Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 20:26)
ir as padariau kompleksiuka smile.gif
esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote?

o as kazkur skaiciusi, kad geriausia sportuoti iki 19val, bet cia velgi priklauso nuo kiekvieno zmogaus, jo organizmo, kaip kam geriau, as tai stengiuosi iki 12val ryte pasportuoti smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos .ziuriu temute atsigavo.naujokes sveikos prisijungusios.nors buvau dingus bet sporto neapleidau nei dienos.savijauta super jau matosi rezultatas striuke uzsisega daug lengviau .niu zinoma ir sportuoju nemazai bet savijauta tai faina.dabar persimeciau ant sindes is yuo tube kazkaip man fainiau su ja nors pratimukai labai panasus
Papildyta:
o del sporto tai nzn as tai pavangau apie puse sesiu tiksliau lengvai uzkandu tada po 6 einu sportuot ir paskui i burna nieko
Papildyta:
http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f
va nuoroda gal dar kas susigundys
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 21:26)
esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote?

Na tik pabudus matyt nelabai gerai, bet aš tai stengiuosi kuo anksčiau, kad iki pietų padaryčiau, nes vakare tai jau sunku ax.gif
Atsakyti
O kiek kartu per savaite darot siuos pratimus? ax.gif man laaaabai sunku prisiversti sportuoti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 22:51)
O kiek kartu per savaite darot siuos pratimus? ax.gif  man laaaabai sunku prisiversti sportuoti  cray.gif

labas mergaites zaviuosiu Jusu pasiekimais kaip darymo pratymukus taip ir ryzto juos daryt.
as irgi negaliu prisiverst daryt pratymus nors lb reiketu po gimdymo liko lisnu 10kg ir niekaip is vietos nejuda.
bet vat sporta su mokslais ir mazu vaiku sunku suderint. bet pabandysiu.
kaip daznai darote pratymukus?
kas dien ar kas antra?
Aciukas uz ats. linkiu sekmes... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 20:26)

o as kaip tik skaiciau kad ryte tiesiog tusciu skrandziu pasportuoti didziausias efektas,nes organizmas nuo pat pirmos minutes pradeda deginti riebalus mirksiukas.gif

QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 09, 22:28)
kas dien ar kas antra?
Aciukas uz ats. linkiu sekmes... smile.gif

- oi oi oi paikartosiu ka seniau sakiau: kai Nori - ieskai galimybiu,kai NENORI - priezasciu mirksiukas.gif su mazu vaiku man atrodo laiko sportui daug daugiau nei pvz dirbanciai moteriskei, kai visa diena praleidi drbe o gryzus turi ir est seimynaiprigamint ir namus susitvarkyt, lyginti ir pan oi pan..o su vaikiuku ka..ogi nieko..miega maziuliukai juk daznai mirksiukas.gif taigis mergyt pirmyn i trasa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 21:51)
O kiek kartu per savaite darot siuos pratimus? ax.gif  man laaaabai sunku prisiversti sportuoti  cray.gif

Aš darau kasdien smile.gif

QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 09, 23:28)

Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų ax.gif
Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt 4u.gif

QUOTE(okkey @ 2010 02 10, 07:57)
su mazu vaiku man atrodo laiko sportui daug daugiau nei pvz dirbanciai moteriskei, kai visa diena praleidi drbe o gryzus turi ir est seimynaiprigamint ir namus susitvarkyt, lyginti ir pan oi pan..o su vaikiuku ka..ogi nieko..miega maziuliukai juk daznai  mirksiukas.gif taigis  mergyt pirmyn i trasa  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 10, 09:14)
Aš darau kasdien  smile.gif
Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų  ax.gif
Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt  4u.gif
drinks_cheers.gif

saunole man tai laika planot visada sunku buvo tik ir mokausi as dieniniam nuo 8 iki 16 kazkur.bet bandysiu.
laukiu pavasario kaip galima bus su maze i parka vaiksciot ilgesniam laikui..

del trenirociu is ryto taip lb kenke sirdziai geriausias laikas sportui 5-6 val vakaro arba min 3-4 val pries miega. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 10, 08:14)
Aš darau kasdien  smile.gif
Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų  ax.gif
Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt  4u.gif
drinks_cheers.gif

thumbup.gif saunuole as taip pat sportuoju kai dukrytė pietu miegelio miega o jei nespeju einu 9 val daryt pratimuku taip kad laiko visada galima rast jeigu yra tik noro juos daryt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

visiskai teisingai drinks_cheers.gif svarbiausia, kad tik noro butu smile.gif

as papusryciavau, tai dabar uz geros valandos, apie puse 12 eisiu pratimukus daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 10, 08:50)
del trenirociu is ryto taip lb kenke sirdziai geriausias laikas sportui 5-6 val vakaro arba min 3-4 val pries miega. smile.gif

a tai kur ci ataip parasyta kad ritinis sportas kenkia sirdziai g.gif g.gif jei cia eina kalba kad islipai is lovos ir iskart sportuoju tai gal, bet jei praeina gera valanda tai nezinau kokiu budu gali tai kenkti sirdziai g.gif
Atsakyti
As darau kiekviena diena. smile.gif Irgi auginu leliuka, tai kai uzmiega pietu diena ir padarau. netiek ir daug laiko reikia pratimukams, tai imanoma surasti, jai reiketu i sporto sale vaziuoti tai tikrai laiko nerasciau. ax.gif
Atsakyti