Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 11:11)
Labas rytas  4u.gif

as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu  blush2.gif

O jai du kartus per diena daryt,jug nieko blogo tame nera?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:30)

nemanau, kad gerai dukart i diena sportuoti blush2.gif kam toks kruvis, uzteks ir kasdien po viena karta pratimukus padaryti smile.gif
manau ir kas antra diena uztektu sportuoti, bet taip jau rimtai, o as kai ne visus pratimus darau, tai stengiuosi kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 02 09, 13:19)
as apie 1,5 menesio darau = pilvuks jau tvirteja..na ka kaladziu dar nematau lotuliukas.gif (ju ir nesiekiu), bet rezultata tikrai jauciu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Kaladžių siekiant matyt reiktų daryti 80 min. pratimukus lotuliukas.gif

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 13:30)

Organizmas pasakys ar ne per daug 4u.gif
Aš dariau visaip, bet dabar darau dažniausiai po vieną kartą, savaitgalį dvigubai ax.gif
Atsakyti
sveikos, prisijungiu ir as prie visu sportuojanciu 4u.gif
katik pasportavau tai prisedau pasidalinti ispudziais biggrin.gif galvojau kad pilvas susprogs lotuliukas.gif bet pratimukai tai super, fainuciai tokie, o ir sportuoti smagu kai kazkas sneka ir sportuoja kartu su tavimi ekrane thumbup.gif lotuliukas.gif
sekmes visoms siekti graziu rezultatu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 09, 12:43)
Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn.  4u.gif

suzaveta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 17:14)
sveikos, prisijungiu ir as prie visu sportuojanciu 4u.gif
katik pasportavau tai prisedau pasidalinti ispudziais biggrin.gif  galvojau kad pilvas susprogs lotuliukas.gif  bet pratimukai tai super, fainuciai tokie, o ir sportuoti smagu kai kazkas sneka ir sportuoja kartu su tavimi ekrane thumbup.gif  lotuliukas.gif
sekmes visoms siekti graziu rezultatu 4u.gif  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 17:19)

blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės smile.gif
Neraite,kaip nuostabu,kad taip ilgai sportuojate wub.gif
Norėjau pasiteirauti,ar po ilgo šių pratimų darymo pokyčiai matomi tik juosmens ir pilvo srityje,ar nekinta krūtinės apimtis?Nesumažėjo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2010 02 09, 17:46)
Sveikos sportininkės  smile.gif
Neraite,kaip nuostabu,kad taip ilgai sportuojate  wub.gif
Norėjau pasiteirauti,ar po ilgo šių pratimų darymo pokyčiai matomi tik juosmens ir pilvo srityje,ar nekinta krūtinės apimtis?Nesumažėjo?  4u.gif

Aš apimties nesimatavau gaila, bet pagal kelnes tai tikrai jaučiasi. O krūtinė tai manau tikrai nesumažės, bent jau man tie pratimukai svorio numesti nepadėjo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Tuomet manau bandysiu tuos pratimukus,vis tiek į naudą biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
As jau po sporto thumbup.gif kiekviena syki vis lengviau, jau beveik be pertrauku padarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 09, 20:21)
sveikutes  4u.gif
As jau po sporto  thumbup.gif  kiekviena syki vis lengviau, jau beveik be pertrauku padarau  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
ir as padariau kompleksiuka smile.gif
esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote?
Atsakyti