Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Šiandien prasibėgau apie 2km. ir pasidariau pratimėlius pilvo presui bei sėdmenims bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoKoLedine: 14 birželio 2010 - 13:05
Sveikos mamytes, pradesiu ir as jau savo pilvuka krutint smile.gif Apsileidau siek tiek ax.gif Na svorio ir taip esu nemazai numetusi , kojos kudos kaip sakaliukai , uzpakaliuko nera o va pilvas ir krutine ,,,, atrodau kaip vyras daug alaus gerentis biggrin.gif blush2.gif Dabar ruosiames atostogoms , grysim y lietuva tai turiu menesy laiko bent minimaliai padailinti savo ''stangru '' pilvuka doh.gif lekiu pirkti kilimelio , svarmenuku ir jungiuosi prie jusu 4u.gif Kartu bus lengviau nestuke.gif
Atsakyti
siandi jauciu reikes pradeti begioti, buvau pradejusi bet greitai dingo noras, pradziai begu 15 min, tikiuosi veliau padidinsiu laika, ir pratimukus reikes siandi daryti...
o man niekaip neiseina atsisakyti saldumynu...labai norisi bent biskuti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ismira: 14 birželio 2010 - 16:35
QUOTE(ismira @ 2010 06 14, 14:34)
siandi jauciu reikes pradeti begioti, buvau pradejusi bet greitai dingo noras, pradziai begu 15 min, tikiuosi veliau padidinsiu laika, ir pratimukus reikes siandi daryti...
o man niekaip neiseina atsisakyti saldumynu...labai norisi bent biskuti...

Zinau kad norisi ir man norisi blush2.gif bet as kartais palepinu save ryte su kavute suvalgau ka saldaus.. nes kartais organizmui reikia cukraus biggrin.gif beto visa diena pries akis isjudesiu ta salduma biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va siandiena prabegau savi 30 min thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau gerai jauciuosi
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 06 11, 22:00)
Merginos,gal žinote pratimų ,kurie stiprintų apatinę pilvo dalį?  blush2.gif

pas dauguma merginų didžiausia problema su apatiniu pilvo presu, sunkiai tie riebaliukai tirpsta blush2.gif

bandysiu vaizdžiai papasakot (nors dabar galvoju ar nėra to pratimo 8 min ABS) - kojos šiek tiek sulenktos per kelius ir lėtai keliamos kartu su užpakaliuku į dangų (t.y. kuo aukščiau smile.gif ), tokiu pat lėtumu nuleidžiamos iki 60 laipsnių (kojų ir grindų kampas) - šitas vienas iš efektyvesnių.

kitas iš pilateso programos - tiesios kojos su grindimis sudaro 90 laipsnių kampą, pėdos žiūri į lubas - ir lėtai kilnojame/ nuleidžiame kojas, tarsi visom pėdutem norėtume atsiremti į lubas (jėga turėtų eiti iš apačios šiek tiek su sėdmenimis).

tikiuos aiškiai papasakojau, kad paskui kokios nugaros nepasitempt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 17 birželio 2010 - 09:17
na as isigijau liuks krema nuos susidariusiu striju, ir taip pat stangrina pilvuka, tai po pirmo karto rezultatai matosi thumbup.gif thumbup.gif
kur visos musu sportininkes dingusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 18, 09:15)
na as isigijau liuks krema nuos susidariusiu striju, ir taip pat stangrina pilvuka, tai po pirmo karto rezultatai matosi thumbup.gif  thumbup.gif
kur visos musu sportininkes dingusios g.gif

Kas tas per kremas toks g.gif Brangus? g.gif
Esu esu aš biggrin.gif , paskutiniu metu migrena kamavo, iš mirties vadavausi, nebuvo jokio noro prie pc prisėst schmoll.gif
Atsakyti
is biotherm linijos...kainuoja 140, et reikia masazuoti ryte vakara...tai jau pilva skauda nuo trinimo, bet nieko iskesiu, kad tik jos nesimatytu taip ryskiai...o dar yra is Matis firmos geras... smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 19, 07:53)
is biotherm linijos...kainuoja 140, et reikia masazuoti ryte vakara...tai jau pilva skauda nuo trinimo, bet nieko iskesiu, kad tik jos nesimatytu taip ryskiai...o dar yra is Matis firmos geras... smile.gif  smile.gif

O tas trynimas- peilis celiulitui thumbup.gif
Pas mane po pirmo nėštumo liko strijų verysad.gif
Atsakyti
pas mane liko ir striju ir celiulito belekiek doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kosmaras, kol atgausiu kuno formas nuprotesiu, atsidarau spinta ir nzn ka apsivilkt nes niekur neilendu, atrodo kas cia tie 5 kg virsaus, bet pasirodo ir dar kaip jauciasi
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 19, 13:36)
pas mane liko ir striju ir celiulito belekiek doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif kosmaras, kol atgausiu kuno formas nuprotesiu, atsidarau spinta ir nzn ka apsivilkt nes niekur neilendu, atrodo kas cia tie 5 kg virsaus, bet pasirodo ir dar kaip jauciasi

Pas mane irgi penki kg likę unsure.gif Vaikui jau virš metų, ir niekaip man tas svoris nekrenta unsure.gif Su pirmu, tai net į minusą po metų kilogramai buvo nuriedėję. O dabar- nifiga schmoll.gif
Atsakyti