Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(saule1 @ 2010 02 13, 15:30)

ax.gif save reikia vistiek mylet aisku but gražiai irgi reikia stenktis  mirksiukas.gif

sunku save mylet smile.gif
siandie dar ir 15 min lanka sukau thumbup.gif skauda sonus
Atsakyti
o as siandien ir su sniegu geras dvi valandas kovojau ir su paciuzkem valanda rolleyes.gif nuiplukiau juodai, ale pratimukus visteik padariau thumbup.gif einu vakarieniaut..pamelo greifruta turiu tai su mergicka savo pasidalinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 02 13, 19:33)
o as siandien ir su sniegu geras dvi valandas kovojau ir su paciuzkem valanda  rolleyes.gif nuiplukiau juodai, ale pratimukus visteik padariau  thumbup.gif einu vakarieniaut..pamelo greifruta turiu tai su mergicka savo pasidalinsim  ax.gif

bigsmile.gif o kaip fainai as irgi noreciau moket su paciuzom ax.gif
Atsakyti
na senokai buvau čia užsukusi blush2.gif naujokių yra daug, sveikinu prisijungus 4u.gif aš tai darau vis tuos 5 min pratimukus. Svorio pakitimų nėra, bet rezultatai matosi, nes pilvas "plokštėje" ne toks išsipūtęs lyg lauktumeisi lotuliukas.gif o ir ant drabužių jaučiasi
Atsakyti
Su Meiles diena
user posted image
po vakarykscio lanklo sukimo visus sonus skauda thumbup.gif siandie kai sukau tai pora min sukandus dantis ,nes taip skaudejo verysad.gif ale paskui nieko smile.gif dar po sukimo padariau 15 min presui, dar gal vakare padarysiu,nes dariau torciuka smile.gif
Atsakyti
nagi nagi megikes, ir kogi cia taip tylu ramu a g.gif tik jau nesakykit kad svenciat vis dar sventes ir pratimukus apleidot cool.gif mirksiukas.gif

as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 02 16, 13:17)
as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Aš irgi dariau visas dienas ir šiandien jau po pratimukų mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visom 4u.gif va as irgi noriu junktis i jusu bureli bigsmile.gif liemuo man po truputi lyg ir mazetu bet...nezinau kaip numest virs dupces kur yra sankaupos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejux @ 2010 02 16, 17:46)
labas visom 4u.gif va as irgi noriu junktis i jusu bureli bigsmile.gif liemuo man po truputi lyg ir mazetu bet...nezinau kaip numest virs dupces kur yra sankaupos g.gif

sveika prisijungus.as siandie dar be sporto verysad.gif vakare darysiu dvigubai
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 02 16, 13:17)
nagi nagi megikes, ir kogi cia taip tylu ramu a  g.gif tik jau nesakykit kad svenciat vis dar sventes ir pratimukus apleidot  cool.gif  mirksiukas.gif

as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse  mirksiukas.gif

Sveikinimai visoms su 'blynų' diena smile.gif Aš šiandien nusidėjau, suvalgiau blynų su uogiene, bet dariau dvigubai pratimukų + dar pašokau ir jau gerai jaučiuosi thumbup.gif Vis dar laukiu savo lanko, kad tik greičiau gaučiau smile.gif
Atsakyti
tikrai tylu cia.as tai biski irgi apsileidau bet nieko atsigriebsiu.
Atsakyti
As irgi per sventes apleidau pratimukus, o dar tuos dienos arteja tai isvis nera jegu daryti ax.gif ,. Bet reikia susiimti ir atsigriepti drinks_cheers.gif
Atsakyti