Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Ismira, daryk kaip as - tik mazius akis uzmerke, ir as sportuoju mirksiukas.gif

2 diena! Pilvukas jauciasi thumbup.gif Dabar reikes pabandyti uzmigti... doh.gif
Atsakyti
man ir reiktų pradėti šiuos pratimukus, nes po nestumo pilvas talambaluoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 06 10, 08:13)
man ir reiktų pradėti šiuos pratimukus, nes po nestumo pilvas talambaluoja biggrin.gif

tai pirmyn! bigsmile.gif
aš tai labai patenkinta šiais pratimukais, rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
na pradesim nuo siandienos daryti, tikrai tikiuosi rezultatus pradeti pamatyt greitai smile.gif smile.gif o gal zinot kaip butu galima umestu nuo ranku nereikalingus gramus?
o jus cia seniai jau darot tuos pratimus? pirma reikes per telika pasileist pratimus kad matyciau kaip daryt
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Audžiu ir aš mintį prie jūsų prisijungti ax.gif
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 10, 07:18)
tai pirmyn!  bigsmile.gif
aš tai labai patenkinta šiais pratimukais, rezultatai  thumbup.gif

O seniai sportuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 06 10, 08:45)
Labas rytas smile.gif Audžiu ir aš mintį prie jūsų prisijungti ax.gif

O seniai sportuojat? g.gif

sportuoju jau (tik) porą savaičių thumbup.gif pilvukas akivaizdžiai sutvirtėjo!

ismira, aš irgi pradžioj per didelį ekraną pasileisdavau ir darydavau kartu su "treneriu", o dabar jau mintinai išmokau ir darau be jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 10, 07:57)
sportuoju jau (tik) porą savaičių  thumbup.gif pilvukas akivaizdžiai sutvirtėjo!

Oho,tik porą savaičių ir jaučiasi bigsmile.gif
O pratimus visus nuo pat pradžių darot? g.gif Galvoju, kad daugoka pradžiai gal blush2.gif
Atsakyti
reiks ir man tikrai pradet... nes kai vaikas uzmiega treniruoklio nenoriu barskyt, tai sitie bus tyliai ir turbut veiksmingi smile.gif ziuresim kaip cia seksis biggrin.gif
Atsakyti
na reieks tikrai rimtai susiimti, jeigu jau po 2 sav rezultatai akivaizdziai matosi, tai super tada thumbup.gif
Atsakyti
hihihi.gif Ne mane vieną ant sporto patraukė biggrin.gif Galėsim įspūdžiais dalintis ax.gif
Atsakyti
nu vat katik po pratimuku, super jauciasi uzkrovimas thumbup.gif reikes dar vakare padaryti ax.gif taip norisi greiciau rezultatus isvysti...
gal kas zinot kokius gerus pratimukus slaunims ir uzpakaliukui? smile.gif ir gal zinot kas padetu atsikratyt celiulito, sakes kas dedasi po nestumo...girdejau kad kremuka reikia naudoti ir masazus kazkokius drayt, gal kas esat ka nors isbandziusios
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 06 10, 08:21)

Gal pirmom dienom nereikėtų persistengti g.gif Skaudės gi unsure.gif
Aš dabar su masažiniu šepečiu trinuos savo gražųjį ''celiulituką'' biggrin.gif O ypač pilvą, negražus labai topsecret.gif
Atsakyti