Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(grasshopper @ 2010 06 06, 01:08)
na taip, svarbiausia stengiuosi ne tik mažinti apimtis,  stangrinti kūną, numesti keletą kg, bet ir išlaikyti esamą formą - kad nepradėtų viskas vėl eiti blogyn, kg ir reibaliukai atakuot, nes vos tik atleidžiu vadeles taip ir pradeda visi šiti nelaukiami svečiai rodytis, o poto juos vėl reikia mest lauk, o kiek tas pastangų reikalauja  verysad.gif  bet vis mažiau pastangų bandant išlaikyt eamą svorį, nei numest, tad laiukiu kol sversiu tiek kiek noriu ir iš visų jėgų bandysiu palaikyti tą svorį ir formas  smile.gif

Saunuole!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 07, 00:36)
Saunuole!!!  4u.gif

4u.gif
norėjau paklausti kada atliekate pratimus: nustatytu laiku ryte? vakare? diena? ar kada gaunasi?
nes man niekaip nesigauna vienodu laiku kasdien - tai kartais 10ryto kartais 21vakare, dažniausai turbūt į tarpą 13-16val pataikau, o jei patingsiu dieną, tai vėlai vakare vistiek prisiverčiu padaryti pratimukus g.gif galvoju gal efektyviau būtų kiekvieną diena tuo pačiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 07, 06:45)
4u.gif
norėjau paklausti kada atliekate pratimus: nustatytu laiku ryte? vakare? diena? ar kada gaunasi?
nes man niekaip nesigauna vienodu laiku kasdien - tai kartais 10ryto kartais 21vakare, dažniausai turbūt į tarpą 13-16val pataikau, o jei patingsiu dieną, tai vėlai vakare vistiek prisiverčiu padaryti pratimukus  g.gif galvoju gal efektyviau būtų kiekvieną diena tuo pačiu laiku?

va to ir as nezinau, kaip efektyviau, ar neturi reiksmes laikas kada atliekama, as tai kada man iseina tada ir sportuoju
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 05 27, 14:44)
Sveikinu su gražia švente  4u.gif

Aciu labai smile.gif Saunuoles sportuojancios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 06 07, 22:00)
va to ir as nezinau, kaip efektyviau, ar neturi reiksmes laikas kada atliekama, as tai kada man iseina tada  ir sportuoju

as irgi taip pat g.gif
Atsakyti
Labutis mergaites,

Po nestumo liko gana nemazas palikimas, po truputi dietu pagalba kilogramus nusikraciau (nors svorio trukumu vis dar nesiskundziu), bet sumasciau, kad dietos be sporto - laiko svaistymas. Kaip saunu, kad aptikau situos pratilmukus. Igai nedelsiu - pasizadu pradeti jau sivakar bigsmile.gif Gal sia vasara pagaliau isdrysiu maudymuka apsivilkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2010 06 08, 14:06)
Labutis mergaites,

Po nestumo liko gana nemazas palikimas, po truputi dietu pagalba kilogramus nusikraciau (nors svorio trukumu vis dar nesiskundziu), bet sumasciau, kad dietos be sporto - laiko svaistymas. Kaip saunu, kad aptikau situos pratilmukus. Igai nedelsiu - pasizadu pradeti jau sivakar bigsmile.gif Gal sia vasara pagaliau isdrysiu maudymuka apsivilkti blush2.gif

labas ax.gif
požiūris teisingas, belieka palinkkėt sekmės bei kantrybės ax.gif
o aš siandien tingiu blush2.gif tempsiu iki vakaro turbūt kai jau bus riba, kad jei nedabar tai šiandien nebepadarysiu, o taip gi negalima biggrin.gif
Atsakyti
O as vargstu tik su ta apatine dalim po bamba. Nera pas mane ten pilvo, bet vistiek toks minstas kauburiukas lotuliukas.gif , o virs bambos jau ''kaladeles'' net susiformavo, jauciu isvis neimanoma to apatinio pilvuko sukietint...
Atsakyti
manau, imanoma, reikia tik paieskoti ir atlikineti pratimukus tai pilvo daliai.
Atsakyti
O jeigu pilvas tikrai pakankamai nemažas. Pratimus daryti ne tai kad sunku, bet ir skauda nugara ir vos kvėpuoji jau po kelių minučių. Ar tinka šie pratimai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jausmu mama @ 2010 06 08, 17:24)
O jeigu pilvas tikrai pakankamai nemažas. Pratimus daryti ne tai kad sunku, bet ir skauda nugara ir vos kvėpuoji jau po kelių minučių. Ar tinka šie pratimai? unsure.gif

Kodel gi ne? Pradzioj daryk laaaaaaabai letai, isiklausydama i savo kuna, po truputeli pajusi, kad gali padaryti daugiau, ilgiau, greiciau... Tik reikia nepasiduoti mirksiukas.gif Tuo labiau, kad raumenukai padeda deginti riebaliukus, todel pradzioj gal labai rezultatu nesimatys, bet kai raumenukai pasidarys tvirtesni, pilvukas turetu pradeti tirpti 4u.gif

Cia, beje, galioja ir man paciai blush2.gif Studiju metais sportavau vos ne kasdien, o dabar aptingau nemenkai unsure.gif

Atsakyti
sutinku su nounoursyte, po truputį, iš lėto, savęs labai nekankinant, mažais tempais bei krūviais.. o poto po truputėlį sunkinti, kai pati pajusi kad jau gali truputį daugiau, poto dar daugiau wink.gif
Atsakyti