Šiandien prasibėgau apie 2km. ir pasidariau pratimėlius pilvo presui bei sėdmenims
Sveikos mamytes, pradesiu ir as jau savo pilvuka krutint Apsileidau siek tiek Na svorio ir taip esu nemazai numetusi , kojos kudos kaip sakaliukai , uzpakaliuko nera o va pilvas ir krutine ,,,, atrodau kaip vyras daug alaus gerentis Dabar ruosiames atostogoms , grysim y lietuva tai turiu menesy laiko bent minimaliai padailinti savo ''stangru '' pilvuka lekiu pirkti kilimelio , svarmenuku ir jungiuosi prie jusu Kartu bus lengviau
siandi jauciu reikes pradeti begioti, buvau pradejusi bet greitai dingo noras, pradziai begu 15 min, tikiuosi veliau padidinsiu laika, ir pratimukus reikes siandi daryti...
o man niekaip neiseina atsisakyti saldumynu...labai norisi bent biskuti...
QUOTE(ismira @ 2010 06 14, 14:34)
siandi jauciu reikes pradeti begioti, buvau pradejusi bet greitai dingo noras, pradziai begu 15 min, tikiuosi veliau padidinsiu laika, ir pratimukus reikes siandi daryti...
Zinau kad norisi ir man norisi bet as kartais palepinu save ryte su kavute suvalgau ka saldaus.. nes kartais organizmui reikia cukraus beto visa diena pries akis isjudesiu ta salduma
nu va siandiena prabegau savi 30 min jau gerai jauciuosi
QUOTE(Luisana @ 2010 06 11, 22:00)
Merginos,gal žinote pratimų ,kurie stiprintų apatinę pilvo dalį?
pas dauguma merginų didžiausia problema su apatiniu pilvo presu, sunkiai tie riebaliukai tirpsta
bandysiu vaizdžiai papasakot (nors dabar galvoju ar nėra to pratimo 8 min ABS) - kojos šiek tiek sulenktos per kelius ir lėtai keliamos kartu su užpakaliuku į dangų (t.y. kuo aukščiau ), tokiu pat lėtumu nuleidžiamos iki 60 laipsnių (kojų ir grindų kampas) - šitas vienas iš efektyvesnių.
kitas iš pilateso programos - tiesios kojos su grindimis sudaro 90 laipsnių kampą, pėdos žiūri į lubas - ir lėtai kilnojame/ nuleidžiame kojas, tarsi visom pėdutem norėtume atsiremti į lubas (jėga turėtų eiti iš apačios šiek tiek su sėdmenimis).
tikiuos aiškiai papasakojau, kad paskui kokios nugaros nepasitempt
na as isigijau liuks krema nuos susidariusiu striju, ir taip pat stangrina pilvuka, tai po pirmo karto rezultatai matosi
kur visos musu sportininkes dingusios
QUOTE(ismira @ 2010 06 18, 09:15)
na as isigijau liuks krema nuos susidariusiu striju, ir taip pat stangrina pilvuka, tai po pirmo karto rezultatai matosi
Kas tas per kremas toks Brangus?
Esu esu aš , paskutiniu metu migrena kamavo, iš mirties vadavausi, nebuvo jokio noro prie pc prisėst
is biotherm linijos...kainuoja 140, et reikia masazuoti ryte vakara...tai jau pilva skauda nuo trinimo, bet nieko iskesiu, kad tik jos nesimatytu taip ryskiai...o dar yra is Matis firmos geras...
QUOTE(ismira @ 2010 06 19, 07:53)
is biotherm linijos...kainuoja 140, et reikia masazuoti ryte vakara...tai jau pilva skauda nuo trinimo, bet nieko iskesiu, kad tik jos nesimatytu taip ryskiai...o dar yra is Matis firmos geras...
O tas trynimas- peilis celiulitui
Pas mane po pirmo nėštumo liko strijų
pas mane liko ir striju ir celiulito belekiek kosmaras, kol atgausiu kuno formas nuprotesiu, atsidarau spinta ir nzn ka apsivilkt nes niekur neilendu, atrodo kas cia tie 5 kg virsaus, bet pasirodo ir dar kaip jauciasi
QUOTE(ismira @ 2010 06 19, 13:36)
pas mane liko ir striju ir celiulito belekiek kosmaras, kol atgausiu kuno formas nuprotesiu, atsidarau spinta ir nzn ka apsivilkt nes niekur neilendu, atrodo kas cia tie 5 kg virsaus, bet pasirodo ir dar kaip jauciasi
Pas mane irgi penki kg likę Vaikui jau virš metų, ir niekaip man tas svoris nekrenta Su pirmu, tai net į minusą po metų kilogramai buvo nuriedėję. O dabar- nifiga