Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos merginos,jei priimsit i savo gretas, noreciau prisijungti prie jusu draugijos ir kartu su visom stiprinti pilvo raumenukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2010 10 03, 13:12)
Sveikos merginos,jei priimsit i savo gretas, noreciau prisijungti prie jusu draugijos ir kartu su visom stiprinti pilvo raumenukus  4u.gif

Sveika 4u.gif Apmirus temelė šita truputį, bet gal atsigaus blush2.gif Ilgai darai pratimus?
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 03, 15:42)
Sveika  4u.gif Apmirus temelė šita truputį, bet gal atsigaus  blush2.gif  Ilgai darai pratimus?

Ne,pasiryžau nuo šiandien daryt kasdien arba kas antra bent jau dieną pioneer.gif Šiandien jau pradžia padariau smile.gif pasinaudojau jūsų įkelta nuoroda pirmam puslapiuke ir visus ten rodytus pratimukus atlikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2010 10 03, 22:15)
Ne,pasiryžau nuo šiandien daryt kasdien arba kas antra bent jau dieną  pioneer.gif  Šiandien jau pradžia padariau  smile.gif  pasinaudojau jūsų įkelta nuoroda pirmam puslapiuke ir visus ten rodytus pratimukus atlikau  4u.gif

Aš irgi neilgai darau, 9 dienas 4u.gif Nesunku ir laiko rasti ir neilgai kankintis reikia. Kol kas patinka man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 03, 22:20)
Aš irgi neilgai darau, 9 dienas  4u.gif  Nesunku ir laiko rasti ir neilgai kankintis reikia. Kol kas patinka man  bigsmile.gif

Labas rytas, taip pliusas yra čia,kad reikia atrasti tik 10min laisvų ir pasportuoji, tikiuosi rezultatai bus matomi tongue.gif 4u.gif o tu šaunuolė,kad jau 9 dienas darai pratimukus, tikiuosi aš jų neapleisiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika_150: 04 spalio 2010 - 07:51
Sveikutes.seniai jau cia buvau uzsukus, ir zinokit nemanau,kad 10 min uzteks pasidaryt grazu pilvuka jei ant ju lasiniu yra.Man jau net upo nera sportuot, kelis men dariau ir nulis rezultato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 10 04, 10:48)
Sveikutes.seniai jau cia buvau uzsukus, ir zinokit nemanau,kad 10 min uzteks pasidaryt grazu pilvuka jei ant ju lasiniu yra.Man jau net upo nera sportuot, kelis men dariau ir nulis rezultato  verysad.gif

Kad numest lašinius, reikia tvarkyt mitybą, o sportas "tešlikės" stangrinimui ir raumenų stiprinimui biggrin.gif Sakau iš patirties, vien sportu pilvo nenusportuosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 04, 14:35)
Kad numest lašinius, reikia tvarkyt mitybą, o sportas "tešlikės" stangrinimui ir raumenų stiprinimui  biggrin.gif  Sakau iš patirties, vien sportu pilvo nenusportuosi  schmoll.gif

nu daugiausia pas mane stangrinti ir reik,bet jokio rezultato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 10 04, 19:09)
nu daugiausia pas mane stangrinti ir reik,bet jokio rezultato  verysad.gif

O tik tas 8min ir darai?
Atsakyti
Aš čia skundžiausi neseniai, kad nė velnio nepadeda biggrin.gif Bet man rodos, kad jau yra kažkoks poveikis. Darau tik tas 8min smile.gif Aišku, iki aiškaus preso labai toli ir kažin, ar įmanoma vien tik su sportu ir tom 8min, bet jaučiasi, kad kažkas vyksta. Manau, tiesiog reikia daugiau kantrybės, matyt pilvukas pasiduos daug sunkiau nei kojos ar rankos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 05, 19:24)
O tik tas 8min ir darai?

dariau is pradziu siuos pratimukus,paskui pi gimdymo kuruose kitokiu parode, dariau tuos, tai nzn kiek ten tu minuciu gaunasi,bet kartais ir po kelis simtus atsilenkimu padarydavau.Nu gal virsutine dalis pilvo stangresne,bet man reik kad apatine dingtu smile.gif Ir su metais vis sunkyn jauciu bus panaikint ta pilva.
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2010 10 06, 11:17)
dariau is pradziu siuos pratimukus,paskui pi gimdymo kuruose kitokiu parode, dariau tuos, tai nzn kiek ten tu minuciu gaunasi,bet kartais ir po kelis simtus atsilenkimu padarydavau.Nu gal virsutine dalis pilvo stangresne,bet man reik kad apatine dingtu  smile.gif Ir su metais vis sunkyn jauciu bus panaikint ta pilva.

Pas mane apatinė irgi problematiška doh.gif Na, bet dar neilgai tedarau šitus pratimus, po kelių įdomu rezultatas bus. Aš be šito, dar darau paskui pratimus "šoninei". Galvoju gal dar lanką reik įsitaisyt, kad jau išvis visas komplektas pratimų būtų g.gif
Atsakyti