Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Ende @ 2010 10 06, 11:24)
Pas mane apatinė irgi problematiška  doh.gif  Na, bet dar neilgai tedarau šitus pratimus, po kelių įdomu rezultatas bus. Aš be šito, dar darau paskui pratimus "šoninei". Galvoju gal dar lanką reik įsitaisyt, kad jau išvis visas komplektas pratimų būtų  g.gif

turiu as ir lanka, tik nebesuku,nu neprisiruosiu,kai mazus miega tingiu,kai uzsimanau tai vaikai laksto doh.gif Bet jauciu reik susiimt,iki sios vasaros nespejau,tai gal iki ateinancios kaip nors tuos riebalus nutirpdysiu
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 10 06, 15:40)
turiu as ir lanka, tik nebesuku,nu neprisiruosiu,kai mazus miega tingiu,kai uzsimanau tai vaikai laksto  doh.gif Bet jauciu reik susiimt,iki sios vasaros nespejau,tai gal iki ateinancios kaip nors tuos riebalus nutirpdysiu

Aš irgi iki kitos vasaros norėčiau tos baronkos atsikratyt biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 10 06, 11:17)
dariau is pradziu siuos pratimukus,paskui pi gimdymo kuruose kitokiu parode, dariau tuos, tai nzn kiek ten tu minuciu gaunasi,bet kartais ir po kelis simtus atsilenkimu padarydavau.Nu gal virsutine dalis pilvo stangresne,bet man reik kad apatine dingtu  smile.gif Ir su metais vis sunkyn jauciu bus panaikint ta pilva.

Apatinę pilvo dalį treniruoja apatinės kūno dalies kilnojimas, viršutinę - viršutinės.
Atsakyti
Sveikos, noreciau ir as prisijungti i Jusu buri. Su antruoju nestumu priaugau daugiau nei 30kg doh.gif I gala nestumo atrode, kad ir nevalgant svoris dideja valandom. Ziauriausia tai, kad uz lango tuoj ziemuze,o netelpu i jokias kelnes. Is principo neperku nauju, kad butu didesnis stimulas greiciau atsikratyti tu nereikalingu kg. Grizus po gimdymo kai pasisveriau vos neapsiverkiau, kad reiks numesti 20kg, bet dabar kaip sakoma sviesa tunelio gale po truputi arteja smile.gif Siai dienai liko dar 8kg,
Labai patinka tie 8min pratimukai darau saziningai kasdien jau 3 savaite dar stepperi paminu po pora kartu per diena ir aisku ziuriu ka valgau...
Taip kad noriu prisijungti prie sportuojanciu smile.gif linksmiau kai sportuoji ir dalinies mintimis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NirN: 12 spalio 2010 - 17:16
QUOTE(NirN @ 2010 10 12, 18:15)
Sveikos, noreciau ir as prisijungti i Jusu buri. Su antruoju nestumu priaugau daugiau nei 30kg  doh.gif

Sveika, sveika mirksiukas.gif Tai neblogai krenta tas svoris jei jau 12kg įveikti!
O nesunku daryti pratimų šitų? Nedaug dar laiko po gimdymo praėjo...
Atsakyti
Pradžioj dauguma pratimų sunkūs, paskui apsipranti, juk taip ir turi būt, nes kitaip nebus poveikio. Kai priprasit prie šitų, imkit didesnį krūvį.
Man jau norisi kažko kito smile.gif
Atsakyti
jungiuos ir as i jusus buri, jei galima. patiko ir man sitie pratimai, tikiuosi neapleisiu ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 13, 11:57)
jungiuos ir as i jusus buri, jei galima. patiko ir man sitie pratimai, tikiuosi neapleisiu ju  biggrin.gif

Junkis 4u.gif Kuo daugiau, tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 12, 18:28)
Sveika, sveika  mirksiukas.gif  Tai neblogai krenta tas svoris jei jau 12kg įveikti!
O nesunku daryti pratimų šitų? Nedaug dar laiko po gimdymo praėjo...

Niugi niugi ka matau tai sportuojam kartu smile.gif
Pradzioj tai buvo ziauriai sunku, bet dabar jau pats tas... Pradzioje netgi ir darydavau daug leciau, bet pastangos dave savo ir dabar gerai suprakaituoju, bet jau matau, kad darau viska daug geriau ir tokia tvirtesne jauciuosi thumbup.gif
Slyksciausia, kad tie 8 kg ant klubu liko, nes kelniu vistiek nesusisegu doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NirN: 13 spalio 2010 - 11:05
QUOTE(NirN @ 2010 10 13, 11:04)
Niugi niugi ka matau tai sportuojam kartu smile.gif
Pradzioj tai buvo ziauriai sunku, bet dabar jau pats tas... Pradzioje netgi ir darydavau daug leciau, bet pastangos dave savo ir dabar gerai suprakaituoju, bet jau matau, kad darau viska daug geriau ir tokia tvirtesne jauciuosi  thumbup.gif
Slyksciausia, kad tie 8 kg ant klubu liko, nes kelniu vistiek nesusisegu doh.gif

bet tai kaip taip sugebeti per du menesius numesti 12 kg? bigsmile.gif . as tai net nzn kiek man kg liko, bet kas liko tai patys bjauriausi doh.gif klubai, pilvas, sonai... nu gal kokie 5 kg
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 13, 12:12)
bet tai kaip taip sugebeti per du menesius numesti 12 kg?  bigsmile.gif . as tai net nzn kiek man kg liko, bet kas liko tai patys bjauriausi  doh.gif  klubai, pilvas, sonai... nu gal kokie 5 kg

Na manau tik noro reikia tureti pradzioj pradejau reguliuoti mityba po 18 val nevalgau na nebent jei norisi koki obuoli arba ryziu trapuciu pora, kad alki numalsint. Valgau visokias koses, darzoves, liesa mesyte be jokiu padazu, riebalu. Jokiu saldumynu, bulkuciu nebent kartais duonytes su grudais...
Man visa tai nesunku, nes as visada taip maitindavausi tik aisku kai dabar nemazas bagazas kg, tai viskas daug griezciau be jokiu nuolaidu sau. schmoll.gif
Kai visa tai derini su visom mankstelem tai ir svoris greiciau krenta thumbup.gif
Tik tiek, kad tuos 12kg buvo lengviau numesti, nes organizmas buvo tokiam kaip ir soke. Like 8kg bus nelengva uzduotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2010 10 13, 11:25)
Na manau tik noro reikia tureti pradzioj pradejau reguliuoti mityba po 18 val nevalgau na nebent jei norisi koki obuoli arba ryziu trapuciu pora, kad alki numalsint. Valgau visokias koses, darzoves, liesa mesyte be jokiu padazu, riebalu. Jokiu saldumynu, bulkuciu nebent kartais duonytes su grudais...
Man visa tai nesunku, nes as visada taip maitindavausi tik aisku kai dabar nemazas bagazas kg, tai viskas daug griezciau be jokiu nuolaidu sau.  schmoll.gif
Kai visa tai derini su visom mankstelem tai ir svoris greiciau krenta thumbup.gif
Tik tiek, kad tuos 12kg buvo lengviau numesti, nes organizmas buvo tokiam kaip ir soke. Like 8kg bus nelengva uzduotis  verysad.gif

linkiu kuo greiciau sugryzti i savp formas drinks_cheers.gif
Atsakyti