysime sitiek desimtmeciu auginom lasinius- tai nenorekim per 2 sav. presiuka tureti!!!! Taip stenkimes ir toliau, nes pavasaris ant nosies
ja ja dirbam dirbam
siandien ispuoliau is ritmo, ryte nepadariau, ale niekis vakare butinai atidirbsiu
Nuo vakar pasizadejau daryti kasdien vakarais bent 8 min. Raumenukus skauda, matyt laaaabai jau saziningai dariau
taip ir toliau , mergaites
, as darau jau ketvirta diena , tai pilvuka skauda, o vakar pradejau daryti dar 8 min buns( uzpakaliukui) , tai siandien taip skauda, vos is lovos islipau...
, as darau jau ketvirta diena , tai pilvuka skauda, o vakar pradejau daryti dar 8 min buns( uzpakaliukui) , tai siandien taip skauda, vos is lovos islipau...
QUOTE(aggree @ 2010 02 23, 11:10)
Nuo vakar pasizadejau daryti kasdien vakarais bent 8 min. Raumenukus skauda, matyt laaaabai jau saziningai dariau
Nu man tai vakarais sudėtinga būtų
Aš šiuos pratimus darau jau keli mėnesiai, 4 kartsu per savaitę. Darau sporto klube, kartu su kitais trenerio nurodytais pratimais pilvo presui. Rezultatas-jokiu.
Nors vis dar darau, tikiuosi kazkaip:)
QUOTE(Jovita23 @ 2010 02 23, 18:33)
Aš šiuos pratimus darau jau keli mėnesiai, 4 kartsu per savaitę. Darau sporto klube, kartu su kitais trenerio nurodytais pratimais pilvo presui. Rezultatas-jokiu.
gal reiketu maista derinti(atsisakyti riebaus) tada rezultatai butu greitesni, net nezinau kito varianto
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 23, 21:06)
gal reiketu maista derinti(atsisakyti riebaus) tada rezultatai butu greitesni, net nezinau kito varianto
Tikrai taip reikia paderinti maistą
Šiandien gavau taip ilgai lauktą lanką, taigi pradžiai 10 min pasukau oi kaip tranko tie burbuliukai Po lanko atidirbau 8 abs
Papildyta:
QUOTE(krb @ 2010 02 18, 20:05)
Nu saunuoles moterytes, bandau ir as prisijungti, nors esu is tu kuriai sunku prisiversti arba geriausiu atveju padarau 3 dienas saziningai o veliau pradedu muilinti. Paskatinimui butu saunu jei parasytumet kas nors daugiau pasiektu rezultatu, pvz sumazejusias apimtis, cm cia butu geras spyris
apytiksliai 2 cm nuo pilvuko. Darau ne tik 8min. Dar lankau sporto salę, bet tie 2cm - man jau džiaugsmas
Oj lanką aš irgi svajoju nusipirkti. Reikės prisiruošti ir nusipirkti.
Dar norėčiau elektroninių svarstyklių, kad pakontroliuoti svorį. Anksčiau buvau prieš visas svarstykles, nes galvoju jog tik nuotaika gadinasi su jom. Bet dabar galvoju, kad visai nieko jas turėti, gera motyvacija sportui, jei koks kilogramiukas priaugtų.
Ir dar artėja šiltasis metų sezonas, tai reikės vėl į trasą pabėgioti. Tik va striukytę reikia susirasti bėgiojimui, nes neturiu jokios. Ojojoj kiek išlaidų sportui.
Na o mano 8 min abs, buns ir legs jau padaryti už vakar ir šiandien.
Dar norėčiau elektroninių svarstyklių, kad pakontroliuoti svorį. Anksčiau buvau prieš visas svarstykles, nes galvoju jog tik nuotaika gadinasi su jom. Bet dabar galvoju, kad visai nieko jas turėti, gera motyvacija sportui, jei koks kilogramiukas priaugtų.
Ir dar artėja šiltasis metų sezonas, tai reikės vėl į trasą pabėgioti. Tik va striukytę reikia susirasti bėgiojimui, nes neturiu jokios. Ojojoj kiek išlaidų sportui.
QUOTE(Carolina @ 2010 02 23, 22:13)
Oj lanką aš irgi svajoju nusipirkti. Reikės prisiruošti ir nusipirkti.
Jo ir aš labai norėjau lanko O bėgiojimo irgi laukiu labai bet kai nebebus šlapia, nes mane nervina kai grįžtu šlapiomis kojomis ir apsitaškiusi nugarą
maista derinu, po 18 nevalgau.
dabar pardedu mastyti, kad kaip tik per mazai valgau, nes organizamas kaupia atsargas ir "neduoda" mesti lasinuku, kurie ant pilvo.
Na treneris kaip tik vakar sudare nauja programa, pilvo presui sudetingesniu pratimu. Tai tos 8 min ABS man jau per lengvos. Dar reikes pasiieskoti internete sunkesniu pratimuku. tai darysiu trenerio pagal programa ir dar is interneto.
dabar pardedu mastyti, kad kaip tik per mazai valgau, nes organizamas kaupia atsargas ir "neduoda" mesti lasinuku, kurie ant pilvo.
Na treneris kaip tik vakar sudare nauja programa, pilvo presui sudetingesniu pratimu. Tai tos 8 min ABS man jau per lengvos. Dar reikes pasiieskoti internete sunkesniu pratimuku. tai darysiu trenerio pagal programa ir dar is interneto.