Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Mano skaudantis pilvukas taip pat jungiasi prie jūsų būrio ax.gif gal kuri ilgiau sportuojanti galėtų ir kokių motyvacinių nuotraukų įkelti su rezultatais? biggrin.gif
Atsakyti
Super idėja, nes labai labai sunku kolkas pačiai motyvuotis biggrin.gif ypač kai brangiausiasis per dantį patraukia biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kas nors norėtų čia savo nuotraukas dėti biggrin.gif Juolab, kad ir tie rezultatai gal nėra tokie stulbinami. Na tarkim aš 1,72 m ūgio, svoris apie 58 kg. Per pora savaičių per liemenį suplonėjau 1 cm, per pilvą 1 cm, per šonus 3 cm. Tai kai pasimatuoju matau skirtumą, bet šiaip neatrodau sau plonesnė biggrin.gif
Atsakyti
Aš nemanau, kad šiuo atveju svarstyklės rodys kažkokius pakitimus svoryje, nes darom tik elementarią mankštelę pilvo presui. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 18, 10:49)
Aš nemanau, kad šiuo atveju svarstyklės rodys kažkokius pakitimus svoryje, nes darom tik elementarią mankštelę pilvo presui.  tongue.gif

Tai daryk ne tik mankštelę biggrin.gif Aš jau minėjau, kad darau keturias pratimų grupes (rankos, pilvas, užpakalis, kojos), tai po visų pratimų būnu gerai suprakaitavus ir pavargus karsta.gif
Atsakyti
Na kolkas dar nėra poreiko daryti mankštelę viskam biggrin.gif nes viskuo esu patenkinta, tik labiausiai riebalai kaupiasi ties pilvūzu tongue.gif bet galvoju šalia šitų pratimukų dar eiti pasportuoti kokią aerobiką šiaip dėl energijos ir nuotaikos pakėlimo bigsmile.gif tiesa, atsiminiau ką norėjau pasakyti, kad pagal tavo ūgį ir svorį tu juk esi liekna, tai ką ten dar mesti? biggrin.gif ar šiaip tipo darai pratimus tiesiog taip sakant tvirtinimui ir formos palaikymui, o ne metimui? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 20, 11:40)
Na kolkas dar nėra poreiko daryti mankštelę viskam  biggrin.gif  nes viskuo esu patenkinta, tik labiausiai riebalai kaupiasi ties pilvūzu  tongue.gif  bet galvoju šalia šitų pratimukų dar eiti pasportuoti kokią aerobiką šiaip dėl energijos ir nuotaikos pakėlimo  bigsmile.gif  tiesa, atsiminiau ką norėjau pasakyti, kad pagal tavo ūgį ir svorį tu juk esi liekna, tai ką ten dar mesti?  biggrin.gif ar šiaip tipo darai pratimus tiesiog taip sakant tvirtinimui ir formos palaikymui, o ne metimui?  wub.gif

Nu matai... Dabar aš nesu stora, bet ne tokia plona kaip anksčiau biggrin.gif Čia viskas per tą šeimyninį gyvenimą doh.gif Pradėjau su vyru gyventi ir priaugau apie 9 kg doh.gif Nebereikia į pasimatymus lakstyti, dėl bernų pergyventi - mažiau kalorijų išeikvoju biggrin.gif
O pas mane dar viena kokia "bėda", kad krūtinė nedidelė, tai bijau, kad užpakalis užaugs ir atrodysiu neproporcingai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos ekspertes 4u.gif kokie pratimai yra skirti apatinei pilvo daliai? visa kita manksta susirinkau, truksta tik pilvuzo apaciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2011 10 20, 15:36)
sveikos ekspertes  4u.gif  kokie pratimai yra skirti apatinei pilvo daliai? visa kita manksta susirinkau, truksta tik pilvuzo apaciai  smile.gif

Pasirinkite viena is situ:
Koju kelimas gulint http://www.exrx.net/...egHipRaise.html
Kybant ant skersinio http://www.exrx.net/...egHipRaise.html
Specialiame prietaise http://www.exrx.net/...egHipRaise.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 20 spalio 2011 - 14:58
Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu 4u.gif man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite 4u.gif
O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius dry.gif bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų unsure.gif tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito blush2.gif ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 10:01)
Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu  4u.gif man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite  4u.gif
O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius  dry.gif bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų  unsure.gif tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito  blush2.gif ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu  rolleyes.gif

Pas mane tas pats doh.gif Aš jei būčiau viena galėčiau valgyti mažiau arba išvis nevalgyti lotuliukas.gif bet kai šalia kas nors nuolat valgo aš irgi noriu verysad.gif
Atsakyti
Aš tai ir viena nesiskundžiu apetitu, valgau daug, dažnai ir išvis turiu nuolat ką nors graužti blush2.gif tai jeigu bent pašonėje kažkas valgytų mažiau ar dažniau temptų kur nors ką nors veikti, tai būtų geriau, o dabar mūsų pagrindinė veikla ir yra maistas lotuliukas.gif ką veikiam? važiuojam pavalgyti, pasidarom valgyti, užsisakom valgyti, važiuojam pasiimti maisto unsure.gif po kažkokios veiklos ar pasisėdėjimų su draugais vėl maistas, saldumynai unsure.gif žinau kas greit išspręstų šitą problemą, vėl tragiški, pašliję santykiai, bet geriau jau būsiu stora, bet laiminga ir rami thumbup.gif
Atsakyti