Nu saunuoles moterytes, bandau ir as prisijungti, nors esu is tu kuriai sunku prisiversti arba geriausiu atveju padarau 3 dienas saziningai o veliau pradedu muilinti. Paskatinimui butu saunu jei parasytumet kas nors daugiau pasiektu rezultatu, pvz sumazejusias apimtis, cm cia butu geras spyris
labas rytas. as jau po sporto, lekiu pusryciauti
QUOTE(SonataB @ 2010 02 19, 09:51)
labas rytas. as jau po sporto, lekiu pusryciauti
as dar vis gaudau paskutinius ziemos akordus ir rytais pires darba po valandike ant ledo ir tada presiukas panasu, kad jau paskutiniai kartai ..na nieko paskui elepsiuko minima atnaujinsiu
as truputi buvau apleidus sporta.. bet nuo vakar vel pradejau, siandien taip pat sportavau siandien taip pagalvojau, kad is tikro man sitie pratimai patinka, todel buvo lengviau prisiversti pasportuoti
Šiandienos sportas atliktas, 8 min abs, buns, legs.
Gero vakaro.
Gero vakaro.
Ir aš jau po vakarinuko 8 min
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos kita diena net juoktis negalejau
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 21, 14:05)
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos kita diena net juoktis negalejau
man jau nebeskauda
QUOTE(SonataB @ 2010 02 21, 11:51)
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis
2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? kiek laiko jau sportuoji?
Jau po sporto Visi trys 8min
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 21, 17:42)
2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? kiek laiko jau sportuoji?
nu savaitgali pora kart dienoj nesigavo,bet siaip tai ryte ir vakare, nu taip jau jauti uz ragu griebus geros 3 sav. bet kad kazkokiu labai jau matomu rezultatu nematau , nu lasiniu daug ant pilvo, bet gal po biski oda stangreja,