Sveikos merginos,jei priimsit i savo gretas, noreciau prisijungti prie jusu draugijos ir kartu su visom stiprinti pilvo raumenukus
QUOTE(Monika_150 @ 2010 10 03, 13:12)
Sveikos merginos,jei priimsit i savo gretas, noreciau prisijungti prie jusu draugijos ir kartu su visom stiprinti pilvo raumenukus
Sveika Apmirus temelė šita truputį, bet gal atsigaus Ilgai darai pratimus?
QUOTE(Ende @ 2010 10 03, 15:42)
Sveika Apmirus temelė šita truputį, bet gal atsigaus Ilgai darai pratimus?
Ne,pasiryžau nuo šiandien daryt kasdien arba kas antra bent jau dieną Šiandien jau pradžia padariau pasinaudojau jūsų įkelta nuoroda pirmam puslapiuke ir visus ten rodytus pratimukus atlikau
QUOTE(Monika_150 @ 2010 10 03, 22:15)
Ne,pasiryžau nuo šiandien daryt kasdien arba kas antra bent jau dieną Šiandien jau pradžia padariau pasinaudojau jūsų įkelta nuoroda pirmam puslapiuke ir visus ten rodytus pratimukus atlikau
Aš irgi neilgai darau, 9 dienas Nesunku ir laiko rasti ir neilgai kankintis reikia. Kol kas patinka man
QUOTE(Ende @ 2010 10 03, 22:20)
Aš irgi neilgai darau, 9 dienas Nesunku ir laiko rasti ir neilgai kankintis reikia. Kol kas patinka man
Labas rytas, taip pliusas yra čia,kad reikia atrasti tik 10min laisvų ir pasportuoji, tikiuosi rezultatai bus matomi o tu šaunuolė,kad jau 9 dienas darai pratimukus, tikiuosi aš jų neapleisiu
Sveikutes.seniai jau cia buvau uzsukus, ir zinokit nemanau,kad 10 min uzteks pasidaryt grazu pilvuka jei ant ju lasiniu yra.Man jau net upo nera sportuot, kelis men dariau ir nulis rezultato
QUOTE(SonataB @ 2010 10 04, 10:48)
Sveikutes.seniai jau cia buvau uzsukus, ir zinokit nemanau,kad 10 min uzteks pasidaryt grazu pilvuka jei ant ju lasiniu yra.Man jau net upo nera sportuot, kelis men dariau ir nulis rezultato
Kad numest lašinius, reikia tvarkyt mitybą, o sportas "tešlikės" stangrinimui ir raumenų stiprinimui Sakau iš patirties, vien sportu pilvo nenusportuosi
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 04, 14:35)
Kad numest lašinius, reikia tvarkyt mitybą, o sportas "tešlikės" stangrinimui ir raumenų stiprinimui Sakau iš patirties, vien sportu pilvo nenusportuosi
nu daugiausia pas mane stangrinti ir reik,bet jokio rezultato
QUOTE(SonataB @ 2010 10 04, 19:09)
nu daugiausia pas mane stangrinti ir reik,bet jokio rezultato
O tik tas 8min ir darai?
Aš čia skundžiausi neseniai, kad nė velnio nepadeda Bet man rodos, kad jau yra kažkoks poveikis. Darau tik tas 8min Aišku, iki aiškaus preso labai toli ir kažin, ar įmanoma vien tik su sportu ir tom 8min, bet jaučiasi, kad kažkas vyksta. Manau, tiesiog reikia daugiau kantrybės, matyt pilvukas pasiduos daug sunkiau nei kojos ar rankos
QUOTE(Ende @ 2010 10 05, 19:24)
O tik tas 8min ir darai?
dariau is pradziu siuos pratimukus,paskui pi gimdymo kuruose kitokiu parode, dariau tuos, tai nzn kiek ten tu minuciu gaunasi,bet kartais ir po kelis simtus atsilenkimu padarydavau.Nu gal virsutine dalis pilvo stangresne,bet man reik kad apatine dingtu Ir su metais vis sunkyn jauciu bus panaikint ta pilva.
QUOTE(SonataB @ 2010 10 06, 11:17)
dariau is pradziu siuos pratimukus,paskui pi gimdymo kuruose kitokiu parode, dariau tuos, tai nzn kiek ten tu minuciu gaunasi,bet kartais ir po kelis simtus atsilenkimu padarydavau.Nu gal virsutine dalis pilvo stangresne,bet man reik kad apatine dingtu Ir su metais vis sunkyn jauciu bus panaikint ta pilva.
Pas mane apatinė irgi problematiška Na, bet dar neilgai tedarau šitus pratimus, po kelių įdomu rezultatas bus. Aš be šito, dar darau paskui pratimus "šoninei". Galvoju gal dar lanką reik įsitaisyt, kad jau išvis visas komplektas pratimų būtų