Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(annaa @ 2010 06 17, 10:12)

Dėkui už pratimukus, išbandysim ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na va, ka tik po mankštelės. 4u.gif Prakaitas bėga tongue.gif

Pamenu prieš kokius metus šią mankštelę dariau kiekvieną dieną apie 4 mėn., tai rezultatą nuostabų buvau pasiekus. gaila, kad apsileidau, ir vėl minkšta pasidariau. doh.gif Tikiuosi dabar užteks valios susiimti rolleyes.gif
Atsakyti
pries metukus vestuvem ir as tuos pratimukus dariau nes po gimdymo ant pilvuko buvo riebaliuku tai per 2sav.man nukrito 3kg.o dabar vel pagimdziau tai vel teks sportuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siuos pratimukus darau kasdien jau 2-as menuo. Nu liuks galiu pasakyt, pilvas tikrai tvirteja ir grazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 07 20, 17:33)
Sveikos,
Siuos pratimukus darau kasdien jau 2-as menuo. Nu liuks galiu pasakyt, pilvas tikrai tvirteja ir grazeja  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ką.pradedu ir aš.noriu truputį sutvirtėti, ir svorio būtų truputuką ne pro šal numest.ribosiu maisto kiekį, gersiu daug vandens ir valgysiu daržovių. biggrin.gif thumbup.gif tikiuosi tapsiu bent kiek tvirtesnė, nes dabar, tai drebutis toks esu truputį. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad sie pratimai visoms padeda. Reiks ir man juos isbandyti - juk taip norisi tureti grazu pilvuka thumbup.gif
Atsakyti
Oho, pabandziau padaryti dar tik viena karta, ir jau truputi ant pilviuko jauciasi bigsmile.gif
ziuresim, kas cia bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
Nuo šiandien darau pilvukui, kojoms ir užpakaliukui pratimus iš youtube. Jei tik bus rezultatai, tada būtinai čia pasireikšiu - gal dar ką pastumėsiu pradėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyti @ 2010 08 11, 13:53)
Nuo šiandien darau pilvukui, kojoms ir užpakaliukui pratimus iš youtube. Jei tik bus rezultatai, tada būtinai čia pasireikšiu - gal dar ką pastumėsiu pradėti  drinks_cheers.gif

O kaip gali rezultatu nebuti?
Bus, bus, ir dar kokie thumbup.gif
Taip kad netingekim ir pradekim wink.gif
Atsakyti
Na aš ir jungiuosi ,pradesėsiu nuo šiandien juos daryti ,žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 12:56)
Sportuojam ir dalinamės patirtimi toliau  4u.gif
Pratimukai http://www.youtube.c...feature=related

Sena tema http://www.supermama...howtopic=485914

superiniai pratimai, aciu!
Atsakyti