o per kiek laiko rezultatus pamatėt merginos ? aš jau antra savaitė darau kojom ir užpakaliukui, o pilvo preso programą tik pusę atlaikau tai labiausiai jaučiu užpakalį (pasirodo yra ten raumenų ), maudena, o dėl pilvo kol kas negaliu pasakyti, nes visos programos niekaip neištraukiu ir tai maudžia
as vis pradedu pratimukus, bet tai per men kelis kartus...reikia susiimti, ir manau po menesio ryskius rezultatus pamatysiu,,,bet reikia diena is dienos daryt
ir as bandysiu prisidet va katik padariau pratimukus, bet sunkoka visa laika isdaryt, tai po kiekvieno pratimo 5s pertrauka padarau bet nepasidaviau
Fizinės medicinos ir reabilitacijos centras Gemma kviečia į nemokamą paskaitą "Lieknėkime be streso", kuri vyks rugsėjo 2d. 17 val. 30 min. adresu: Juozapavičiaus 9A, Vlnius, Gemma centre.
Norintieji galės užsirašyti ir lankyti svorio mažinimo programą. Vieną iš šios programos dalių jau išbandė ir be streso atsikratė nereikalingų kilogramų Vitalijus Cololo.
Manau, verta atvykti ir išgirsti patarimų iš kvalfikuotų medikų.
Papildyta:
būtina registracija: Tel.: + 370 5 219 5905 Mob.: + 370 6 70 18436
Norintieji galės užsirašyti ir lankyti svorio mažinimo programą. Vieną iš šios programos dalių jau išbandė ir be streso atsikratė nereikalingų kilogramų Vitalijus Cololo.
Papildyta:
QUOTE(juraitieneee @ 2010 09 01, 11:44)
Fizinės medicinos ir reabilitacijos centras Gemma kviečia į nemokamą paskaitą "Lieknėkime be streso", kuri vyks rugsėjo 2d. 17 val. 30 min. adresu: Juozapavičiaus 9A, Vlnius, Gemma centre.
būtina registracija: Tel.: + 370 5 219 5905 Mob.: + 370 6 70 18436
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 12:56)
Darau juos jau antrą mėnesį kasdien ir išvis jokio efekto Nors kitos "8 min" programėlės tikrai veiksmingos
nu as dar tik 4 dienas darau, bet jaucias ant raumenuku, po pirmu dvieju dienu isvis skaudejo kai reikdavo pasilenk, o dabar jau normaliai nesitikiu po savaites rezultatu pamatyt, bet nepasiduosiu
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 04, 16:59)
Darau juos jau antrą mėnesį kasdien ir išvis jokio efekto Nors kitos "8 min" programėlės tikrai veiksmingos
kaip keista..man po poros savaiciu, darant kiekviena diena, jau kietas pilvas pasidare....
Sveikutes, o man nesigauna daryti siuos pratimus, labai kakla skauda
tiesa man ne raumenuku reika, o po gimdymo isitampiusi oda susitrauktu. Tai darau paprasciausius atsilenkimus. Kaip manot kada pasimatys rezultatas, pilvas baisus, kabantis kaip koks drebutis
tiesa man ne raumenuku reika, o po gimdymo isitampiusi oda susitrauktu. Tai darau paprasciausius atsilenkimus. Kaip manot kada pasimatys rezultatas, pilvas baisus, kabantis kaip koks drebutis
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 23, 10:48)
Sveikutes, o man nesigauna daryti siuos pratimus, labai kakla skauda
Tai reiškia, kad blogai pratimus atliekat. Kelt reikia viršutinę nugaros dalį, o kaklo sritis neturi lankstytis.
pratimai,dariau kazka panasaus,bet gaila neilgai,nes vis tos valios nebera
Pirmą kartą šiandien dariau, ant paskutinio pratimo palūžau, nebeišėjo jau, nebeklausė raumenys. Na, bet nėra ko norėt... Paskui tikrai išeis