Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Nu saunuoles moterytes, bandau ir as prisijungti, nors esu is tu kuriai sunku prisiversti arba geriausiu atveju padarau 3 dienas saziningai o veliau pradedu muilinti. Paskatinimui butu saunu jei parasytumet kas nors daugiau pasiektu rezultatu, pvz sumazejusias apimtis, cm ax.gif cia butu geras spyris tongue.gif
Atsakyti
labas rytas. as jau po sporto, lekiu pusryciauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 02 19, 09:51)
labas rytas. as  jau po sporto, lekiu pusryciauti  smile.gif

as dar vis gaudau paskutinius ziemos akordus ir rytais pires darba po valandike ant ledo ir tada presiukas 4u.gif panasu, kad jau paskutiniai kartai ..na nieko paskui elepsiuko minima atnaujinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as truputi buvau apleidus sporta.. blush2.gif bet nuo vakar vel pradejau, siandien taip pat sportavau thumbup.gif siandien taip pagalvojau, kad is tikro man sitie pratimai patinka, todel buvo lengviau prisiversti pasportuoti ax.gif
Atsakyti
Šiandienos sportas atliktas, 8 min abs, buns, legs. smile.gif
Gero vakaro. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš jau po vakarinuko 8 min smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis smile.gif
Atsakyti
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos ax.gif kita diena net juoktis negalejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 21, 14:05)
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos  ax.gif  kita diena net juoktis negalejau  ax.gif

man jau nebeskauda
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 02 21, 11:51)
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis smile.gif

2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? ax.gif kiek laiko jau sportuoji?
Atsakyti
Jau po sporto smile.gif Visi trys 8min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 21, 17:42)
2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? ax.gif  kiek laiko jau sportuoji?

nu savaitgali pora kart dienoj nesigavo,bet siaip tai ryte ir vakare, nu taip jau jauti uz ragu griebus geros 3 sav. bet kad kazkokiu labai jau matomu rezultatu nematau verysad.gif , nu lasiniu daug ant pilvo, bet gal po biski oda stangreja,
Atsakyti