Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:15)
Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai thumbup.gif  o grietines tai jau savaite nevalgau ir kazkaip nesinori smile.gif
Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu???

Šaunuolė thumbup.gif tada siekite tikslo ir toliau smile.gif
Aš įvairiai darau smile.gif ir ant lovos ir ant grindų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 21:51)
O kiek kartu per savaite darot siuos pratimus? ax.gif  man laaaabai sunku prisiversti sportuoti  cray.gif

Aš irgi darau 8 min pratimus kiekvieną dieną, kartais rytais, o kartais vakarais, priklauso nuo to kada einu į sporto salę ir į darbą. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šaunuolės merginos!
Atsakyti
Aš irgi darau kiekvieną dieną, darbo dienom antroje dienos pusėje, o savaitgaliais kaip jau sumąstau. smile.gif
Aš jau šiandien duoklę abs,buns ir legs atidaviau. smile.gif
Gero vakaro. 4u.gif

Norit tokio kūno? Važiuojam. wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=Ie7Dd63-JIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 11 vasario 2010 - 19:05
QUOTE(okkey @ 2010 02 10, 13:32)
a tai kur ci ataip parasyta kad ritinis sportas kenkia sirdziai  g.gif  g.gif jei cia eina kalba kad islipai is lovos ir iskart sportuoju tai gal, bet jei praeina gera valanda tai nezinau kokiu budu gali tai kenkti sirdziai  g.gif

po valandos tai gal ir gerai jau sportot,bet reikia suvalgyti gerus pusrycius o po pusryciu iskart nesportosi reikia min val gal 2. ryte iki 12 gerai vyrskina skrandukas.nors dabar kol jaunas tai apie tokius dalikus kaip teisingas valgys kartais pamirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 11, 22:52)
po valandos tai gal ir gerai jau sportot,bet reikia suvalgyti gerus pusrycius o po pusryciu iskart nesportosi reikia min val gal 2. ryte iki 12 gerai vyrskina skrandukas.nors dabar kol jaunas tai apie tokius dalikus kaip teisingas valgys kartais pamirsti 4u.gif

vo del tu geru pusryciu dietologai juk ir nesusitaria lotuliukas.gif vieni teigia kad ryte reik gaut 30 proc dieno normos, o kiti jokiais bliudais iki 12 neleidzia valgyt (isskyrus vaisus, darzoves sultis) mat vyksta salinimo procesas lotuliukas.gif na mano asmenine nuomone - visgi reik isiklausyk i organizmas ax.gif kiekvienas mes juk unikalus mirksiukas.gif as pvz kiek bandziau valgyt stiprius pusrycius - viskas, man gaunasi raganosis doh.gif apsunkstu visai dienai, energija nuseda i pilva, nuotaikos nebelieka - vienzo total kosmar buna doh.gif taiigs mano ale pusryciai buna ne ankciau kokiu 10-11 val vaisiu ar keliu ryziu trapuciu pavidalo - tada as jauciuosi puikiai ax.gif

niu ka jau valanda atmirkau prie kompo galiu sau leisti pavaryt valandzike ant ledo, tadu presiuks ir pries akis oi kokia ilgaaaaa diena nusimato, grysiu ne anksciau 7 vakaro doh.gif mieste reikalu milijonai doh.gif kaip nekenciu po pardes slaistytis ir maista pirkti - issekina juodai mane doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal priimsit i savo buri blush2.gif noriu suigrazinti formas po nestumu, sportuoju namuose, kazkada darydavau tuos pratimuskus 8 min, turiu isirasiu i DVD bet guli kazkur numestas blush2.gif , siaip jau griebiau jauti uz ragu ir sportuoju rytais ir vakarais po kokia 10-15 min, bet taip dar tik kokia 2 sav, tai dar rezultatu nematau verysad.gif .Sportuoju va su tokiu treniruokliu
user posted image
turiu ir lanka, tai reiks ir ji pradeti sukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SonataB: 12 vasario 2010 - 09:44
QUOTE(SonataB @ 2010 02 12, 10:43)
Sveikutes. Gal priimsit i savo buri  blush2.gif  noriu suigrazinti formas po nestumu, sportuoju namuose, kazkada darydavau tuos pratimuskus 8 min, turiu isirasiu i DVD bet guli kazkur numestas  blush2.gif , siaip jau griebiau jauti uz ragu ir sportuoju rytais ir vakarais po kokia 10-15 min, bet taip dar tik kokia 2 sav, tai dar rezultatu nematau  verysad.gif .Sportuoju va su tokiu treniruokliu
user posted image
turiu ir lanka, tai reiks ir ji pradeti sukti

thumbup.gif visada malonu kai naujas žmogus nori prisijunkt sekmes darant pratimukus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.Norejau paklaust ar jus kiekviena diena darot pratimus? As savaitgaliais pailsiu, skaiciau,kad reik duot organizmui pailset
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 02 13, 12:14)
Labas rytas.Norejau paklaust ar jus kiekviena diena darot pratimus? As savaitgaliais pailsiu, skaiciau,kad reik duot organizmui pailset

Aš savaitgalį darau dvigubai, nes ir vakarais leidžiu daugiau paskanauti ką nors ax.gif
Atsakyti
Man savaitgaliais ne visa laika pavyksta. Tai isvaziave dazniausiai bunam. Nebuna kada nei kur. blush2.gif Bet stengiuosi nepraleisti nei vienos dienos notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 13, 11:26)
Aš savaitgalį darau dvigubai, nes ir vakarais leidžiu daugiau paskanauti ką nors  ax.gif

kad ir siaip paskanauju smile.gif.tai reiks ir siandie daryti. tik vis dar paskanavimus nurasau del to kad dar truputuka maitinu mazyli,bet jauciu reik mazyt saldumynus,nes norisi atsilus oram graziau atrodyt,deprisija jau varo lasiniu rynke, nors vryas guodzia,kad gerai atrodau,bet saves bemyliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 02 11, 20:02)
Aš irgi darau kiekvieną dieną, darbo dienom antroje dienos pusėje, o savaitgaliais kaip jau sumąstau.  smile.gif
Aš jau šiandien duoklę abs,buns ir legs atidaviau. smile.gif
Gero vakaro.  4u.gif

Norit tokio kūno? Važiuojam.  wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=Ie7Dd63-JIA

drinks_cheers.gif tikrai norim tokio kūno drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(SonataB @ 2010 02 13, 13:09)
kad ir siaip paskanauju smile.gif.tai reiks ir siandie daryti. tik vis dar paskanavimus nurasau del to kad dar truputuka maitinu mazyli,bet jauciu reik mazyt saldumynus,nes norisi atsilus oram graziau atrodyt,deprisija jau varo lasiniu rynke, nors vryas guodzia,kad gerai atrodau,bet saves bemyliu  schmoll.gif

ax.gif save reikia vistiek mylet aisku but gražiai irgi reikia stenktis mirksiukas.gif
Atsakyti