Ismira, daryk kaip as - tik mazius akis uzmerke, ir as sportuoju
2 diena! Pilvukas jauciasi Dabar reikes pabandyti uzmigti...
man ir reiktų pradėti šiuos pratimukus, nes po nestumo pilvas talambaluoja
QUOTE(kristynka* @ 2010 06 10, 08:13)
man ir reiktų pradėti šiuos pratimukus, nes po nestumo pilvas talambaluoja
tai pirmyn!
aš tai labai patenkinta šiais pratimukais, rezultatai
na pradesim nuo siandienos daryti, tikrai tikiuosi rezultatus pradeti pamatyt greitai o gal zinot kaip butu galima umestu nuo ranku nereikalingus gramus?
o jus cia seniai jau darot tuos pratimus? pirma reikes per telika pasileist pratimus kad matyciau kaip daryt
o jus cia seniai jau darot tuos pratimus? pirma reikes per telika pasileist pratimus kad matyciau kaip daryt
Labas rytas Audžiu ir aš mintį prie jūsų prisijungti
O seniai sportuojat?
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 10, 07:18)
tai pirmyn!
O seniai sportuojat?
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 06 10, 08:45)
sportuoju jau (tik) porą savaičių pilvukas akivaizdžiai sutvirtėjo!
ismira, aš irgi pradžioj per didelį ekraną pasileisdavau ir darydavau kartu su "treneriu", o dabar jau mintinai išmokau ir darau be jo
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 10, 07:57)
sportuoju jau (tik) porą savaičių pilvukas akivaizdžiai sutvirtėjo!
Oho,tik porą savaičių ir jaučiasi
O pratimus visus nuo pat pradžių darot? Galvoju, kad daugoka pradžiai gal
reiks ir man tikrai pradet... nes kai vaikas uzmiega treniruoklio nenoriu barskyt, tai sitie bus tyliai ir turbut veiksmingi ziuresim kaip cia seksis
na reieks tikrai rimtai susiimti, jeigu jau po 2 sav rezultatai akivaizdziai matosi, tai super tada
Ne mane vieną ant sporto patraukė Galėsim įspūdžiais dalintis
nu vat katik po pratimuku, super jauciasi uzkrovimas reikes dar vakare padaryti taip norisi greiciau rezultatus isvysti...
gal kas zinot kokius gerus pratimukus slaunims ir uzpakaliukui? ir gal zinot kas padetu atsikratyt celiulito, sakes kas dedasi po nestumo...girdejau kad kremuka reikia naudoti ir masazus kazkokius drayt, gal kas esat ka nors isbandziusios
gal kas zinot kokius gerus pratimukus slaunims ir uzpakaliukui? ir gal zinot kas padetu atsikratyt celiulito, sakes kas dedasi po nestumo...girdejau kad kremuka reikia naudoti ir masazus kazkokius drayt, gal kas esat ka nors isbandziusios
QUOTE(ismira @ 2010 06 10, 08:21)
Gal pirmom dienom nereikėtų persistengti Skaudės gi
Aš dabar su masažiniu šepečiu trinuos savo gražųjį ''celiulituką'' O ypač pilvą, negražus labai