Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(lialytia @ 2010 10 16, 22:42)
Tai kad tie lankai nėra labai gerai organizmui - nuo tokio, kad ir atrodo nedidelio svorio (gumbelių) šiek tiek išsikraipo organų padėtis pilvo srity.... doh.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 10 19, 14:30)

biggrin.gif
Neįsivaizduoju, kaip ir kiek reiktų sukti lanką, kad kažkas ten išsikraipytų. Manau, viskas su saiku biggrin.gif
Atsakyti
Na, kad melynes buna po sukimo to lanko su gumbeliais tai tikrai rase merginos... Tai pakankamai skaudzii matyt ten tas sukimas gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2010 10 19, 15:27)
Na, kad melynes buna po sukimo to lanko su gumbeliais tai tikrai rase merginos... Tai pakankamai skaudzii matyt ten tas sukimas gaunasi...

Jeigu lankas sunkus, tai tikėtina. Mes kai metalinį sukdavom mokykloj, tai ties klubų kauliukais būdavo mėlynės, nes kieta ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2010 10 19, 14:27)

man buvo melynes, bet po kokiu 2 sav isnyko ir daugiau nebeatsirado,nors ir po nestumo babandziau sukt,tai tik antra diena skaudejo labai,bet melyniu nebuvo.Apleidau sukima,jauciu reik vel issitraukt ir sukt
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 10 17, 00:42)
Tai kad tie lankai nėra labai gerai organizmui - nuo tokio, kad ir atrodo nedidelio svorio (gumbelių) šiek tiek išsikraipo organų padėtis pilvo srity.... doh.gif

Tikrai tai ne tiesa.Kaip tik labai gerai vidaus organam, pagerina zarnyno veikla, gerieja medziagu apykaita stuburui gerai ir is vis visai savijautai . as suku stai toki ir viskas gerai man su vidaus organais viskas vietoj! blush2.gif

http://topprekes.lt/?p=337
Atsakyti
sveikos, jungiuosi smile.gif darau 8 min jau apie 3 savaites. pirmas dvi dariau kiekviena diena, sia savaite kas 2 dienas. man rezultatos sioks toks matesi po pirmos savaites, o dabar kazkaip sustojo, niekas nesikeicia, gal ka blogai darau ?
Atsakyti
dar vat ka noreciau parekomenduoti thumbup.gif . geras daiktas pilvo presiukui user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2010 10 21, 21:02)
sveikos, jungiuosi smile.gif darau 8 min jau apie 3 savaites. pirmas dvi dariau kiekviena diena, sia savaite kas 2 dienas. man rezultatos sioks toks matesi po pirmos savaites, o dabar kazkaip sustojo, niekas nesikeicia, gal ka blogai darau ?

Pabandyk daryti ta kur nuoroda anksciau buvo ideta 7min, tai vel pajusi rezultata ten daug sunkesni. As jau antra savaite darau juos, tai tikrai jauciu kaip pilvukas mazeja biggrin.gif

QUOTE(mamuuute @ 2010 10 21, 22:09)
dar vat ka noreciau parekomenduoti  thumbup.gif . geras daiktas pilvo presiukui user posted image

Sitas daiktas manau labiau pazengusioms, nes buvau pasiskolinus ir nelabai kas pavyko per silpnos pas mane dar rankos ir kiti raumenukai verysad.gif
Atsakyti
oj, pirma karta matau... blush2.gif kaip dar toki naudoti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 10 22, 12:24)
oj, pirma karta matau... blush2.gif  kaip dar toki naudoti??? g.gif

atsiklaupt ant keliu, laikyti ratuka uz tu rankeneliu ir vaziuoti ratuku pirmyn. taip issitiesiant, tada vaziuoti atgal i pradine padeti. laaabai gerai dirba pilvo raumenys ir netik pilvo. labiau pazengus pratima galima daryti atsistojus. bet cia jau aukstasis pilotazas. daiktas nebrangus bet geras. buvau ji kazkaip uzmetus, bet va prisiiniau, kad turiu bigsmile.gif . reikia vel pradeti vazinetis. ispradziu galima po truputi pratintis, nepilnai issitiesti. nes siaip labai lengva su juo pasitempti.
Atsakyti
aciu uz info 4u.gif 4u.gif , o gal zinot kaip jis vadinasi??? gal turi koki tarptautini pavadinima g.gif blush2.gif
Atsakyti