QUOTE(ismira @ 2010 06 13, 19:45)
man ir tas pats yra ir buvo visa laika,
merginos kaip reikia numesti svorio, koki maista su kuom derinti ir ko atsisakyti...nes vien preso neuztks, man liko papildomi kg...i kluba kol kas galimybiu tikrai neturiu eiti, nesu gyvenime dietos laikiusi nes nereikedavo, o dabar net nzn nuo ko pradet, badauti nesinori ir neistverciau manau...
reikia gal pasidaryti pradzioj lieknejimo liniuote
bus paskatinimas...
ir dar pradejau vel gerti kontraceptines tabletes, tai stebiu kartais ar svoris nedideja nuo ju, nes tikrai daug nevalgau bet svoris kazkaip stovi...
zodziu gal galit pasidalinti savo patirtim,
Sveikutes
Man taip pat sunkoka atsisakyti maisto kai gaminu savo vyrui, ir ragauti reikia ir pan dalykai, tik apetita sukelia. Tai nusprendziau griestai daryti taip: jau trecia savaite stengiuosi po biski atsisakyti VISISKAI saldumynu, bulviu nevalgyti ir bulkos bei derinti maista. Galiu pasakyti rezultatas toks kad jauciuosi daug lengviau, neapsunkusi (gal delto kad bulviu nebevalgau..). Ir sau atrodo kad palieknejau, formos lyg ir lygesnes atrodo
Gal ir nesimato, bet svarbu kad pati gerai jauciuosi
Papildyta:
siandien bandziau begioti nubegau tik gal kokius 300-400m ir viskas.
Kaip pradejau pati begioti, negalejau isvis begti, dusdavau, atrodo kad kas smaugia. bet vis mano vyras kartodavo kad reikia persilausti. Na tai sporto saleje emiau begti iki 5 minuciu ir taip keliata savaiciu po 2 kartus i savaite, poto didinau laika ir t.t. Na siuo metu laisvai prasibegu 30 - 40 minuciu, nedusdama su lygiu kvepavimu. Zinok nebijok begioti, pradzia visada sunki