Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Luisana @ 2010 06 11, 22:00)
Merginos,gal žinote pratimų ,kurie stiprintų apatinę pilvo dalį?  blush2.gif

man irgi praverstu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
JOOO.. Butu labai gerai. Pas mane labai kvailai, virsutinis presas lygus, o pilvo apacia (apatinis presas) lyg kisene, toks arbuziukas blush2.gif ir nzn ka daryti reikia kad man susivienodytu ir butu plokscias pilvukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blionde @ 2010 06 12, 19:43)
Sveikutes,
JOOO.. Butu labai gerai. Pas mane labai kvailai, virsutinis presas lygus, o pilvo apacia (apatinis presas) lyg kisene, toks arbuziukas  blush2.gif  ir nzn ka daryti reikia kad man susivienodytu ir butu plokscias pilvukas  smile.gif

man tai virsutine dalis pastorejo net (apimties atzvilgiu nes presas issipute (ar kaip cia pavadinus biggrin.gif ) tai gavosi plokscias tas pilvas, bet noretusi kad pilvo apacia kietesne butu kaip virsutine dalis, nes dabar siek tiek minkstesne, o man nepatinka tie minkstumai g.gif
Atsakyti
Sveikutes ;} Prisijungiu prie sportininkių būrio 4u.gif
O apatiniam pilvo presui esu kazkada girdejusi, atsigulus kryziuoti kojas aukstyn zemyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 06 13, 14:06)
Sveikutes ;} Prisijungiu prie sportininkių būrio  4u.gif
O apatiniam pilvo presui esu kazkada girdejusi, atsigulus kryziuoti kojas aukstyn zemyn  4u.gif

Man atrodo užtektų 45 laipsnių kampu pakeltas palaikyti. good.gif pratimas. Klube tokį darydavom, tik gulėdavom ant suoliuko ax.gif
Atsakyti
Na as taip pat girdejau kad koju kelnojimas labai gerai apatiniam presui, nesvarbu ar sulenktas ar istiestas tik darant nereikia liesti zemes, kad visada jaustum itempta raumeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blionde @ 2010 06 12, 19:43)

Sveikutes,
JOOO.. Butu labai gerai. Pas mane labai kvailai, virsutinis presas lygus, o pilvo apacia (apatinis presas) lyg kisene, toks arbuziukas  blush2.gif  ir nzn ka daryti reikia kad man susivienodytu ir butu plokscias pilvukas  smile.gif

man ir tas pats yra ir buvo visa laika, schmoll.gif
merginos kaip reikia numesti svorio, koki maista su kuom derinti ir ko atsisakyti...nes vien preso neuztks, man liko papildomi kg...i kluba kol kas galimybiu tikrai neturiu eiti, nesu gyvenime dietos laikiusi nes nereikedavo, o dabar net nzn nuo ko pradet, badauti nesinori ir neistverciau manau...
reikia gal pasidaryti pradzioj lieknejimo liniuote g.gif g.gif g.gif bus paskatinimas...
ir dar pradejau vel gerti kontraceptines tabletes, tai stebiu kartais ar svoris nedideja nuo ju, nes tikrai daug nevalgau bet svoris kazkaip stovi...
zodziu gal galit pasidalinti savo patirtim,
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 13, 22:45)
dar pradejau vel gerti kontraceptines tabletes, tai stebiu kartais ar svoris nedideja nuo ju, nes tikrai daug nevalgau bet svoris kazkaip stovi...

As kai pradejau vartot KT bijojau kad tik dar nepradetu dideti svoris doh.gif o buvo tada 80kg (pradejau gruodzio men)
kai pradejau jausdavau didelį alkį, bet vis zinojau kad tai KT poveikis tai nueidavau y virtuve ir tik kazko truputį uzkasdavau, kad apgaut skrandį, nu ir po men, supratau kad man jau nera tokio didelio algio, organizmas priprato. biggrin.gif ir svoris vis nedidejo, bet ir nekrito... bet kai pradejau mest svorį jis krenta potruputį.
cia priklauso daug kas nuo organizmo zmogaus vartojant tuos kontraceptikus. Bet man pavyko atsilaikyt tam alkiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 06 14, 09:27)
As kai pradejau vartot KT bijojau kad tik dar nepradetu dideti svoris doh.gif  o buvo tada 80kg (pradejau gruodzio men)
kai pradejau jausdavau didelį alkį, bet vis zinojau kad tai KT poveikis tai nueidavau y virtuve ir tik kazko truputį uzkasdavau, kad apgaut skrandį, nu ir po men, supratau kad man jau nera tokio didelio algio, organizmas priprato. biggrin.gif  ir svoris vis nedidejo, bet ir nekrito... bet kai pradejau mest svorį jis krenta potruputį.
cia priklauso daug kas nuo organizmo zmogaus vartojant tuos kontraceptikus. Bet man pavyko atsilaikyt tam alkiui smile.gif

na as kai iki nestumo geriau, tai man nukrito svorisdar nuo ju, po to padariau pertraukametu, kad galeciau pastoti, nu ir kai meciau juos gerti kokius 3 kg uzsidejau verysad.gif dabar geriu kitos rusies, atseit naujos kartos, tai ziuriu kaip cia bus, siaip apetitas nepadidejo, bet reiskiasi kad reikia rimciau susiimti su maistu, ir valgyt darzoves tik su biski mesos, atsisakyti visokiu bulviu...is tikro jei viena buciau tai isvis virtuves nereiketu, bet kai vyrui darai valgyt, tai nori nenori ir pati pavalgai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif reikia kazkaip mesti si iproti...

is kokiu miestu esat blush2.gif jei ne paslaptis,,,as tai is siauliu
Atsakyti
sveikutes blush2.gif esu tokia nusivylusi kad net nezinau ka daryti. sveriu 84kg ugis 172cm verysad.gif noriu tureti grazu pilvuka nes dabar atrodau kaip nescia nors tokia nesu blush2.gif gal galit patarti ka daryti? siandien bandziau begioti nubegau tik gal kokius 300-400m ir viskas. po to vakare vel begiosiu ir darysiu atsilenkimus.gal galit patarti kiek reiktu nubegti ir kokius pratimus daryti pilvo presui? nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=o45B6U7UzNE Šie pratimai stiprina apatinę pilvo sritį. Kaip Jūs ir minėjot,tai kojų kilnojimai įvairūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 13, 19:45)
man ir tas pats yra ir buvo visa laika, schmoll.gif
merginos kaip reikia numesti svorio, koki maista su kuom derinti ir ko atsisakyti...nes vien preso neuztks, man  liko papildomi kg...i kluba kol kas galimybiu tikrai neturiu eiti, nesu gyvenime dietos laikiusi nes nereikedavo, o dabar net nzn nuo ko pradet, badauti nesinori ir neistverciau manau...
reikia gal pasidaryti pradzioj lieknejimo liniuote g.gif  g.gif  g.gif bus paskatinimas...
ir dar pradejau vel gerti kontraceptines tabletes, tai stebiu kartais ar svoris nedideja nuo ju, nes tikrai daug nevalgau bet svoris kazkaip stovi...
zodziu gal galit pasidalinti savo patirtim,

Sveikutes 4u.gif
Man taip pat sunkoka atsisakyti maisto kai gaminu savo vyrui, ir ragauti reikia ir pan dalykai, tik apetita sukelia. Tai nusprendziau griestai daryti taip: jau trecia savaite stengiuosi po biski atsisakyti VISISKAI saldumynu, bulviu nevalgyti ir bulkos bei derinti maista. Galiu pasakyti rezultatas toks kad jauciuosi daug lengviau, neapsunkusi (gal delto kad bulviu nebevalgau..). Ir sau atrodo kad palieknejau, formos lyg ir lygesnes atrodo blush2.gif Gal ir nesimato, bet svarbu kad pati gerai jauciuosi smile.gif
Papildyta:
siandien bandziau begioti nubegau tik gal kokius 300-400m ir viskas.

Kaip pradejau pati begioti, negalejau isvis begti, dusdavau, atrodo kad kas smaugia. bet vis mano vyras kartodavo kad reikia persilausti. Na tai sporto saleje emiau begti iki 5 minuciu ir taip keliata savaiciu po 2 kartus i savaite, poto didinau laika ir t.t. Na siuo metu laisvai prasibegu 30 - 40 minuciu, nedusdama su lygiu kvepavimu. Zinok nebijok begioti, pradzia visada sunki mirksiukas.gif
Atsakyti